.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 112
    Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    баси напушените атеисти/ки, братчето ми.

още малко ви требва и всичко, ше си кажете.
    русалки - надрусалки, ахаха

друго нещо си е да си кажеш една готина молитвичка, в тайната си стаичка на душичката си.............
    Баси смешкото религиозен !
    Абе дифендърчо, вие,които отричате тревата,щото сте много вярващи и религиозни християни,знаете ли,че първоначално библията е била писана именно върху хартия от трева ?!
    Както и всички учебници отпреди близо 100 г и
    Енциклопедия Британика,която 150 г е издавана на хартия от трева ?
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    ами това е супер бро, тогава и ти използвай тревата за да пишеш на нея съчинения.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Пфффф ти за какво изобщо живееш? Само за момент си представи че след смъртта ти няма нищо, просто едно голямо нищо, спираш да съществуваш. Тогава не би ли съжалявал, че цял живот си се лишавал от неща само заради някакви предразсъдъци? Това с лишенията е една от многото заблуди на умът. Това е една психична масова болест. И тази болест се нарича "Идеята за Края". Тази идея присъства както във всички фанатични идеологии и религии, така и в съзнанието на отделният индивид. Това е идеята че чрез лишения или чрез страдания, ще се стигне до краят - където всички ще са щастливи, всичко ще е наред, животът ще е прекрасен, където ще има справедливост, равенство, братство, солидарност, свобода и т.н. Това е само един от примерите, как човек си превръща настоящето си в ад, само заради идеята че го чака нищо по-добро в бъдещето. И естествено такъв момент не идва никога. Най-ярък пример за такава заблуда е християнството и раят, които следва след всички земни мъки. Не знам дали това е идея на някой еврейски мошенник отпреди хиляди години или е само инстикт на човека да се бори и да прогресира. Но ако се замислите, единственото, което е реално е настоящето. Миналото и бъдещето, и всички мисли и проблеми произхождащи от тях, са само в ума. Така че ако си мислиш че като не пиеш, не пушиш, или не се дрогираш, живота ти накрая ще придобие някакъв божествен замисъл, заблуждаваш се. Ако го правиш, просто защото не ти харесва или не изпитваш потребност, тогава те подкрепям.
    истинският Бог никога не е забранявал естествените консумации, затова и ние никога не сме се напъвали да се въздържаме от тях, но и не сме се напъвали да ги консумираме, обаче колкото и един истински Светия да консумира от тези неща, това няма да (бъд-)е полезно за когото и да е от другите все още нуждаещи се човеци, понеже полезно е, което спасява за Вечен Живот но най-вече онези човеци, които все още не са го получили, истинските Светии са праведни т.е. Те винаги търсят не своята си полза, но ползата на всички човеци за Вечен Живот, такова отношение в Св. Писание(сиреч Библията) се нарича "правда/праведност", то е както разликата между лекарите и онези човеци, които не са лекари, докато лекарите са заети с това да лекуват всички болни, останалите не лекуват никого, понеже се занимават с съвсем други работи

"Никой да не търси своята лична полза, но всеки ползата на другиго..... Не ставайте съблазън(т.е. не ставайте причина за неспасение/погибел) ни на юдеи, ни на гърци, нито на Божията църква; както и аз угождавам на всички във всичко, като търся не своята си полза, но ползата на мнозина, за да се спасят." 1 Коринтяни 10: 24-33
    Последно редактирано от npp : 06-28-2012 на 11:00

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon Виж мнението
    В една книга пишеше и аз вярвам на това, че наркотиците имитират някои състояния, като самадхи, но това не означава, че това, което се получава е самадхи. Имитира не значи, че е същото. По тая линия на размисъл не смятам, че наркотиците трябва да служат за изкуствено достигане до нещо, което може да се достигне естествено. В крайна сметка това си е разбъркване на мозъчната химия, да не говоря за дълготрайните психологически и социални последствия. Все пак човек може да стане просветлен и без наркотици, но няма да е лесно, но бързо и лесно в тоя живот е само пускането на водата в тоалетната
    самадхи, нирвана и останалите транс(-це(н)дентални) състояния са продуцирани от "тъмнината", което означава че е по-добре да пийнеш една чашка бира, отколкото да се занимаваш с йога/медитация, понеже такива неща са най-голям грях, докато 2-3 глътки бира може въобще да не навредят на когото и да е от човеците/одушевените

Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    самадхи, нирвана и останалите транс(-це(н)дентални) състояния са продуцирани от "тъмнината", което означава че е по-добре да пийнеш една чашка бира, отколкото да се занимаваш с йога/медитация, понеже такива неща са най-голям грях, докато 2-3 глътки бира може въобще да не навредят на когото и да е от човеците/одушевените
    Защо говориш за неща, които не са ти ясни. Йогата и медитацията имат добри ефекти върху човешкото тяло. Има различни видове медитации и йоги, които наблягат на различни неща. Аз лично не харесвам езотеричните медитации и йоги и се интересувам от тези, които са смислени. Грешиш за самадхи и нирвана, тези състояния са потенциални възможности на човека иначе как би обяснил възможността човек да изпитва подобни неща под влияние на наркотици. Може би в наркотиците е заложена тъмнината. Стига с тия грехове. Понятието за греха е патриархално по своя източник и има своя смисъл в определен контекст, а не да се пръска навсякъде. Понятието за греха е и понятие за изкупване на вината, опрощаващо милосърдие към другите и себе си, а не някаква авторитарна концепция за онези грешните и ние праведните, нито за единствения път към истината.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен
    истинският Бог никога не е забранявал естествените консумации, затова и ние никога не сме се напъвали да се въздържаме от тях, но и не сме се напъвали да ги консумираме, обаче колкото и един истински Светия да консумира от тези неща, това няма да (бъд-)е полезно за когото и да е от другите все още нуждаещи се човеци, понеже полезно е, което спасява за Вечен Живот но най-вече онези човеци, които все още не са го получили, истинските Светии са праведни т.е. Те винаги търсят не своята си полза, но ползата на всички човеци за Вечен Живот, такова отношение в Св. Писание(сиреч Библията) се нарича "правда/праведност", то е както разликата между лекарите и онези човеци, които не са лекари, докато лекарите са заети с това да лекуват всички болни, останалите не лекуват никого, понеже се занимават с съвсем други работи

"Никой да не търси своята лична полза, но всеки ползата на другиго..... Не ставайте съблазън(т.е. не ставайте причина за неспасение/погибел) ни на юдеи, ни на гърци, нито на Божията църква; както и аз угождавам на всички във всичко, като търся не своята си полза, но ползата на мнозина, за да се спасят." 1 Коринтяни 10: 24-33
    Оооо значи не употребяваш наркотици, защото искаш да си в полза на другите а не на себе си. Щом искаш да си полза на другите защо не ми помогнеш? Нямам пари напоследък, пък трябват за балове, после за семестри. Щом пишеш имаш компютър, защо не го продадеш и не ми дадеш парите? И предполагам имаш апартамент или къща, защо не я продадеш и не дариш парите, ако не на мен, то поне на сираци или бедни. Виждаш ли колко си лицемерен и как си извърташ нещата за да са в твоя полза. Нали искаш да си в полза на другите? Не ти трбява къща, компютър, телевизор, хладилник и т.н. Това са неща които ти ползваш и ти помагат, значи са в твоя полза, не в чужда. Продай ги и дари парите. Ако го направиш това ще те призная за истински християнин, не за поредния форумен moralfag. По това не се различаваш от 14 годишните лапешори нацисти дето само казват какво трябва да стане, кой е прав и т.н., пък си стоят само в къщи пред компа и нищо не правят. Аз съм оправдан, понеже нямам нищо против бездеиствието, стига да на човека да му харесва. Излез навън, дарявай на хората, прави добро и бъди истински християнин, не поучителен лицемерен боклук.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Иначе мен не ме кефи нещо ... само веднъж съм попадал на свястна трева, от която не се чувствам сякаш излизам от концлагер. Доспива ми се и ми става адски спряло. Може пък и да не нося на наркотици, кой знае. Само гъби много, ама много ми е зор да пробвам.
    Точно така е и при мен :Д с изключение на един път, когато смесих тревата с алкохол и не ми се иска да си спомням даже, беше наистина доста гадно и последния път преди 1-2 седмици, тогава наистина започнах да виждам откачени неща, които бяха съчетани с някакъв пищящ шум. Беше доста странно тогава, ама сега ми се иска да повторя :Д

^ако си от София мога да те намеря такава, че не в друго състояние на духа, ами направо в друго измерение ще се почувстваш ;d
    А за това ако си сериозен, съм навита да направим една форумна среща на раздела щом има толкова фенове на леките наркотици :Д

Иначе за гъбите и на мен ми е интересно някой тук ако има, който да е пробвал да сподели лично впечатление

Голям фен
    баси напушените атеисти/ки, братчето ми.

още малко ви требва и всичко, ше си кажете.
    русалки - надрусалки, ахаха

друго нещо си е да си кажеш една готина молитвичка, в тайната си стаичка на душичката си.............

>"друго нещо си е да си кажеш една готина молитвичка, в тайната си стаичка на душичката си..........."
    >....готина молитвичка....
    > Is this nigga serious?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Точно така е и при мен :Д с изключение на един път, когато смесих тревата с алкохол и не ми се иска да си спомням даже, беше наистина доста гадно и последния път преди 1-2 седмици, тогава наистина започнах да виждам откачени неща, които бяха съчетани с някакъв пищящ шум. Беше доста странно тогава, ама сега ми се иска да повторя :Д

А за това ако си сериозен, съм навита да направим една форумна среща на раздела щом има толкова фенове на леките наркотици :Д

Иначе за гъбите и на мен ми е интересно някой тук ако има, който да е пробвал да сподели лично впечатление
    Да, и аз съм навит на гъби, но не знам откъде да си взема, и ме е страх да не се натровя нещо.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    може ли и аз да дойда, да гледам атеистки сейр.
    предлагам всички да сме голи.

Голям фен
    може ли и аз да дойда, да гледам атеистки сейр.
    Няма да има никакъв сейр. Истинският сейр беше на една сбирка на някаква църква на Иисус. Та значи една приятелка ме зарибява да отида с нея, и аз естествено как да откажа? Отиваме рано сутрин, там се събрали всякакви изроди. Пеят някакви песни :" Господ е с нас, Господ ни обича" . След отав се изправя един огромен мъж с едни големи космати ръце и къдрава коса(чифут). Първо пита, кой е за първи път тук? Аз вдигам ръка и всички почват да ми пляскат такива, опитват се да ме накарат да се чувствам значим, нали...И в продължание на половин-един час тоя говори как Господ ни казва че е добре да даряваме на другите и че всичко което дадем ще ни се върне. След това същият този маймун, в една шапчица минава и събира пари. И аз гледам изумен как хората пускат по 20- 30 - 50 лева.... Стоя си аз и им се чудя.... КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СА ТОЛКОВА ТЪПИ? Същият въпрос си задавам и за теб? Та това е вашата религия. Смучат ти парите и ти пълнат главата с простотии, които да те накарат да се чувстваш значим, докато ти бъркат в джоба. Но религията не е виновна, тя просто се възползва от вас и вашата тъпотия. Ако нямаше такива като npp и теб, дето пълнят площадите на Ватикана и Мека, нямаше да има и религии.

Мега фен
    Няма да има никакъв сейр. Истинският сейр беше на една сбирка на някаква църква на Иисус. Та значи една приятелка ме зарибява да отида с нея, и аз естествено как да откажа? Отиваме рано сутрин, там се събрали всякакви изроди. Пеят някакви песни :" Господ е с нас, Господ ни обича" . След отав се изправя един огромен мъж с едни големи космати ръце и къдрава коса(чифут). Първо пита, кой е за първи път тук? Аз вдигам ръка и всички почват да ми пляскат такива, опитват се да ме накарат да се чувствам значим, нали...И в продължание на половин-един час тоя говори как Господ ни казва че е добре да даряваме на другите и че всичко което дадем ще ни се върне. След това същият този маймун, в една шапчица минава и събира пари. И аз гледам изумен как хората пускат по 20- 30 - 50 лева.... Стоя си аз и им се чудя.... КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СА ТОЛКОВА ТЪПИ?
    това е някаква секта сигурно,

Голям фен
    То цялото християнство е една секта. Няма значение дали е секта, тези хора вярват в Иисус и това да помагаш на другите, в което предполагам вярваш и ти, което ги прави християни.

Мега фен
    доктор Стоян, това не е вярно, както с почти всяко нещо и с вярата може да се злоупотребява........ по същия начин злоупотребяват и екстрасенсите.

Град
    София
    предлагам всички да сме голи.
    Ние кат се напушим ти само посмей да си заголиш дупенцето !
    Толко много сме ти насъбрали,че и голото скарлетче не мое ни накара да се отлепим от религиозния ти анал ахахахахахах ебавам се бе ахахахах
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Ние кат се напушим ти само посмей да си заголиш дупенцето !
    Толко много сме ти насъбрали,че и голото скарлетче не мое ни накара да се отлепим от религиозния ти анал ахахахахахах ебавам се бе ахахахах
    ааааа, чакай, чакай, не сме се разбирали така, Скарлетче за мен, ще я водя да я черпя сладолед, а после ще играем шах.

Голям фен
    доктор Стоян, това не е вярно, както с почти всяко нещо и с вярата може да се злоупотребява........ по същия начин злоупотребяват и екстрасенсите.
    Доктор Стоян да не е гинеколога ти? Не мога да разбера каква е тая простотия да извърташ имената на пишещите. Опит за трол или малоумие?
    Християнството е възникнало като секта, която в последствие се е разделила на много секти, като само най-приемливата от тях се е наложила. После тази най-приемлива се е разделила на католицизъм, православни, евангелисти, мормони, протестанти и т.н. Дори и да има такива, които на злоупотребяват по физически начин, религиите ограбват духовно човека и го правят роб. За това религията е въведена в римската империя. Защото Римският император е видял че християните понасят всичко - като насочиш меч срещу тях, те се молят, а не се бият. Какъв по идеален роб от това? Това е първоначалната идея на наложеното християнство, да се контролират хората. Чак по късно е измислено и да се ограбват така. А иначе първоначалното учение на Иисус няма нищо общо с днешните просотии, кито вие спазвате днес. Иисус е бил просветлен за времето си човек, ако изобщо е съществувал де , които се е опълчил срещу системата. Вие си мислите че като вземете идеите му и вии ще сте просветлени, но света се променя и това което било актуално като опозиция преди 2000 години, сега не е. Изобщо Иисус е бил бунтовник, той е нарушил законите и статуквото, а вие се подчинявате на системата като овци. Всичките религии злоупотребяват с човешката глупост наречена вяра.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-28-2012 на 12:47

Мега фен
    Защо говориш за неща, които не са ти ясни. Йогата и медитацията имат добри ефекти върху човешкото тяло. Има различни видове медитации и йоги, които наблягат на различни неща. Аз лично не харесвам езотеричните медитации и йоги и се интересувам от тези, които са смислени. Грешиш за самадхи и нирвана, тези състояния са потенциални възможности на човека иначе как би обяснил възможността човек да изпитва подобни неща под влияние на наркотици. Може би в наркотиците е заложена тъмнината. Стига с тия грехове. Понятието за греха е патриархално по своя източник и има своя смисъл в определен контекст, а не да се пръска навсякъде. Понятието за греха е и понятие за изкупване на вината, опрощаващо милосърдие към другите и себе си, а не някаква авторитарна концепция за онези грешните и ние праведните, нито за единствения път към истината.
    колкото клонове и разклонения да има йога тя е основана на едни и същи сатанински духове, системи и учения, и та се: кундалини, чакрите, прана, аум, медитаця, ритуали, карма, самсара, трите гуни, брахма, вишну, шива, мая/пракрити, юги, калпи, веди, и пр., всички тези неща са дяволски, те не спасяват човеците съвършено, но уви ги превръщат в суетни поклонници на "тъмнината", а виж какво пише тук:

"Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот: Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него. Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син. И ето що е осъждението: светлината дойде на света, и човеците обикнаха тъмнината повече от светлината, защото делата им бяха зли. Понеже всеки, който върши зло, мрази светлината, и не отива към светлината, да не би да се открият делата му; но който постъпва според истината отива към светлината, за да се явят делата му, понеже са извършени по Бога." Йоан 3: 16-21,

"Всяка неправда е грях; и има грях, който не е смъртен. Знаем, че всеки роден от Бога не съгрешава; но оня, който се е родил от Бога, пази себе си, и лукавият не се докосва до него. Знаем, че ние сме от Бога; и целият свят(т.е. цялото царство на човешката(666) религия) лежи в лукавия. Знаем още, че Божият Син е дошъл и ни е дал разум да познаваме истинния Бог; и ние сме в истинния, сиреч в Сина Му Исуса Христа. Това е истинският Бог и вечен живот. Дечица, пазете себе си от идоли(т.е. от духовни/религиозни/верчески неправди)." 1 Йоаново 5: 17-21

Голям фен
    ааааа, чакай, чакай, не сме се разбирали така, Скарлетче за мен, ще я водя да я черпя сладолед, а после ще играем шах.

Мега фен
    Оооо значи не употребяваш наркотици, защото искаш да си в полза на другите а не на себе си. Щом искаш да си полза на другите защо не ми помогнеш? Нямам пари напоследък, пък трябват за балове, после за семестри. Щом пишеш имаш компютър, защо не го продадеш и не ми дадеш парите? И предполагам имаш апартамент или къща, защо не я продадеш и не дариш парите, ако не на мен, то поне на сираци или бедни. Виждаш ли колко си лицемерен и как си извърташ нещата за да са в твоя полза. Нали искаш да си в полза на другите? Не ти трбява къща, компютър, телевизор, хладилник и т.н. Това са неща които ти ползваш и ти помагат, значи са в твоя полза, не в чужда. Продай ги и дари парите. Ако го направиш това ще те призная за истински християнин, не за поредния форумен moralfag. По това не се различаваш от 14 годишните лапешори нацисти дето само казват какво трябва да стане, кой е прав и т.н., пък си стоят само в къщи пред компа и нищо не правят. Аз съм оправдан, понеже нямам нищо против бездеиствието, стига да на човека да му харесва. Излез навън, дарявай на хората, прави добро и бъди истински християнин, не поучителен лицемерен боклук.
    ние искаме да сме в полза не (просто) на какво да е, но жеалем пълно спасение за вечен живот на всички човеци/одушевени от и в истинският Господ Бог, за което и се трудим, ние не действуваме лекомислено в вярта, там има павила, които е редно да не се престъпват, понеже последствията от извършване(-то) на неправда в вярата могат да бъдат катастрофални, а лично аз нямам имущество за продан, с което да се осигури пълно/вечно спасение поне за един единствен човек, но дори и да намеря какво да продам, с парите ще може единствено да се осигурят няколко хранения за един или в по-добрият случай за няколко човека, което и обикновено правим, не веднъж сме помагали с пари, храна, дрехи, подслон, и пр., обаче не се хвалим с това, а и то не е нещо голямо за нас когато правим такива дарения, онова, което ни прави доволни е когато истинският Господ Бог осигури пълно спасение на вечен живот за мнозина човеци, а ще намерим вечна утеха единствено ако в вселената не остане нито един неспасен или погинал човек, така че, по-полезно би било ако продължим да свидетелствуваме Словото на истинският Господ Бог, което Свидетелство е много по-полезно отколкото ако продадем всички помощни средства, с които Го свидетелствуваме

""всеки, който призове Господното име, ще се спаси". Как, прочее, ще призоват Този, в Когото не са повярвали? И как ще повярват в Този, за Когото не са чули? А как ще чуят без проповедник? И как ще проповядват, ако не бъдат пратени? Както е писано: - "Колко са прекрасни Нозете на тия, които благовествуват доброто!"" Римляни 10: 13-15,

"Това, което ви говоря в тъмно, кажете го на видело; и което чуете на ухо, прогласете го от покрива." Матей 10: 27,

"И това благовестие на царството ще(т.е. понеже първо пълното Свидетелство на Божието Слово трябва да) бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът(т.е. за да (може да) дойде спасението)." Матей 24: 14

"ако раздам всичкия си имот за прехрана на сиромасите, и ако предам тялото си на изгаряне(т.е. на всякакви жертвоприношения), а(т.е. но ако) любов нямам, никак не ме ползува." 1 Коринтяни 13: 3,

"телесното обучение е за малко полезно; а благочестието е за всичко полезно, понеже има обещанието и за сегашния и за бъдещия живот. Това слово е вярно и заслужава приемане; понеже за това се трудим и се подвизаваме, защото се надяваме на живия Бог, Който е Спасител на всичките човеци, а най-вече на вярващите." 1 Тимотей 4: 8-10

колкото клонове и разклонения да има йога тя е основана на едни и същи сатанински духове, системи и учения, и та се: кундалини, чакрите, прана, аум, медитаця, ритуали, карма, самсара, трите гуни, брахма, вишну, шива, мая/пракрити, юги, калпи, веди, и пр., всички тези неща са дяволски, те не спасяват човеците съвършено, но уви ги превръщат в суетни поклонници на "тъмнината", а виж какво пише тук:

"Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот: Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него. Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син. И ето що е осъждението: светлината дойде на света, и човеците обикнаха тъмнината повече от светлината, защото делата им бяха зли. Понеже всеки, който върши зло, мрази светлината, и не отива към светлината, да не би да се открият делата му; но който постъпва според истината отива към светлината, за да се явят делата му, понеже са извършени по Бога." Йоан 3: 16-21,

"Всяка неправда е грях; и има грях, който не е смъртен. Знаем, че всеки роден от Бога не съгрешава; но оня, който се е родил от Бога, пази себе си, и лукавият не се докосва до него. Знаем, че ние сме от Бога; и целият свят(т.е. цялото царство на човешката(666) религия) лежи в лукавия. Знаем още, че Божият Син е дошъл и ни е дал разум да познаваме истинния Бог; и ние сме в истинния, сиреч в Сина Му Исуса Христа. Това е истинският Бог и вечен живот. Дечица, пазете себе си от идоли(т.е. от духовни/религиозни/верчески неправди)." 1 Йоаново 5: 17-21
    Are you fuckin`serious?!?! Човече ти ще ме съсипеш направо. Можем ли да си поговорим за тая тема без да я обвързваш с духове, сатани и цитати от Библията.

Голям фен
    Are you fuckin`serious?!?! Човече ти ще ме съсипеш направо. Можем ли да си поговорим за тая тема без да я обвързваш с духове, сатани и цитати от Библията.
    Аз се отказвам.....някои хора просто ще си умрат в заблуда.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^

Абе аз ви се чудя на търпението досега да се занимавате... пак доста издържахте

Град
    София
    Вие сега се отказвате,ама предствете си.ако nрр се напафка и влезе у форума да пише кво чудо ше е тогава ахаахахах
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си