- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Задна !
Ако видиш необръснати интимни части.. как ще реагираш ? xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Lol, не.
А преди секс ?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
да
използваш ли секс играчки?
^^^
Бургас <3
Не.
Опиши сексуалното си "аз" с една дума ;д
Сексуално
Стар възглед за секса, който с течение на времето си променил?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
До преди 2 години, имах доста "странно" мнение за свирките..
Сексът не е същия когато ?
Липсва страст
Обичаш ли да говориш/да ти говорят мръсотии по време на акта?
Welcome to the Jungle...
Много рядко. По скоро не.
Пробвал/а ли си от онези светещите презервативи?![]()
Не от голямо значение, ако знае как да задоволи една жена.
- Анален, Орален или Вагинален секс ?
3
Опитен/на но по-грозничък/ка, или девствен/а красавец/ца ? За секс за 1 път ми е мисълта.
опитен, но по-грозничък
3ка с 1 мацка и 2 мъже или с 2 мацки и 1 мъж?
2 мацки и 1 мъж
Садо-мазо?
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
В многооо леки форми.
по-груб или по-нежен?
maDamn