Здравей пичага. Прочетох темата и сега ще напиша как аз ги виждам нещата.
Първо: годините и на двамата ви са малко, тя ако е на 14 най-вероятно не знае какво да прави, дори и да те харесва. И двамата сте неопитни и това е напълно нормално.
Второ: Казваш, че се държиш естествено. Това е добре. Тя как се държи когато е с теб? Говоря ти на живо. Ето няколко прости неща по които можеш да познаеш някои неща от държанието и:
1. Ако си играе с косата или си я немества нещо, значи те харесва.
2. Ако държи нещо в ръцете си и го човърка или си играе с него, значи е леко притеснена.
3. Ако си кръстоса ръцете пред тялото пак, значи пак е притеснена и трябва да я накараш прави нещо с тях за да не са пред нея. Това е затворена позиция на тялото(body language).
4. Усмихва ли ти се? Променя ли и се интонацията на гласа? - това са все положителни неща.

Според мен си в така наречана "френд листа" или friend zone. Възприема те като приятел. От тази ситуация трудно можеш да промениш нещо.
Някои хора са ти дали добри съвети, като да спреш да я търсиш известно време за да видш, дали тя ще те потърси. Ако те потърси, няма да си играеш 5 часа да си чатите, ами и вкарваш оферта за разходка/кино или квото и да е.

Ако се навие да излезете, значи си направил една малка крачка. По-важно е като излезете как ще се представиш.
Разговорите е по-добре да са насочени към нея, т.е. тя да говори повече, ти трябва да се интересуваш от нея, какво харесва, какво не. Тя трябва да се почуства желана, да види в теб сигурност. Гледай да си по-близко до нея, както ти казаха да скъсиш дистанцията.

Най-важното нещо което трябва да научиш е, че не е важно какво и казваш, а как го казваш. Може и да и кажеш някаква тъпотия, но ако я кажеш добре, ще я разсмееш.
Айде успех от мен. И не забравяй, че не е единствената, ако не се получи има още един куп момичета.