.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Sidecuts

anonymous708973
    Guest
    Сигурна съм
    Мяза на травестит.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Това, че има различен стил не означава, че е ужасна. (Под "различен" имам предвид интересен)
    И аз не бих си направила такъв татус на деколтето и не бих си сложила флеш, ама момичето се откроява доста. Харесва ми.
    Иначе, кофти снимка, всеки един от нас е излизал кофти на снимки. Признавам, не й е най-добрата снимка.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сигурна съм
    Мяза на травестит.
    Пусни твоя снимка тогава? След като коментираш така явно се имаш за по-добре изглеждаща от нея, в което се съмнявам.

Освен това ще се съглася с koshtramba, харесвам хора, които се отличават по някакъв начин. Ако ти искаш да се сливаш с тълпата нищо не ти пречи, но не коментирай така само защото някой е различен от теб и твоите представи за красота. Open your mind before your mouth next time

anonymous708973
    Guest
    Далеч не казвам, че е ужасна, защото е различна. Казвам, че е ужасна, защото заради тоя гнусен флеш ухото й е деформирано и само мисълта, че мога да си пъхна пръста през него, е потресаваща. Ужасна е, защото наистина има мъжки черти. Няма нищо женствено и нежно. Обосновах ли се добре?

И да, смятам, че изглеждам доста по-добре от нея. Използваш евтин метод да ме провокираш. Далеч не съм от тия, дето се крият зад монитора и плюят - снимки имам достатъчно в темата в "Секс". Като ти се гледа, гледай.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    На мен не ми допада
    Но,кой както се харесва

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Е, омг, кво като не и харесва?
    Има пълното право да го каже.
    И на мен не ми харесва. Това, че си "различен", не значи, че си красив.
    А точно тая изобщо не е и толкова различна. Мога да ида на някои места и да преброя десетки като нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си