.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Винаги ще има хора със сексуални проблеми, сексуална дисфункция, полови болести и такива които не желаят деца, както и винаги ще има наркомани. Да ги изкореним не можем, но поне като бройка да не ескалират...и това не са дребнави проблеми, а водещи, особено в днешно време.
    водещият проблем е наличието на неправда в вярата от страна на милиони вярващи, което е и причината за наличието, не само на сексуалните, но и на всички други проблеми, в основата на всяко нещо от творението е духовното, докато физическата материя е само (така да се каже) обвивка, затова са всички онези дадени от Бога заповеди в Библията против вършене на неправда в вярата, иначе щеше да се каже единствено "не причинявай зло на ближния" без да се споменава за духовните неща

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Chacho, ако бъркаш друсането с пиенето - си е твой проблем. Макар, че... като се замислиш в никоя друга напреднала страна с функциониращи закони не можеш да видиш някой да пие алкохол по градинките, затова са и пликчетата, които използват. Одобрявам, трябва да е така.
    Иначе, не, не смятам, че тия неща трябва да са на показ. Не съм се замисляла, но мисля, че ако ставаме свидетели ежедневно на тези неща, нещата ще отидат на пропадия в тоя свят. Детето ми ще иска да се направи на готино, ще почне да пуши (сега гнусим ли се от пушачите? - малко груб пример, но...), да друса, и кво ли още не, само защото го е видяло до училището си и така правят "готините". НЕ, НЕ И НЕ! В същия ред на мисли, чрез най-различни методи мога сама да погнуся и отдалеча детето си от наркотиците. Стига само да му покажа последствията от това, а не самия процес на друсане (на който ще става свидетел).
    истината е че т.нар. лоши модели на поведение не се предават просто физически, но зад всичко това има цяла невидима за физическото зрение духовна система на "тъмнината", която всъщност (дори съвсем видимо) е поддържана от страна на човешката(666) религия, понеже то е както разликата между това ако бъдат открити извънземни микроорганизми каквито няма на тази планета и съвсем типичните за човешките ръце, които могат да бъдат открити по пръстите, дланите и под ноктите на много хора, така и сексът, алкохола, тютюнопушенето, наркотиците, и пр. са най-популярни сред хората, понеже след като за всеки е разбираемо че алкохола и наркотиците имат упойващо дествие, следва въпроса защо хората пушат цигари след като те не упойват, нито стимулират като кофеина, а плюс това имат тежък и горчив вкус?!, откъде идва този така популярен стремеж към и навик за пушене(-то) на толкова безполезните цигари, а не така примерно към ядене(-то) на хранителни остатъци, които се търкалят по улиците?!, освен ако нещо или някой не го предизвиква по невидим за физическите очи начин, а както вече казахме, най-популярни сред лошите модели на поведение са считаните за най-типични от страна на духовните служители на човешката(666) религия, от което е съвсем явно че именно човеци стоят зад цялата тази духовна конспирация, докато винаги досега невярващите/нерелигиозните/неокулитистите можеха да бъдат единстевно нейни жертви

"Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос(или: Христос ме праща), и ще заблудят мнозина. И ще чуете за войни и за военни слухове(т.е. и чрез тях ще се явят враждебни/противни/вредни за човеците вероучения и тенденции да се върши неправда в вярата); но внимавайте да се не смущавате(т.е. но вие се старайте да не вярвате и да не служите на такива); понеже тия неща трябва да станат(т.е. понеже явлението на този род неща може да се окаже неминуемо); но това още не е свършекът. Защото ще се повдигне народ(т.е. неправедни вярващи) против народ, и царство(т.е. и човешка(666) религия) против царство; и на разни места ще има глад и трусове(т.е. недостиг/недоимък, беди/бедствия и сътресения(шок)). Но всичко това ще бъде само начало на страдания, Тогава(т.е. тогава служителите на човешката(666) религия) ще ви предадат на мъки и ще ви убият(т.е. и ще се опитат да ви навредят/погубят); и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. Но понеже ще се умножи беззаконието,(т.е. и понеже духовното/религиозното беззаконие ще нарасне/ескалира, по тази причина/вследствие на това) любовта на мнозинството ще охладнее..... Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място(т.е. неправдата в вярата), (който чете нека разбира), тогава ония които са в Юдея(т.е. онези, които са последователи на човешката религия), нека бягат по планините(т.е. нека да бягат оттам);" Матей 24: 4-16,

"който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек(т.е. понеже е "числото" на неправедните духовни служители/работници); а числото му е шестстотин шестдесет и шест." Откровение 13: 18
    Последно редактирано от npp : 07-17-2012 на 09:05

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз само се изказвам както би се изказал npp, не ме бъркай тука.
    Да си се друсат като искат, мене това не ме бърка. Въпроса е да не го правят на места, дето един ден ше ги види детето ми и ше пита "Мамо, тези какво правят?". Същото е и с гейовете, да си се целуват, ама не на места, дето може да ги види детето ми.
    Много пъти съм го премисляла това по отношение на моите хипотетични, бъдещи деца, но както и да го мисля няма начин да бъдат до толкова изолирани. Все ще разберат, че съществуват гейове, наркомани и прочие. С този достъп до интернет, телевизия, вестници и списания. Ако не го видят в някой филм, то някой приятел ще ги светне за тези неща.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Така е, но просто не искам да го вижда докато е малко, от типа на 4-5-6-7-10 годишно, когато въпросите са най-много и винаги включват "защо?". А после вече, че ще стане свидетел на тези "процеси" - ще стане, дали чрез кино, телевизия или др.
    Не искам да прозвуча идиотски, но ми се струва адски тъжно да се наглежда на подобни сцени, преди да е навлязло в живота. Другия варинат - ще го манипулирам по тия теми още докато е малко, между 6 и 10 години. Ще го накарам да мрази тия хора и най-важното - да страни от тях.
    Друго, което ще направя - ще го извеждам често на театър, ще го запиша на всевъзможни уроци и алианси, да си ангажира вниманието с нещо. И другото, много важно нещо е, че ще направя така, че да създавам постоянен респект у него. МНОООГО е важно. Но как, още не съм измислила.
    Последно редактирано от koshtramba : 07-17-2012 на 14:12
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Chacho
    Chacho, ако бъркаш друсането с пиенето - си е твой проблем. Макар, че... като се замислиш в никоя друга напреднала страна с функциониращи закони не можеш да видиш някой да пие алкохол по градинките, затова са и пликчетата, които използват. Одобрявам, трябва да е така.
    Що, алкохолът не е ли наркотик?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Най-малкото пиенето е законно, а и не-чак-дотам вредно. Ще го опита със или без моето съгласие, така че го изключвам от схемата.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Повече от фен
    Глупости, пиенето и пушенето вредят в пъти повече от наркотиците разпространени сред децата, тъй че освен ако детето ти не се шприцова или шмърка, това което казваш е невярно.Освен това цигарите и алкохола също са наркотици, и са легални само защото държавата печели от тях. А от наркотиците, държавата печели повече, когато те са забранени.

ПС: Сега видях и това

"^ Така е, но просто не искам да го вижда докато е малко, от типа на 4-5-6-7-10 годишно, когато въпросите са най-много и винаги включват "защо?". А после вече, че ще стане свидетел на тези "процеси" - ще стане, дали чрез кино, телевизия или др.
    Не искам да прозвуча идиотски, но ми се струва адски тъжно да се наглежда на подобни сцени, преди да е навлязло в живота. Другия варинат - ще го манипулирам по тия теми още докато е малко, между 6 и 10 години. Ще го накарам да мрази тия хора и най-важното - да страни от тях.
    Друго, което ще направя - ще го извеждам често на театър, ще го запиша на всевъзможни уроци и алианси, да си ангажира вниманието с нещо. И другото, много важно нещо е, че ще направя така, че да създавам постоянен респект у него. МНОООГО е важно. Но как, още не съм измислила. "

Сериозно ли мислиш да причиниш това на детето си? Така ще стане промит олигофрен. Най-добре го остави да се разивива само, да гледа каквото иска, и не му промивай мозъка с нереални глупости. Виждал съм ги такива дето майките им и бащите им ги държат изкъсо - стават комплексирани идиоти, без капка собствено мнение и мисъл.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 07-17-2012 на 15:15

Споко, споко, аз съм възпитана по подобен начин и съм далеч от тия комплексираните чавета, развивам се прекрасно и съм възпитана добре.
    Пази моториста !!!

Град
    София
    Абе повечето деца няма да се уплашат от последствията, ако им разказваме истории за 'лошите наркомани'. Според мен едно дете трябва да бъде научено на труд, упорство в заниманията, последователност, да бъде уверено във възможностите си и да не се пречупва лесно, така като порасне предполагам ще може по-лесно да се справи с живота и да не се алкохолизира или да посяга към наркотици. Употребата на твърди наркотици /херц, кока/ и силен алкохол я свързвам с някакъв вид безпомощност и бягане от реалността, защото реалността е твърде кофти за да живеят в нея.

Ами, така де, това също, ама все отнякъде трябва да се започне. За да го научиш на гореспоменатите неща, не става като му кажеш :"Ти ще бъдеш упорит, маме / Ти няма да се пречупваш лесно, маме" Тия неща се постигат с много труд, който аз ще положа по гореспоменатия възпитателен начин. Другото са простотии.
    Последно редактирано от koshtramba : 07-17-2012 на 17:05
    Пази моториста !!!

Град
    София
    Е, разбира се, с приказки нищо не става, трябва и действия...

То малко темата се обърна на "как да си възпитане детето", ама мисля, че това си е дъщерна тема на наркотиците. Имам ужасен страх от това да стана родител, затова се възхищавам на родителите ми, ама то и времената са били други. Дупе да ни е яко!
    Пази моториста !!!

Banned Повече от фен
    Всичките просотии за свещенноста на децата и тяхното мистериозно отглеждане ме дразнят изключително много. Все едно вашите прабаби са възпитавали децата кое е правилно и са им обръщали толкова внимание. Задачата на родителя е да даде храна и подслон на детето си, и да го обучи на основни неща, като говорене, но нищо повече.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 07-17-2012 на 20:55

Град
    София
    Възпитавали са ги и още как, но не са се сблъсквали с нещата с които се сблъскват днешните родители. Днешното поколение е разюздано, ако ги оставиш на произвола на съдбата, ще се тъпчат с боклуци по цял ден висейки пред компютъра или телевизора, а вечер ще изпиват парите на мама и тате. Асоциации с баба ми и прабаба ми са просто нелогични, те са живеели в едно консервативно и далеч по-просто устроено общество. Цигарите, наркотиците и алкохола не са били част от ежедневието им.

Banned Повече от фен
    Възпитавали ли са ги в патриархални порядки, където свободата няма значение и каквото родителите кажат, това става.И в това отношение е било доста по-зле(за вас явно по-добре) Но аз имах предвид че не са им наблягали толкова на тази специалност и грижи от съвременните родители - тези мършави патки, дето си мислят че като родят дете са направили най-голямото чудо и си мислят че за да отгледат дори едно дете трябва да му осигурят всичко и да му отдават огромно внимание и да го възпитават в най-добрите порядки, да бъде добричко дете, и да не прави глупости. Това ме дразни. Имах предвид че децата са били по много, в повечето случай са гладували, но затова са ставали хора, а днешните деца от същите тези специални грижи и голямо внимание, които вие смятате за важни, стават безделници и пилеят парите на родителите си.
    Както и да е, в повечето случаи зависи от самото дете. Мен никой не ме е възпитавал, не ми отделял голямо внимание, и мисля че това ме е направило по-добър. Затова е по-добре да не натрапваш нищо на децата, освен ако не е очевидно тъпо дете или освен ако не живеем в патриархално общество.

Най-малкото пиенето е законно, а и не-чак-дотам вредно. Ще го опита със или без моето съгласие, така че го изключвам от схемата.
    Това, че е законен, не го прави по-малко вреден. Нито това, че ти казваш, че е по-малко вреден. Цигарите - също. Не искам да ставам поредният проповедник на марихуаната, най-малкото искам да убеждавам някого да посяга към нея. Но пуша от доста време. Също така пуша цигари и употребявам алкохол. Не съм по-различен от стотици хиляди хора и все пак ще си предложа едно вече много предъвквано мнение.

Хора като теб съм убеден, че най-малко могат да опазят децата си от наркотиците. Просто защото ти е толкова бегла представата по темата, че дори няма да знаеш как да подходиш. Смяташ, че си се опазила благодарение на възпитанието ти, но ти си от хората, на които им е казано, че наркотиците са вредни и си изграждат един щит, който ги "пази" да не кривнат към грешния път. Но на практика в теб е закодиран един автоматичен отговор "не" и винаги си си затваряла очите за алтернативният път. Нямаш никаква представа какво би могло да накара един човек като теб да кривне по него, защото ти не си попадала на условия, които да те разколебаят в това, в което си възпитана. Но ти гарантирам, че ако на теб не ти се е случило, то един ден детето ти ще го грози риска да му се случи. Щото много хора сме били колкото теб категорични и крайни някога, но по една или друга причина нещо в нас се е променило. Когато след истинското изпитание успееш да отстоиш позицията си, тогава има на какво да възпиташ детето си. А ясно си пролича по-горе, че освен думите "вредно", "опасно", "незаконно", няма какво да му предложиш. Сигурен съм, че имаш поне 15 филма в главата си, как ще разговаряш с него, ще си му близка, ще го научиш да си отстоява мнението и да не се поддава, да не се влияе от другите, да не си решава проблемите по този начин и т.н. В един момент детето ти ще те хване, че сама не знаеш за какво иде реч и говориш от чужд опит, ще загуби доверие в теб и ще изгубиш контрола си над него.

Ако не беше марихуаната, сигурно нямаше да огранича алкохола и да сложа цигарите под контрол. Като изключим инцидентните бири, ако веднъж в годината се напия, ще е чудо. Щото знам, че е лъжливо удоволствие, което грам не си заслужава, особено за цената, която заплащаш. Най-вече от здравна гледна точка. Цигарите са ми удоволствие, за което съм решил на този етап сам да поемам рисковете, но съм доволен от физическата ми кондиция и се грижа за нея повече от доста непушачи. Трева пушех изключително редовно, но сега имам други ангажименти и най-много веднъж месечно да употребявам. По простата причина, че е най-безобидното ми забавление. Но най-важната равносметка, която си давам, е че благодарение на тревата успях здраво да реша какво ми е мнението за наркотиците. И с хора съм говорил, и съм наблюдавал, и съм се ровил да чета. Трамплин към нещо по-силно ли? Напротив, дори почти изгоних леките наркотици от живота си. Сигурен съм, че който и да е от компанията ми да сложа пред клавиатурата, ще напише нещо съвсем сходно.

Помня, че като малък ме беше страх от тревоманите в детската градина да не ми откраднат джобните, да ме бият и т.н. Съжалявам, че трябваше да минат толкова години, за да погледна тея хора с разбиране. Тук има много хора, които също пушат. Всеки от нас има някаква позиция. Сигурно се различават, както се различават и цветовете на косите ни. Но с две-три приказки ще се разберем едни с други. Нещо, което с хората, затворени в черупките си, никога не би могло да се случи.

В заключение ще кажа, че не чакам отговор. Единствено ти предлагам да предизвикаш убежденията си, за да си затвърдиш мнението. Изборът си е твой.
    Последно редактирано от Chacho : 07-18-2012 на 01:14
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Повече от фен
    До последният пост -

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Възпитавали ли са ги в патриархални порядки, където свободата няма значение и каквото родителите кажат, това става.И в това отношение е било доста по-зле(за вас явно по-добре) Но аз имах предвид че не са им наблягали толкова на тази специалност и грижи от съвременните родители - тези мършави патки, дето си мислят че като родят дете са направили най-голямото чудо и си мислят че за да отгледат дори едно дете трябва да му осигурят всичко и да му отдават огромно внимание и да го възпитават в най-добрите порядки, да бъде добричко дете, и да не прави глупости. Това ме дразни. Имах предвид че децата са били по много, в повечето случай са гладували, но затова са ставали хора, а днешните деца от същите тези специални грижи и голямо внимание, които вие смятате за важни, стават безделници и пилеят парите на родителите си.
    Както и да е, в повечето случаи зависи от самото дете. Мен никой не ме е възпитавал, не ми отделял голямо внимание, и мисля че това ме е направило по-добър. Затова е по-добре да не натрапваш нищо на децата, освен ако не е очевидно тъпо дете или освен ако не живеем в патриархално общество.
    Много съм далеч от мисълта, че на едно дете трябва да му се осигурява всичко. Е, като изключим, че с добрата храна и здравето не бих направила компромис, смятам че не е редно едно дете да бъде презадоволявано. Става една комерсиализация на детството. От твърде многото пластмасови боклуци наречени 'играчки' и други непотребни вещи мозъкът на децата закърнява вместо да се стимулира. То децата които си играят с шишарките на двора имат по-развита фантазия и креативност от колкото мамините лапета които имат милион и двеста играчки. Трябва да има известен аскетизъм в някои отношения, а не като детето каже 'Мамо искам' и аз да вадя портфейла /независимо дали имам пари/.

Опитът е това, което получаваш, когато не получаваш това, което искаш.

Banned Повече от фен
    Много съм далеч от мисълта, че на едно дете трябва да му се осигурява всичко. Е, като изключим, че с добрата храна и здравето не бих направила компромис, смятам че не е редно едно дете да бъде презадоволявано. Става една комерсиализация на детството. От твърде многото пластмасови боклуци наречени 'играчки' и други непотребни вещи мозъкът на децата закърнява вместо да се стимулира. То децата които си играят с шишарките на двора имат по-развита фантазия и креативност от колкото мамините лапета които имат милион и двеста играчки. Трябва да има известен аскетизъм в някои отношения, а не като детето каже 'Мамо искам' и аз да вадя портфейла /независимо дали имам пари/.
    Ще ти отговоря малко по-късно защото :
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 07-18-2012 на 12:46

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Това, че е законен, не го прави по-малко вреден. Нито това, че ти казваш, че е по-малко вреден. Цигарите - също. Не искам да ставам поредният проповедник на марихуаната, най-малкото искам да убеждавам някого да посяга към нея. Но пуша от доста време. Също така пуша цигари и употребявам алкохол. Не съм по-различен от стотици хиляди хора и все пак ще си предложа едно вече много предъвквано мнение.

Хора като теб съм убеден, че най-малко могат да опазят децата си от наркотиците. Просто защото ти е толкова бегла представата по темата, че дори няма да знаеш как да подходиш. Смяташ, че си се опазила благодарение на възпитанието ти, но ти си от хората, на които им е казано, че наркотиците са вредни и си изграждат един щит, който ги "пази" да не кривнат към грешния път. Но на практика в теб е закодиран един автоматичен отговор "не" и винаги си си затваряла очите за алтернативният път. Нямаш никаква представа какво би могло да накара един човек като теб да кривне по него, защото ти не си попадала на условия, които да те разколебаят в това, в което си възпитана. Но ти гарантирам, че ако на теб не ти се е случило, то един ден детето ти ще го грози риска да му се случи. Щото много хора сме били колкото теб категорични и крайни някога, но по една или друга причина нещо в нас се е променило. Когато след истинското изпитание успееш да отстоиш позицията си, тогава има на какво да възпиташ детето си. А ясно си пролича по-горе, че освен думите "вредно", "опасно", "незаконно", няма какво да му предложиш. Сигурен съм, че имаш поне 15 филма в главата си, как ще разговаряш с него, ще си му близка, ще го научиш да си отстоява мнението и да не се поддава, да не се влияе от другите, да не си решава проблемите по този начин и т.н. В един момент детето ти ще те хване, че сама не знаеш за какво иде реч и говориш от чужд опит, ще загуби доверие в теб и ще изгубиш контрола си над него.

Ако не беше марихуаната, сигурно нямаше да огранича алкохола и да сложа цигарите под контрол. Като изключим инцидентните бири, ако веднъж в годината се напия, ще е чудо. Щото знам, че е лъжливо удоволствие, което грам не си заслужава, особено за цената, която заплащаш. Най-вече от здравна гледна точка. Цигарите са ми удоволствие, за което съм решил на този етап сам да поемам рисковете, но съм доволен от физическата ми кондиция и се грижа за нея повече от доста непушачи. Трева пушех изключително редовно, но сега имам други ангажименти и най-много веднъж месечно да употребявам. По простата причина, че е най-безобидното ми забавление. Но най-важната равносметка, която си давам, е че благодарение на тревата успях здраво да реша какво ми е мнението за наркотиците. И с хора съм говорил, и съм наблюдавал, и съм се ровил да чета. Трамплин към нещо по-силно ли? Напротив, дори почти изгоних леките наркотици от живота си. Сигурен съм, че който и да е от компанията ми да сложа пред клавиатурата, ще напише нещо съвсем сходно.

Помня, че като малък ме беше страх от тревоманите в детската градина да не ми откраднат джобните, да ме бият и т.н. Съжалявам, че трябваше да минат толкова години, за да погледна тея хора с разбиране. Тук има много хора, които също пушат. Всеки от нас има някаква позиция. Сигурно се различават, както се различават и цветовете на косите ни. Но с две-три приказки ще се разберем едни с други. Нещо, което с хората, затворени в черупките си, никога не би могло да се случи.

В заключение ще кажа, че не чакам отговор. Единствено ти предлагам да предизвикаш убежденията си, за да си затвърдиш мнението. Изборът си е твой.
    Не е вярно, че нямам бегла представа какво се случва, чела съм доста, ама това, което ми стигна е какво се случи с хората около мен, които пушеха трева. ТРЕВА! Едните по цял ден пушат и единствената им реплика беше "Еее, братле, аре да се напушиме", а другия, който всъщност ми беше доста близък приятел се побърка тотално, в следствие на тревата, буквално изперка. Пушеше постоянно. Сега е в затвора, защото си помисли, че нищо не му пречи посред бял ден да "направи едно кръгче" на чужда кола, която е на бензиностанцията и е с ключове на таблото.
    Е, не, мерси, такива деца не искам, а не искам и да съм запозната с тия жалки хора.
    Пази моториста !!!

Именно затова казвам, че нямаш понятие. Хората могат да са глупави и със, и без да употребяват. Можеш да сложиш в хората в стереотип и да имаш общ подход към тях, но можеш да имаш личен и да преценяваш ситуацията.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Опитът е това, което получаваш, когато не получаваш това, което искаш.
    Точно така.

Banned Повече от фен
    Да, съгласен съм с теб, и коментара ми беше повече насочен към koshtramba, която явно иска да направи от детето си или разглезен идиот или в най-добрия случай посредствен, нормален, човек. А по-лошо от посредствеността няма, на детето трябва да му се дадат само основните неща, другите са ги открива само. Та конкретно за тревата, да я забраняваш и да му промиваш мозъка е тъпо. Ако на роделителя му е съвсем ясно, че детето му е тъпо, тогава може, но иначе насилственото(не в буквалния смисъл) възпитание е унищожител на креативното в човека. А най-лошото е когато се опитваш да му придадеш амбициите си и да го пришпорваш , да му насаждаш цял живот какво трябва да стане от него. Това е просто бич за всеки креативен и свободен дух.

Не съм казала, че ще е глезено, бре! Стига си измисля!
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си