- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Нямам нито сегашен нито бивш.Девствена съм.
На колко ти беше за първи път?
Нека заедно спрем войната по пътищата!
17
Гълташ ли![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Да.
Нещо извратено, което искаш да направиш?
Не си падам Извратен , поне в момента не се сещам за нещо
Как би реагирал/а ако хванеш вашите или пък баба ти и дядо ти (ох това е извратено![]()
) на калъп?
![]()
![]()
![]()
Нашите съм ги хващала като малка и просто самата ситуация беше много комична, натоварено е с малко предистория и до ден днешен се смеем като се сетим. Как да реагирам, нашите са живи хора - и на тях им се полага. За баба ми и дядо ми сексът отдавна е мираж, така че няма да си го представям изобщо като опция.
Искаш ли да изтрещиш някой от форума?![]()
Разбира се.:о
Как ще реагираш, ако разбереш, че човек, който те е възбудил е травестит? :о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще се гръмна с 22-и калибър.
какво ще направиш, ако някой индивид от срещуположния пол супер много те привлича, ама сякаш не ти обръща внимание?
Ще започна да правя секс с нея и ще й кажа, да продължи да не ми обръща внимание.
Случвало ли ти се е да имаш проблем там долу (здравословен примерно или квото и ще да е, но да не си в кондиция)? Как би отказъл секс в такъв случай?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всеки месец ми се случва. Освен мензиса имам и няколко дни преди да ми дойде, в които просто не съм в кондиция, защото изчаквам растителността да избуее за кола маска. Ако ми е познат си казвам истината, ако за сефте се нагъваме... ако искам да ме изтрещи, че си кажа истината с надеждата желанието му да преодолее пречката от няколко косъма, ако се колебая - ще излъжа, че мензя.
същия въпрос.
Да, най-редовно
Пак си задавам въпроса, че предният път не ми отговориха.
Със сегашният ти партньор ли е най-хубавият ти секс? Ако си сам/а с бившият ли?
Не.
С какво най-много те е изненадал някой в леглото?
Като се замисля .... с нищо
Кои са ерогенните ти зони ?
Обичам ги комбинирано секс+френска,нЕма или-или. *** освен ,ако не съм в онзи хубав момент от месеца , в който аз щя правя,а иначе ще си се стискам ,докато не ми свърши***
Какво ти се иска,а не си правил/а досега?
maDamn
ми .. винаги съм искала да оближа и нацелувам врата на някое момче, но не знам защо не съм го правила ..
искало ли ти се е подобно нещо?
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Правила съм го, ама досега не съм пожънала някакъв небивал успех с това си действие.
Сещаш ли се за някого, в чието присъствие се "наелектризираш"?
Не ..
Възбуждала ли си се в присъствието на момче което стои до теб ?
да
имаш ли фетиш?
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Даже няколко.
А твоят фетиш какъв е?
И спря да се върти за миг земята..
момиче на високи токчета с малка чантичка![]()
секс в колата?