.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Ние момичетата сме сложни създания ,затова няма как със сигурност да се знае защо не ти пише.Причините може да са хиляди.Според мен не й пиши 1 седмица примерно и след това,ако тя не те е потърсила,ти го направи отново.Предложи й да се видите и на срещата се опитай да я спечелиш,намеци това онова,предполага се ,че знаеш как.Ако нещата вървят добре се пробвай да я целунеш.Успех!

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Спираш с чисто новия си Майбах пред нея и само след 4 секунди вече си я спечелил за цял живот ахахахах.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Фен
    Град
    sofia
    Ммм... Днес се видяхме, но ми каза може би едно изречение А е толкова прекрасна, че направо не знам...Ще ми кажете ''има толкова много момичета какво толкова'', знам, че е така... не съм някакъв тъпак които си мисли, че е само тя... но просто само като се усмихне или направи някоя физиономийка изтръпвам...облича се повече от прекрасно... а за мисълта, че излиза с други момчета от нейния квартал (от 2 различни сме) просто се садвам на max

Мега фен Аватара на Chacho
    "Не съм някъв тъпак, който си мисли, че е само тя. Това, че гледам само нея и взимам нещата много навътре нищо не означава"
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен
    Град
    sofia
    Просто ми е супер приятна и е супер красива...някак си не мога да я забравя Дайте някакъв съвет. Няма да се откажа поради простата причина, че я виждам всеки ден, и знам, че има шанс просто да и ставам все по-приятен и по-приятен. Казвам това защото съм с нея в един отбор от може би 4-5 години, а само преди 1-2 месеца започна да ме привлича... а на лагера просто вече стигнах върха и може би съм се влюбил в нея.

Охооо, ти си нагазил у дълбоките лайна бре. 5 години и чак сега се присети? Направи си услуга и се разходи до някоя друга.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

пиши и пак и успех. завиждам ти

Голям фен
    Отчайвам се момчета - дали не съм бил зле като вас преди години ?

стегни се малко - момичетата да не са тото награда , че да се надяваш да я спечелиш. докато си с тази награда за лотарията , нямаш шанс

Фен
    Град
    sofia
    Chacho, Точно това исках да кажа... че постепенно започна да ме привлича...
    Elizabettt, За какво по-точно ми завиждаш ?

То добре си го казал, ма ще си отровиш нервите с нея. Фюриъс ти каза за нагласата. Без нея няма да стане и със следващата.

Фен
    Град
    sofia
    Значи ме съветвате да не се занимавам с нея или да променя нещо в нагласата си?

Фен
    Град
    sofia
    Явно няма да се получи Днес пак я видях, разсмивам я, говорим си... но никакви признаци, че си пада по мен Мисля да спра да и пиша и да се боря за нея и просто да се надявам някак си магически да започна да я привличам...това случи ли се... от там нататък всичко е лесно

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    за тва батенце отиваш до нея и и казваш всичко в прав текст,какво чувстваш към нея и т.н ...ако стане стане,ако не продължаваш

Ти ми напомняш на един ПРИЯТЕЛ.
    И той така.. говори някакви тъпотии, уж разсмива, но лошото е, че не вижда оттегчението зад засмяното лице :д
    А и нещо друго.. може момичето да не се смее на шегите ти, а на теб.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Фен
    Град
    sofia
    Може и да си прав/а Попринцип дрънкам доста глупости Явно трябва да започна да се контролирам малко от малко

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    пак ще ти кажа,докато се моткаш,някой по-нахакан ще ти я вземе под носа...

Пробвай да я гледаш в устата докато и говорите, ПОВЯРРВАЙ МИ! просто го направи

Фен
    Град
    sofia
    Днес се видяхме и мина доста добре Отново се закачахме доста и ми се усмихваше супер много Днес ни предстои да се видим отново Ще опитам да я гледам в устата докато говори

Фен
    Град
    sofia
    Днес се видяхме отново и пак беше доста добре Закачахме се, усмихваше ми се, говорихме си, абе всичко точно Мисля си, че може да се получат нещата в най-скоро време

Ще се получат те, на кукуво лето. Освен боязливият ти контакт с нея, показвал ли си й, че те интересува като момиче, а не само приятелски? Бас ловя, че не би я плеснал по задника, не би й изкоментирал циците, не би могъл да я накараш да те целуне дори по бузата, та дори не би могъл да я разпиташ в ква поза обича да го прави. Мацката е суха на пустиня между краката, когато е с теб и трябва да си решиш тоя проблем.

Фен
    Град
    sofia
    Прав си, не бих го направил защото съм доста срамежлив Какво предлагаш да започна да я барам ? Ако въпросът е там да се разчупя, бих се постарал да го направя ако това е начинът И някак си ако може не ми се карай...затова пиша тук Ако знаех всичко нямаше да съм тук

Братле в това няма правила! Просто правиш това което искаш, ако харесваш момичето и го кажи, в твоята ситуация няма смисъл да увърташ. Очевидно не знаеш какво правиш тук затова или направи нещо инстинктивно или въобще не се занимавай и не очаквай ние да знаем какво трябва да направиш. Пробвай да излезете някъде като споменеш че сте на СРЕЩА, флиртувай и ако не и хареса ще се види и поне ще си знаеш, ако всичко мине ок няма какво да се замисляш, аре стига си ни занимавал с глупости и давай! Късмет

И запомни тя не е единственото момиче на света така че давай по смело!

Намери си самочувствието и не е само тая, има и други.

Сега прочетох и разбирам за кво става на въпрос аз съм година по-голяма и мога да ти кажа ,че ако е срамежлива тя няма да посмее да направи първата стъпка.Пък и ние винаги търсим някакви намеци и винаги чакаме той да ни пише първи.Кани я да излизате някъде в парка или на басейн нещо такова.когато се видите я закачай някви такива ,но не я притискай много.Също така кажи още нещо за нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си