- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- замисляли ли сте се?
Не знам как мислите но повечето(90%) момичета до 18-20 години имат красотата си за даденост и си мислят, че без усилия ще си намерят някой "мъжага".
Логиката е ние(момчетата) да си яки пичове с мускули а момичетата просто да разчитат на 1 красота не съм ли прав?
Здравей, New_Topic_Mashine. Да, аз мисля, че не е така.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Погледни го от добрата страна. Поне има 1-2 момичета, които не разчитат на красотата, а ходят на фитнес.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Какво очакваш от едно 16 годишно момиче?
maDamn
Какво всъщност те бърка?
Не съм се замисляла, нито пък съм попадала само на такива, които приемат красотата и мускулите си за даденост. Вярно е, че ги има доста такива, но и другите, които са си свестни и не външния вид за тях е на първо място - не са малко.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това не е каприз просто мисля, че разчитат прекалено много на красотата си на тази възраст
Всеки полага определени грижи за външния си вид. В повечето случай момичетата прибягват към козметика, солариум, аеробика, момчетата към фитнес. Какъв ти е проблема не мога да разбера? Искаш момичетата да са с плочки на корема, така ли? Или си мислиш, че момчетата полагат повече усилия за добър външен вид? Лъжеш се. И двамата пола са еднакво суетни и отделят доста внимание на външния си вид.
Боже, авторе. Добре ни заблуди в началото, че говориш за нещо повече от външен вид. От баналното завихме в малоумното. Намери си по-смислени мисли, над които да се чоплиш.
Аз не разбирам теб какво те бърка. Какво очакваш ,някаква на 16 години да разчита на нещо друго. Като дойде шило до гъзило ще дойде акъла в главата. На теб не ти влиза в работата как се поддържат или защо.
maDamn
Мен не ме бърка това аз питам какво мислите вие ми скачате като петли![]()
не скачаме, тва е което мислим...питаш за мнение - даваме ти го.
maDamn
Окей какво искаш да направи момиче на 16г... Да отиде да и оправят носа... т'ва ли няма да е даденост за тебе...
струва ми се, че ще намериш хорица съгласни с твоето мнение и ще хейтвате и избивате комплекси заедно Good luck bro
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Е, к'во толкова се разлютихте? Не е открил топлата вода, 'ма е прав в наблюденията си. Друг въпрос е к'ва е масата...
1. Не се имам за красива. И за грозна де... но определено не се чувствам достатъчно хубава. :>
2. И не смятам, че мога да си ъъ намеря лесно някой :>
3. Дори и някой да ме хареса, като ме опознае, шанса да ме остави е голям :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Авторе ходи си на фитнес поти си се,другите не ги мисли толкова.Колкото и да те е яд освен да ти избелее косата друго не можеш да промениш.И щрудел не така бе жена в мола самочувствието с лопата да го ринеш,иди си гребни малко![]()