.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Handjob

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    хахахахах Chacho

Е биеш му чекии, пък ти е неудобно да го питаш как да му доставиш максимум удоволствие. Чачо много ясно се изрази според мен. Моя примерно обича да съм по-нежна.. в смисъл такъв да не му го стискам все едно съм се хванала за някой лост и да не са чак толкова бързи движенията с ръката... Питай го тоя твоя мъж кво иска, че накрая ше вземеш да го осакатиш нещо като слушаш нечии други съвети
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

ха-ха посмях се мъничко от по-горните коментари ами виж, просто импровизирай, хора сме все пак, но това не означава СТИСКАЙ яко ии да се скрие като оФлюхче в черупката си. Можеш да бъдеш нежна.. с по-голяма честота движения и прочие, а за по-нататък може и да си помислите за френска любов (която е по-приятна май, всеки според предпочитанията си)

Айде и аз ако мога да бъда полезна.
    Първо, наистина е важно да си нежна в началото, после просто следи реакциите и след някой и друг опит, ще видиш кое точно му е най-приятно. Но това е по-трудният начин, по-лесно ще е наистина когато започнеш да му доставяш удоволствие, да го попиташ това как е, онова харесва ли му. Ако му харесва нещо, няма начин да не го покаже. (Забележка: главичката е много чувствителна и с нея трябва да си по-внимателна, това не означава непременно супер бавни движения. Възможно е и той да чувства болка, заради сухото търкане и може би ви трябва лубрикант, ако не искаш да правиш френска.)
    И второ, няма от какво да се притесняваш наистина. Разбираемо, ако нямаш опит или си по-срамежлива, но след като сте си интимни, би трябвало чувствата ви да са достатъчно силни и да нямате притеснения един от друг. Ако искате стабилна връзка, най-важното е откровеността и от двете страни. Ако той те харесва достатъчно, със сигурност ще иска да те изслуша, а и да сподели, така че трябва да преодолеете срамежливостта помежду си. Това само ще ви донесе много приятни емоции. =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си