накратко - имам си гадже, с което съм от доста време и го обичам(наистина) ... преди време срещнах едно момче, което каза, че ме харесва и иска да се видим ... винаги когато се спречкам с приятеля ми става така, че другият ми пише ... не знам как така ... обичам приятеля си но мисля и за другия ... много съм объркана ... дайте съвет ... благодаря
Не мисля, че го обичаш наистина. Не знам от колко време сте заедно с него, но щом се заглеждаш и мислиш за други, то тогава от ясно по - ясно е, че нещо с настоящия ти приятел ти липсва. Седни и се разясни сама със себе си, и с чувствата ти. И реши към кого изпитваш по - силни симпатии и с кого смяташ, че ще си наистина щастлива.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не лъжи приятеля си - най-вече постъпи така както ти би искала да постъпят с тебе в подобна ситуация
Да не би да са се наговорили и да те изпробват... винаги има такава вероятност.. Аз например съм много параноична и обмислям всички възможности. Ако не е така.. просто си помисли хубаво дали обичаш гаджето си или просто искаш да си с другия.
Докато гледаш в двете посоки, съвестта ти ще е гузна. Вземи решение точно кво искаш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Остави си една седмица за размисъл без контакт с когото и да е от двамата. Предполагам, че ще усетиш кой повече ти липсва и за кого си мислиш повече.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ех... съжалявам за сегашната ти връзчица
щом това момченце 'възбужда' интереса ти, значи че всеки, който е по-мил и ти показва специално внимание, може да е потенциален 'следващ'
I mean... щом намираш вратички в сегашната си връзка, значи не е на добре.
Като се замисля, ако трябва да го пречупя през моята призма, хората не трябва да се заключват в стаи без вратички. ДОри трябва ако изобщо са в стаи, винаги да са отворени. Iii mean.. никога не бих се опитвала да заключвам вратичката на човечето до мен.
since you set me free
I come back to you cuz you are half of me
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Понякога като излезеш през вратата, ти се приискваш да се върнеш, но се затваря зад теб. Не става само с усилията на единия.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Избери единия или ги остави и двамата. Едно от двете трябва да е правилното.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
аз наистина обичам приятеля ми и искам да съм с него ... но понякога се досещам за другия ... това много ли е лошо ?
Не е лошо,но това подсказва,че имаш нужда от нещо,което не намираш в приятеля ти. Ако го обичаше толкова много ,много ,то ... мислите за някой друг нямаше да те притесняват и да те карат чак и тема да пишеш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Имаш си приятел, който обичаш и който (надявам се) ти е показвал също, че те обича. Чувстваш се сигурна с него, имаш му доверие. И изведнъж се появява някакво момче, което ти признава симпатиите си. Само заради това, че е нещо ново ти НЕ бива веднага да търчиш по него. Както казаха другите-ще минеш през тази вратичка, ще изоставиш човек, който те обича заради нещо, в което изобщо НЕ може да си сигурна! Недей да бързаш. Ако другото момче те заинтересува повече и НАИСТИНА ти покаже, че има нещо повече към теб...И тогава ако си напълно убедена, че искаш да се разделиш с приятеля си и да проучиш нещата с момчето...Ами действай! Хората се учат от рисковете, които правят! Успех!![]()
дълго мислих и стигнах до извода, че няма по-важен човек за мен от приятеля ми ... благодаря Ви на всички за съветите