- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
хмм аз мисля, че това се постига по-скоро чрез как да кажа... отпускане/разкриване на себе си все повече пред човека, с който си... от колкото, чрез самите действия/пози или места да кажем, които би си помислил да ъъ използваш, за да си по-добър. Сексуалността е нещо много, много интимно и не всеки те вижда гол и възбуден. И това да съблечеш и душичката си пред някой, е нещо страшно лично.
хм... но пък си мисля, че това, за което говоря, е по-сладко и по-трудно, когато си с човек, който обичаш, от колкото с някой, който просто искаш да изчукаш. Защото в първия случай мислиш много повече за него, какво ще си помисли, какво би му се харесало и т.н., докато във втория случай, просто май май не ти пука много много за какъв ще те помислят, в каква светлина ще те видят и т.н. Просто се държиш като животно, човека срещу теб прави същото.. и двамата сте си задоволили нагона. Не мислите за чувства, за нищо.
Много се отплеснах. ^
спам*спам*спам
А ако искаш това можем да го пуснем като отделна тема, щото и на мен ми е интересно. ^
До въпроса: Много момичета твърдят, че имат нужда от специален и сериозен партньор, за да получат истинско удоволствие от секса. Интересно ми е една такава мацка, ако си получи добрия секс, дали почне да гледа на момчето е добър партньор. Тоест, интересно ми е да проверя дали може да се обърне причинно-следствената връзка.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.