- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми да я спечеля.
Ние момичетата сме сложни създания,затова няма как със сигурност да се знае защо не ти пише.Причините може да са хиляди.Според мен не й пиши 1 седмица примерно и след това,ако тя не те е потърсила,ти го направи отново.Предложи й да се видите и на срещата се опитай да я спечелиш,намеци това онова,предполага се ,че знаеш как.Ако нещата вървят добре се пробвай да я целунеш.Успех!
![]()
Спираш с чисто новия си Майбах пред нея и само след 4 секунди вече си я спечелил за цял живот ахахахах.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Ммм... Днес се видяхме, но ми каза може би едно изречениеА е толкова прекрасна, че направо не знам...Ще ми кажете ''има толкова много момичета какво толкова'', знам, че е така... не съм някакъв тъпак които си мисли, че е само тя... но просто само като се усмихне или направи някоя физиономийка изтръпвам...облича се повече от прекрасно... а за мисълта, че излиза с други момчета от нейния квартал (от 2 различни сме) просто се садвам на max
![]()
"Не съм някъв тъпак, който си мисли, че е само тя. Това, че гледам само нея и взимам нещата много навътре нищо не означава"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Просто ми е супер приятна и е супер красива...някак си не мога да я забравяДайте някакъв съвет. Няма да се откажа поради простата причина, че я виждам всеки ден, и знам, че има шанс просто да и ставам все по-приятен и по-приятен. Казвам това защото съм с нея в един отбор от може би 4-5 години, а само преди 1-2 месеца започна да ме привлича... а на лагера просто вече стигнах върха и може би съм се влюбил в нея.
Охооо, ти си нагазил у дълбоките лайна бре. 5 години и чак сега се присети? Направи си услуга и се разходи до някоя друга.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
пиши и пак и успех. завиждам ти
Отчайвам се момчета - дали не съм бил зле като вас преди години ?
стегни се малко - момичетата да не са тото награда , че да се надяваш да я спечелиш. докато си с тази награда за лотарията , нямаш шанс
Chacho, Точно това исках да кажа... че постепенно започна да ме привлича...
Elizabettt, За какво по-точно ми завиждаш?
То добре си го казал, ма ще си отровиш нервите с нея. Фюриъс ти каза за нагласата. Без нея няма да стане и със следващата.
Значи ме съветвате да не се занимавам с нея или да променя нещо в нагласата си?
Явно няма да се получиДнес пак я видях, разсмивам я, говорим си... но никакви признаци, че си пада по мен
Мисля да спра да и пиша и да се боря за нея и просто да се надявам някак си магически да започна да я привличам...това случи ли се... от там нататък всичко е лесно
![]()
за тва батенце отиваш до нея и и казваш всичко в прав текст,какво чувстваш към нея и т.н ...ако стане стане,ако не продължаваш
Ти ми напомняш на един ПРИЯТЕЛ.
И той така.. говори някакви тъпотии, уж разсмива, но лошото е, че не вижда оттегчението зад засмяното лице :д
А и нещо друго.. може момичето да не се смее на шегите ти, а на теб.![]()
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Може и да си прав/аПопринцип дрънкам доста глупости
Явно трябва да започна да се контролирам малко от малко
![]()
пак ще ти кажа,докато се моткаш,някой по-нахакан ще ти я вземе под носа...
Пробвай да я гледаш в устата докато и говорите, ПОВЯРРВАЙ МИ! просто го направи![]()
Днес се видяхме и мина доста добреОтново се закачахме доста и ми се усмихваше супер много
Днес ни предстои да се видим отново
Ще опитам да я гледам в устата докато говори
![]()
Днес се видяхме отново и пак беше доста добреЗакачахме се, усмихваше ми се, говорихме си, абе всичко точно
Мисля си, че може да се получат нещата в най-скоро време
![]()
Ще се получат те, на кукуво лето. Освен боязливият ти контакт с нея, показвал ли си й, че те интересува като момиче, а не само приятелски? Бас ловя, че не би я плеснал по задника, не би й изкоментирал циците, не би могъл да я накараш да те целуне дори по бузата, та дори не би могъл да я разпиташ в ква поза обича да го прави. Мацката е суха на пустиня между краката, когато е с теб и трябва да си решиш тоя проблем.
Прав си, не бих го направил защото съм доста срамежливКакво предлагаш да започна да я барам ? Ако въпросът е там да се разчупя, бих се постарал да го направя ако това е начинът
И някак си ако може не ми се карай...затова пиша тук
Ако знаех всичко нямаше да съм тук
![]()
Братле в това няма правила! Просто правиш това което искаш, ако харесваш момичето и го кажи, в твоята ситуация няма смисъл да увърташ. Очевидно не знаеш какво правиш тук затова или направи нещо инстинктивно или въобще не се занимавай и не очаквай ние да знаем какво трябва да направиш. Пробвай да излезете някъде като споменеш че сте на СРЕЩА, флиртувай и ако не и хареса ще се види и поне ще си знаеш, ако всичко мине ок няма какво да се замисляш, аре стига си ни занимавал с глупости и давай! Късмет
И запомни тя не е единственото момиче на света така че давай по смело!
Намери си самочувствието и не е само тая, има и други.
Сега прочетох и разбирам за кво става на въпрос аз съм година по-голяма и мога да ти кажа ,че ако е срамежлива тя няма да посмее да направи първата стъпка.Пък и ние винаги търсим някакви намеци и винаги чакаме той да ни пише първи.Кани я да излизате някъде в парка или на басейн нещо такова.когато се видите я закачай някви такива ,но не я притискай много.Също така кажи още нещо за нея.