.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Проблем....С чужбина. :(

Ето какъв е проблема.Има едно момиче от моят клас, което аз доста си падам по него.Е, хубаво.Обаче то сега заминава в чужбина.Аз много го харесвам и не знам какво да правя-как да я преодолея или как да я забравя, защото не ми се изпада в депресии, защото знам, че от такива положения психиката на човек може едва ли не да рухне. Ако има такива като мен, моля да споделят мнение или поне да предположат.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Една такава двойка покрай мен се разпадна. Момето беше с година по-малка. Първите две-три години си идваше в България за лятната ваканция, той ходеше при нея за по няколко седмици, а сега тя е омъжена за англичанин и дундурка бебе.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Предполагам, че го има и този момент, но ние сме ученици.Не сме стигнали до бебета все пак.

Град
    пространството на Дисе
    Тя, като замина, също беше ученичка. Просто на тази възраст, особено разделени, надали ще съумеете да изградите стабилна връзка. Плюс това вие не ходите, а ти си я харесал, доколкото разбрах.
    Какво да се прави, ще сополивиш възглавницата известно време, пък ще ти мине.
    Последно редактирано от kalpazanka : 06-26-2012 на 09:20

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Добре де, но въпросът ми е друг-как да я забравя или въобще как да не мисля за нея?

Град
    пространството на Дисе
    ^Прочети ми пак първия написан пост.

Представи си я дива и щастлива с англичанин и това е. Воала.

Опитах се, но имам развинтено въображение-като си го представя идва Mr.Bean и започва да го рита и блъска в масата.Но както и да е .Ще опитам по усилено по твоя метод.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ама завинаги ли или просто за лятото?

Всъщност няма значение, щом не сте заедно , а ти само си я харесал. По - добре е просто да забравиш за тия чувства и симпатии и да си продължиш напред.

Тя няма да е нито първата, нито последната.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Няма готова рецепта - единствено времето може да ти помогне.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на babity
    Клин клин избива, под ягодите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си