.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: съвет

Unhappy съвет

накратко - имам си гадже, с което съм от доста време и го обичам(наистина) ... преди време срещнах едно момче, което каза, че ме харесва и иска да се видим ... винаги когато се спречкам с приятеля ми става така, че другият ми пише ... не знам как така ... обичам приятеля си но мисля и за другия ... много съм объркана ... дайте съвет ... благодаря

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не мисля, че го обичаш наистина. Не знам от колко време сте заедно с него, но щом се заглеждаш и мислиш за други, то тогава от ясно по - ясно е, че нещо с настоящия ти приятел ти липсва. Седни и се разясни сама със себе си, и с чувствата ти. И реши към кого изпитваш по - силни симпатии и с кого смяташ, че ще си наистина щастлива.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    не лъжи приятеля си - най-вече постъпи така както ти би искала да постъпят с тебе в подобна ситуация

Голям фен Аватара на alice13
    Да не би да са се наговорили и да те изпробват... винаги има такава вероятност.. Аз например съм много параноична и обмислям всички възможности. Ако не е така.. просто си помисли хубаво дали обичаш гаджето си или просто искаш да си с другия.

Мега фен Аватара на Chacho
    Докато гледаш в двете посоки, съвестта ти ще е гузна. Вземи решение точно кво искаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Остави си една седмица за размисъл без контакт с когото и да е от двамата. Предполагам, че ще усетиш кой повече ти липсва и за кого си мислиш повече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    ех... съжалявам за сегашната ти връзчица
    щом това момченце 'възбужда' интереса ти, значи че всеки, който е по-мил и ти показва специално внимание, може да е потенциален 'следващ'
    I mean... щом намираш вратички в сегашната си връзка, значи не е на добре.
    Като се замисля, ако трябва да го пречупя през моята призма, хората не трябва да се заключват в стаи без вратички. ДОри трябва ако изобщо са в стаи, винаги да са отворени. Iii mean.. никога не бих се опитвала да заключвам вратичката на човечето до мен.
    since you set me free
    I come back to you cuz you are half of me
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Понякога като излезеш през вратата, ти се приискваш да се върнеш, но се затваря зад теб. Не става само с усилията на единия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Избери единия или ги остави и двамата. Едно от двете трябва да е правилното.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

аз наистина обичам приятеля ми и искам да съм с него ... но понякога се досещам за другия ... това много ли е лошо ?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не е лошо,но това подсказва,че имаш нужда от нещо,което не намираш в приятеля ти. Ако го обичаше толкова много ,много ,то ... мислите за някой друг нямаше да те притесняват и да те карат чак и тема да пишеш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от radostina239 Виж мнението
    накратко - имам си гадже, с което съм от доста време и го обичам(наистина) ... преди време срещнах едно момче, което каза, че ме харесва и иска да се видим ... винаги когато се спречкам с приятеля ми става така, че другият ми пише ... не знам как така ... обичам приятеля си но мисля и за другия ... много съм объркана ... дайте съвет ... благодаря
    Необходимостта да поясниш в скоби, че го обичаш, само ми показва, че не си хич сигурна. А и ако го обичаше (наистина!), нямаше да ти се въртят други пишовци в главата
    Think about that...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Необходимостта да поясниш в скоби, че го обичаш, само ми показва, че не си хич сигурна. А и ако го обичаше (наистина!), нямаше да ти се въртят други пишовци в главата
    Think about that...
    И аз точно това си помислих, като го прочетох.

Имаш си приятел, който обичаш и който (надявам се) ти е показвал също, че те обича. Чувстваш се сигурна с него, имаш му доверие. И изведнъж се появява някакво момче, което ти признава симпатиите си. Само заради това, че е нещо ново ти НЕ бива веднага да търчиш по него. Както казаха другите-ще минеш през тази вратичка, ще изоставиш човек, който те обича заради нещо, в което изобщо НЕ може да си сигурна! Недей да бързаш. Ако другото момче те заинтересува повече и НАИСТИНА ти покаже, че има нещо повече към теб...И тогава ако си напълно убедена, че искаш да се разделиш с приятеля си и да проучиш нещата с момчето...Ами действай! Хората се учат от рисковете, които правят! Успех!

дълго мислих и стигнах до извода, че няма по-важен човек за мен от приятеля ми ... благодаря Ви на всички за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си