Това, че има различен стил не означава, че е ужасна. (Под "различен" имам предвид интересен)
И аз не бих си направила такъв татус на деколтето и не бих си сложила флеш, ама момичето се откроява доста. Харесва ми.
Иначе, кофти снимка, всеки един от нас е излизал кофти на снимки. Признавам, не й е най-добрата снимка.
Пази моториста !!!
Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.
Пусни твоя снимка тогава? След като коментираш така явно се имаш за по-добре изглеждаща от нея, в което се съмнявам.
Освен това ще се съглася с koshtramba, харесвам хора, които се отличават по някакъв начин. Ако ти искаш да се сливаш с тълпата нищо не ти пречи, но не коментирай така само защото някой е различен от теб и твоите представи за красота. Open your mind before your mouth next time
Далеч не казвам, че е ужасна, защото е различна. Казвам, че е ужасна, защото заради тоя гнусен флеш ухото й е деформирано и само мисълта, че мога да си пъхна пръста през него, е потресаваща. Ужасна е, защото наистина има мъжки черти. Няма нищо женствено и нежно. Обосновах ли се добре?
И да, смятам, че изглеждам доста по-добре от нея. Използваш евтин метод да ме провокираш. Далеч не съм от тия, дето се крият зад монитора и плюят - снимки имам достатъчно в темата в "Секс". Като ти се гледа, гледай.
Е, омг, кво като не и харесва?
Има пълното право да го каже.
И на мен не ми харесва. Това, че си "различен", не значи, че си красив.
А точно тая изобщо не е и толкова различна. Мога да ида на някои места и да преброя десетки като нея.