.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Smile Големият срам..

Здравейте , имам един проблен. Момиче на 13 год съм и сега си имам гадже, но той е по голям от мен. Въпросът е че ( ако може да не ми се смейте) той иска да ме целуне и знам че ме харесва , ама досега не съм се целувала с език и ме е срам да не сбаркам нещо да го охапя или незнам. Ами ако каже че не мога да се целувам добре... До сега всеки път овъртам защо неща , ама ми се струва че ако не го напрая ще си помисли че не го хар и ще скаса с мен.. Него също го е срам попринцип и от части тей кат отказвам можи да си мисли че не искам или нещо такова , МОля ви дайте ми съвет какво да направя Вие как бихте постъпили , случвало ли ви се е нещо подобно Споделете !

Мега фен Аватара на Зайче..
    Или го предупреди, че не си се целувала преди за да знае момчето, или кажи на някоя приятелка да те научи да се целуваш.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен
    Град
    <3
    просто изживей момента детеееееееенце
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

След като не си се целувала, първата целувка я направи бавна и чувствена. Можеш примерно първо да го целунеш по устните и в последствие да отвориш уста. Това с първата целувка е много относително, защото всеки човек го прави различно, тоест си е като първа целувка с всяко ново гадже.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Следвай неговите движения, то си идва отвътре.
    Няма страшно.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма от какво да се притесняваш. То си ти идва отвътре - просто се отпусни и се отдай на момента.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Chacho
    Трудно ще попаднеш на момче, което ще те коментира колко добре се целуваш. Стига да не си си стиснала зъбите, нема кво да сбъркаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous849184
    Guest
    Недей да се панираш, просто се остави по течението. Но все пак пресметни нещата: щом те кара да правиш неща, които ти не искаш и заради това може да скъса с теб, може би не е точният.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от TalkThatTalk Виж мнението
    Недей да се панираш, просто се остави по течението. Но все пак пресметни нещата: щом те кара да правиш неща, които ти не искаш и заради това може да скъса с теб, може би не е точният.
    Ахахаха, кви ги приказваш бе? Те ходят ли въобще, за да късат. И малката толко го иска, че сигурно едвам се сдържа, просто я е срам и страх. Май ше излезе монахиня от тебе.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отпусни се и не му мисли много. Не си била единствената, която е имала или й предстои да има първа целувка. Отпускаш се и следваш неговите движения. Оставяш се на вълната и ритъма на любовта.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Каквото и да ти кажем,е безсмислено.Дай му поле за изява да започне инициативата и като го направиш веднъж,ще видиш,че не е толкова страшно
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Даже не очаквах първата ми целувка. Случи се ненадейно. НЯма да я забравя. НЕ мислих въобще тогава. Даже момичето не разбра, че ми е било за 1ви път. След доста години й казах, и тя не можа да повярва.
    Извод- няма какво да се притесняваш. Това не е ядрена физика. Няма какво да сбъркаш. Галите си езиците и толкова. С времето научаваш различни техники.
    Стига с тези притеснения, от тях полза няма. Успех!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Няма нищо срамно в това, че не се целуваш добре. Пък и си на 13, имаш доста време, докато се научиш.

Пфф. Къде са ми дните без интернет... Е т'ва е най-тъпото. Живей си живота, с времето ще се научих, ние ли да ти живеем живота.. Първата целувка е нещо толко яко, самото притеснение, че не знаеш как става, прави момента толкова як. Дърпай Лан Кабела и излизай навънка. Като му дойде времето, ще се целуваш и ще се учиш. Тука няма как да ти помогнем освен да дрънкаме клиширани приказки...

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    рано или късно трябва да го целунеш... ако наистина го харесваш няма да ти е кой знае какъв проблем...

Направи го просто Освен това да бъде планирана първа целувка...мнее По-добре го направи когато да речем сте заедно и ти дойде музата
    Мноо тъп съвет знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си