Здравейте. Няма да си казвам името за да не стане някой фал, градът също няма да споменавам, но ще кажа, че съм на 15 години (почти 16).Спортна натура съм, следователно се занимавам със спорт както и момичето за което ще ви пиша.Тя е на 14 (завърши 7 клас).Попринцип не си падам по по-малки момичета, но определено тя ме впечатли. Познаваме се от години, но наскоро започна да ме привлича доста силно. Наскоро бяхме на лагер с отбора на морето.Там доста се закачахме, но повече като приятели.Нон стоп я бъзиках, разсмивах и си говорехме за какво ли не. Всичко беше перфектно само, че тя не ми даде никакви признаци, че ме харесва или нещо подобно. Ако щете ми вярвайте, но сме толкова еднакви, че просто не е истина. Имаме супер ама супер много общи интереси и с нея мога да говоря за всичко.Доста се бях поотпуснал на този лагер, и правихме доста неща който може да са фактори, че ме харесва или нещо подобно, но на следващия ден всичко започваше отначало... Все едно вчера нищо не се е случило... След като се върнахме от лагера започнах да и пиша всеки ден ( преди това не бяхме близки. На този лагер се опознахме супер много.) И така вече няколко дена само аз и пиша... Надявам се тя да ми пише някой път...но НЕ.Искам да ви попитам какво е вашето мнение по въпроса... Какво да направя, да продължа в същия дух, или да се спра, или да направя нещо друго ?! Искам да подчертая, че не съм някакъв супер влюбен глупак който ще си среже вените ако тя не е с мен или тем подобни глупости... просто се влюбих в нея постепенно. В началото не ми правеше кой знае какво впечатление, но сега вече просто всякаш не мога без нея... Не ми е вървяло кой знае с момичетата до сега, но нали всички казват, че трябва да се държим естествено и тем подобни работи... Еми аз точно това правя, докато съм при нея съм усмихнат нон стоп и се чувствам добре... като си говорим не забивам както при повечето момичета които съм харесвал Надявам се да ми дадете няко съвет.
Regards.