.
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Threaded View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Скъпа, сега си мислиш само за т'ва какви са ти чувствата и към кой са насочени. И точно т'ва ти е работата да правиш като си на 20. Ама като станеш на повечко, като стигнем до "жината гладен, дицата и той" да видим тогава дали ще е така.
    Ще е така, сигурна съм. Убедена съм повече от всичко.
    И би ме подтискало ако отсрещната страна не изпитва същото...
    И знам, че не говоря просто празни приказки. Колкото и да си летя в облаците, познавам себе си в реалността.

А и как стоят нещата: Вярвам, че мога да съм вечно влюбена (не просто първия месец), ако човека до мен също е. Когато спре да бъде, аз продължавам да съм, но в един момент се изморявам от пеперудите в корема, от вълнението (неща, които обичам!), неща, които ако не виждам в човечето до мен, убиват интереса ми...
    Някак ми се случи...
    Човека до мен се сети да се влюби отново, когато аз престанах в следствие на неговата незаинтересованост. А аз не мога да се влюбвам в един и същ човек втори път.
    Хората трябва да поддържат магията си. Аз живея, за да обичам и да се радвам на човека до мен! Ако не го правя, защо съм с него?
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-27-2012 на 19:38
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си