.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Подарявам мишки панди

Здравейте:0 Не знаех къде да сложа темата, затова ако е нужно нека бъде преместена.
    Имам 8 малки мишлета панди на около 1 месец. Нуждаят се от дом, тъй като лятото не мога да ги гледам и затова ги подарявам. Става въпрос за такива животинки http://srvimg17.prodavalnik.com/imag...x461.jpg?rev=2. Много са мили и грижовни и се гледат лесно.
    Ако някой иска мишле или пък може да ми препоръча зоомагазин във Варна, където да ги дам моля да ми пише, защото до 6 юли трябва да съм им намерила дом иначе трябва да ги пусна някъде

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Бих си взела, ама съм мноооооого далече от Варна..

И аз живея по принцип има няма 500 км от Варна,по-близо до Плд отколкото до Вн... Иначе с удоволствие бих ги взела сладурите вкъщи ...

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    А недей да ги пускаш никъде Пиши в някой животински форум и пише непременно, че е спешно

Ами аз писах на едно място , но никой не се отзова.. явно ще пада обикаляне по зоомагазините ...

ооооОООО Колко са сладинки...Аз идвам във Варна скоро,но няма да ми дадат повече животни...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Колко са сладки...да имаш път към Пловдив случайно?

Да, имам, но надали ще мога да разнасям мишки с багажите ми във влака а и престоят ми в Пловдив ще е мaлък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си