- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Зависи колко го познавам, зависи и от обстоятелствата. Принципно няма да правя секс в екстремни условия само защото "трябва". Но ако се държи по съответния начин може и да стане много набързо, при какви да е обстоятелства.
Колко най - много си изчаквал/а от началото на една връзка за секс?
5 месеца о.О ;д
правил ли си секс на 1ва среща
Много страст, желание и оргазми, както и самият акт беше доста дълъг като времетраене.
Първият ти път най-лошият секс в живота ти ли беше?
Нее, добре си беше, без болки, без нищо. Виж, за третия път не мога да кажа същото.
Позата, в която получаваш най-голямо удоволствие е..
Мисионерската... може би защото тогава не е само лашкане ..тогава имам очен контакт с партниорката... и мога да я докосвам навсякъде.
Въпросът ми е малко по специфичен и е за по-малка група от форума- моля само някой компетентен да отговори:
Опиши ми , каква е разликата между това да правиш просто секс, с човек към когото нямаш чувства и това да правиш секс с човек, когото обичаш адски много и смяташ, че той е "единственият/ единствената"
Права до стената или с лице към него и тази :
Някои я водят лодка, nvm.кефи ме.
ЕДИТ: Не съм от тая група хора,нека следващия отговори на въпроса на Гардиън!
maDamn
тая ми е любимата и на мен , хаха .иначе слушам и изпълнявам !
не мога да кажа , че съм правил секс с някоя , която обичам напълно и за мен е единствената , най-близкото до това беше , че бях много нежен към нея и внимателен.не само в леглото, но и във всекидневните ни отношения-нещо , което не може да се каже за другите ми секс заигравки
от кое нещо , което си правила в леглото , би те било най-много срам да не разбере семейството ти
Като цяло не желая семейството ми да разбира аз кво правя в леглото,стига им да знаят ,че съм сексуално активна, без повече подробности.
Любима песен за секс?
maDamn
Нямам.
Любима поза?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
кучешка ..
same ..
Нем, ама с моето малко са се гаврили.
Как биха те склонили за секс? В смисъл, и като действие, чисто физически, и като поведение на човека отсреща.
ще стана мега банална с тея ръце, ама тваЙ то :3
както и от ЧАРОВНО нахалство
Кой твой принцип си нарушавал/а в секса?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Милиарди пъти съм си престъпвала (здравословния чисто човешки егоизъм). Иначе като цяло почти всичките ми стъпки в насока секс са ставали като нарушаване на принцип. Аз много неща си забранявам и не мога да си го обясня.
Правил/а ли си нещо не съвсем по твое желание?
СексиА колко работи могат да се правят с тая вротовръзка ехе .... Само да имаш фантазия
Правил/а ли си секс по задължение?
не и не бих.
Обичаш ли да причиняваш болка на другарчето?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.