.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Unhappy какво да правя?

аз съм момиче, имам си приятел от година и нещо, като в началото той ме караше да се чувствам най красивата и обичана.Чувствах се добре , обичам го но един път реших да го попитам дали след него в секса аз съм се разширила отдолу и той каза че съм ... От тогава имам проблем със самочувствието, след секс аз съм няква замислена и отнесена и на него му прави впечатление това .. мина време но след го попитах за гърдите си като очаквах че ще каже нещо хубаво тъй като досега съм имала комплименти относно тях.. но за него не беше така. Колкото и да е тъпо сега не се чувствам добре и той вижда че има проблем в мен мисли си че имам друг .. опитах се да му обясня по заобиколен начин какво се случва с мен ,но ... сринато ми е самочувствието

Мега фен
    Град
    <3
    ами обясни му по незаобиколен начин :>
    и на мен ако ми кажат нещо такова ще ми се срине самочувствието (което и без т'ва не присъства коой знае колко)
    И мисля, че ако някой е с теб, трябва да те харесва такъв, какъвто си.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Бла-бла, на Щрудел приказките. Принцеске, слезни на земята, няма цял живот да ти свалят звезди и да ти правят комплименти. По-добре да е честен с теб, отколкото да лицемерничи. Ти една дупка и цици ли си, та се засягаш? Самочувствието ти не трябва да зависи от чуждите приказки и трябва да приемеш, че имаш и недостатъци. Не си перфектна, ма е избрал да е с тебе, нали? Сигурно имаш още 5000 кусура, които хората ти спестяват. Замисли се какво можеш да направиш за себе си, вместо да чакаш някой да ти се мазни и да те залъгва, за да се чувстваш добре.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Хахах това да ти е проблема.. "но един път реших да го попитам дали след него в секса аз съм се разширила отдолу и той каза че съм... От тогава имам проблем със самочувствието" Със всеки изминал ден все по-тъпи теми пускате,начетох се на всякакви простотии.. Моля ви,СПРЕТЕ СЕ! :Х

Мега фен Аватара на draid
    Ами за това, обикновено казвам да не ме питат неща които не искат да научат. Няма да лъжа за нещо и т.н. Ако има средни гърди, няма да и кажа, че има най-върховните гърди на света и са супер големи, просто е безмислено

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    човекът ти е казал своето мнение
    той не е центъра на света
    следователно някой ще те харесва и оценява повече
    следователно ако не се чувстваш окей с него го зарежи и толкоз
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Дам, истината боли.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Бла-бла, на Щрудел приказките. Принцеске, слезни на земята, няма цял живот да ти свалят звезди и да ти правят комплименти. По-добре да е честен с теб, отколкото да лицемерничи. Ти една дупка и цици ли си, та се засягаш? Самочувствието ти не трябва да зависи от чуждите приказки и трябва да приемеш, че имаш и недостатъци. Не си перфектна, ма е избрал да е с тебе, нали? Сигурно имаш още 5000 кусура, които хората ти спестяват. Замисли се какво можеш да направиш за себе си, вместо да чакаш някой да ти се мазни и да те залъгва, за да се чувстваш добре.
    Ама никой не е казал, че трябва постоянно да ти правят комплименти и да те залъгват. В случая какво може да направи тя?! Силикон ли да си сложи, или да се подложи на операция за стесняване на вагината?! втф?!
    На теб ако ти кажат, че не ти е достатъчно голям, как ще се почувстваш?
    Нека е искрен, но някоИ неща създават комплекси.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на babity
    Ем да бе, ама тея неща няма да се променят, ако и ги премълчи. Няк'во едно и също е. А и според мен Чачо имаше предвид, че трябва мадамата да се съсредоточи върху силните си страни. Може и да не може да си направи пластика на вагината, ама за чудо време може да избара някой секси бедър или яка дупинка, нали? Аз лично тоя проблем си го реших като спрях да питам. Щом е решил да прайм к'вото ш' се прави, значи все има за какво да е.

Еми бил е искрен. А и нз как така седите говорите си и ти го питаш "какво е мнението ти за гърдите ми?"
    Всеки има кусури, той също...
    Не може непрекъснато да ти обяснява колко си красива, готина, как си центъра на света за него и бла бла бла...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ама никой не е казал, че трябва постоянно да ти правят комплименти и да те залъгват. В случая какво може да направи тя?! Силикон ли да си сложи, или да се подложи на операция за стесняване на вагината?! втф?!
    На теб ако ти кажат, че не ти е достатъчно голям, как ще се почувстваш?
    Нека е искрен, но някоИ неща създават комплекси.
    Е нищо нема да прави, кво да прави. Като ми кажат, че не е, здраве да е. Няма да се комплексирам. Ако ми каже, че не мога да й оправя телевизора и предпочита майстор, щото аз очевидно не съм такъв, да не взема да се комплексирам? Или ако ми не харесва някой зъб? Тва си е нейн проблем, че приема нещата навътре, не може да очаква всичко да му се харесва.

Какво предлагаш да й отговори в случая, че са й страхотни и неповторими циците? Не е ли по-добре вместо да те лъжат, да знаеш, че имаш кусури, но те приемат въпреки тях. (абстрахирай се от баналното звучене)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Не е ли по-добре вместо да те лъжат, да знаеш, че имаш кусури, но те приемат въпреки тях. (абстрахирай се от баналното звучене)
    Така е, но трябва да се знае, че те приемат въпреки тях, а не като авторката да се чудиш...
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    "един път реших да го попитам дали след него в секса аз съм се разширила отдолу и той каза че съм ... " няма да питам как по дяволите си решила да зададеш подобен въпрос... но не виждам нищо лошо в това, че момчето ти е отговорило честно.Като не искаш да знаеш отговора-не задавай въпроса. Трябва да се радваш, че те харесва такава каквато си, все пак той е избрал да е с ТЕБ, нали така.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    най-смешното в цялата схема ще е, ако той ти е първия.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    По-скоро ще е жалко и тъпо.
    maDamn

Само едно не мога да разбера ... как така си се разширила ? То това си е гладка мускулатура ...еластична ...ако водите редовен полов живот ... вагината се адаптира срямо пениса ... така ,че тук не го разбрах.....Може би съм някакъв идиалист ..ама все си мисля ,че ако едно момче обича едно момиче ...определено трябва да я кара да се чувства като най-красивата ..и съвършена ..дори и да не е така ....ако насадиш комплекси на приятелката си без значение дали от тялото й или заради уменията и ..просто връзката ви си заминава...може леко и тактично да се опиташ да и намекнеш..ама така директно ...ама разни хора -разни маниери
    Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Момчето си е било честно и няма смисъл да създаваш проблеми , и подобни. Никой не е идеален - нито ти, нито той, нито ние. Но просто голяма част мислим трезво и не очакваме някой да ни прави комплименти, само защото да се чувстваме красиви. Това може да стане, когато започнеш да виждаш и харесваш силните си страни. Още повече: замисляла ли си се някога, че той те харесва такава, каквато си - все пак е с теб, правите секс и подобни.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    Е, мама му стара, не може да й казва, че се е разширила отдолу! Първо, пълна глупост е... и второ, не знам какъв секс ще види после. Изобщо не става дума за мазнене и залъгване, става въпрос за тактичност. Не става въпрос и за сваляне на звезди от небето и център на света. Пълни глупости са това.

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, мама му стара, не може да й казва, че се е разширила отдолу! Първо, пълна глупост е... и второ, не знам какъв секс ще види после. Изобщо не става дума за мазнене и залъгване, става въпрос за тактичност. Не става въпрос и за сваляне на звезди от небето и център на света. Пълни глупости са това.
    Напълно съгласна !

Може би и той има някакви комплекси относно външния си вид и това, че по някакъв начин ти казва това-онова може би го кара да се чувства по-добре. Имам предвид, че щом веднъж ти е казал нещо, което на теб не ти харесва, дори да има нещо в него , което на теб не ти харесва едва ли не сте "квит". Може би го прави, за да прикрие това, което иска да скрие от теб. Това е моето лично мнение, правила съм го и знам, че е гадно, но по някакъв начин ме е карало да се чувствам добре за момента...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хахахаахах, ква тактичност? Да питаш гаджето си дали ти се е разхлопал улука...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си