.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Бла-бла, на Щрудел приказките. Принцеске, слезни на земята, няма цял живот да ти свалят звезди и да ти правят комплименти. По-добре да е честен с теб, отколкото да лицемерничи. Ти една дупка и цици ли си, та се засягаш? Самочувствието ти не трябва да зависи от чуждите приказки и трябва да приемеш, че имаш и недостатъци. Не си перфектна, ма е избрал да е с тебе, нали? Сигурно имаш още 5000 кусура, които хората ти спестяват. Замисли се какво можеш да направиш за себе си, вместо да чакаш някой да ти се мазни и да те залъгва, за да се чувстваш добре.
    Е, мама му стара, не може да й казва, че се е разширила отдолу! Първо, пълна глупост е... и второ, не знам какъв секс ще види после. Изобщо не става дума за мазнене и залъгване, става въпрос за тактичност. Не става въпрос и за сваляне на звезди от небето и център на света. Пълни глупости са това.

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, мама му стара, не може да й казва, че се е разширила отдолу! Първо, пълна глупост е... и второ, не знам какъв секс ще види после. Изобщо не става дума за мазнене и залъгване, става въпрос за тактичност. Не става въпрос и за сваляне на звезди от небето и център на света. Пълни глупости са това.
    Напълно съгласна !

Може би и той има някакви комплекси относно външния си вид и това, че по някакъв начин ти казва това-онова може би го кара да се чувства по-добре. Имам предвид, че щом веднъж ти е казал нещо, което на теб не ти харесва, дори да има нещо в него , което на теб не ти харесва едва ли не сте "квит". Може би го прави, за да прикрие това, което иска да скрие от теб. Това е моето лично мнение, правила съм го и знам, че е гадно, но по някакъв начин ме е карало да се чувствам добре за момента...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хахахаахах, ква тактичност? Да питаш гаджето си дали ти се е разхлопал улука...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си