.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Как да си хвана гадже

Здравейте хора надявам се да можете да ми помогнете.Отдавна познавам едно момиче което за мене е най-добрата ми приятелка , но от известно време си мисля да и предложа да станем гаджета проблема е , че аз съм доста срамежлив и не знам как да и го кажа моля ви помогнете наистина изпитвам към нея нещо повече от приятелство тя ми е ,като сродна душа имаме много общо с нея!

Мега фен Аватара на Chacho
    Пич, тя не изпитва същото към теб. Заеби срама и действай по-отрано следващия път.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на fenasf
    Пробвай да я целунеш.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    С въдица...отиваш хвърляш я в морето и все ще хванеш : ))

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ако си тотално friendzoned нямаш големи шансове

Каза заекът-пате.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Каза заекът-пате.
    ко речи ;d
    съгласна съм и с двете мнения над мен

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен недей да действаш, ако не си напълно убеден, че тя отговаря на твоите чувства. Иначе това би било пагубно за вашето приятелство, което надали искаш да стане.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Според мен недей да действаш, ако не си напълно убеден, че тя отговаря на твоите чувства. Иначе това би било пагубно за вашето приятелство, което надали искаш да стане.
    Ти като си аресаш неко момък, винаги ли си напълно убедена кво точно му е у главътъ?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Напълно съгласна.Започни с леки намеци..прегръщай я повече,усмихвай й се...виж как ще реагира.Ако е ок с това твое държание,предприеми следващата крачка,ако ли започва да се отдръпва и да се чувства некомфортно в компанията ти,просто се опитай да преодолееш чувствата си към нея,защото в противен случай приятелството ви ще замине.Но при всички случаи,трябва да се стегнеш,защото с това "срамежлив съм" няма да имаш голям успех с момичетата.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Напълно съгласна.Започни с леки намеци..прегръщай я повече,усмихвай й се...виж как ще реагира.Ако е ок с това твое държание,предприеми следващата крачка,ако ли започва да се отдръпва и да се чувства некомфортно в компанията ти,просто се опитай да преодолееш чувствата си към нея,защото в противен случай приятелството ви ще замине.Но при всички случаи,трябва да се стегнеш,защото с това "срамежлив съм" няма да имаш голям успех с момичетата.
    Не слушай ЛейдиТерибъл и не чакай реакцията на мацката. Действаш и, ако стане - стане.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    защото в противен случай приятелството ви ще замине.Но при всички случаи,трябва да се стегнеш,защото с това "срамежлив съм" няма да имаш голям успех с момичетата.
    Какво приятелство? Приятелството им отдавна вече е изгубено.
    Авторе,рискувай. Няма к'во повече да губиш. Намекни й за чувствата си, или говори директно.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от kaspersky1 Виж мнението
    Здравейте хора надявам се да можете да ми помогнете.Отдавна познавам едно момиче което за мене е най-добрата ми приятелка , но от известно време си мисля да и предложа да станем гаджета проблема е , че аз съм доста срамежлив и не знам как да и го кажа моля ви помогнете наистина изпитвам към нея нещо повече от приятелство тя ми е ,като сродна душа имаме много общо с нея!
    Рамзьо,напипай макарите и питай.Тука от путьовизъм не можем да те излекуваме.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

awe pi4 az kvo da kaza kato na 24 ti stanah na 16 a ne sam imal gaje ot 5ti klas 4e i po rano i ne sam se celuval oste pa kamoli da ne govorim za devstvenosta

Цитирай Първоначално написано от vladighpo Виж мнението
    awe pi4 az kvo da kaza kato na 24 ti stanah na 16 a ne sam imal gaje ot 5ti klas 4e i po rano i ne sam se celuval oste pa kamoli da ne govorim za devstvenosta
    Ти си на 16, а още не си виждал кирилица.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ти си на 16, а още не си виждал кирилица.
    awe na tew mai ti e zabavno

Да, весело ми е.

samo nemoga da razbera sto se zaqzdash no stom ti e merak ok _!_

Щото ще ти изтрият коментарите, гадно е да се чете шльокавица и се вживяваш в ролята на мъченик.

Толкова ли си отчаян, че вече налиташ на най-добрата си приятелка!?!?
    "Как да си хвана гадже" "-за мене е най-добрата ми приятелка , но от известно време си мисля да и предложа да станем гаджета"
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

мн. ми е смешно що за човек би попитал за такива неща по форомите или ше ти върже или няма пробваи се,пак каквото има да става да става

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Започни с намеци и виж как ще реагира. Действай, ако си убеден, че нещата ще са добре. Тъй като признаването на чувствата ти , биха довели до разваляне на приятелството, ако тя не отговаря на твоите чувства. Не бъди срамежлив, с нищо не ти помага. Само вреди!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Това ме разби хаха.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове