.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Моля за някакъв съвет относно раздялата...

Моля кажете ми какво е най-добре да направя ако обичам приятелката си страшно много а тя еи така от изневиделица след 4 месечна връзка ми каза че се чувства много объркана и и трябва малко време сама... Когато я попитах дали това е края тя каза "Не просто искам да остана малко насаме с мислите си"... Какво значи това и какво е най-добре да правя сега ? Благодаря предварително...

П.С. Гореспоменатата случка се случи преди 2 дни

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    най-добре да я оставиш и да дириш щастието другаде.Според мен така ще е по-добре,отколкото да й досаждаш и да я търсиш.Пък може и да размисли и да те потърси сама..знае ли се??
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Щом толкова я обичаш и не приемаш мисълта за раздяла (за сега), е най-добре да изчакаш и да видиш какво има да ти казва. Остави ѝ пространството, което ѝ трябва. Надявам се, че е достатъчно умна и разсъдлива да не те държи на тръни дълго.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Понякога човек просто иска да остане малко сам.

anonymous708973
    Guest
    Това от ония "почивки" ли е?
    Винаги съм ги смятала за безкрайно глупави.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Остави и пространство.
    Може да е намерила друг и да се чувства объркана, може би иска да помисли.
    Може нещо в чувствата и да се е променило,може да се чувства притисната или обградена от прекалено много внимание,нещо ,което мен лично,може да ме убие...
    Не знам досега при вас как са стояли нещата,но ѝ дай малко време да премисли евентуално и си проведете един сериозен разговор след това.
    maDamn

Ами благодаря много за отговорите, нещата си бяха идеални тфа е суупер романтична връзка по принцип но ме нямаше около 3 седмици и може това е проблема, а за друг не може и да става въпрос знам си момичето ... (надявам се)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Нямало те е 3 седмици - напълно възможно е през този период просто да е срещнала друг, към който симпатиите и тръпката да е била по - силна.

Просто й дай пространството и свободата, която иска, за да се разясни сама със себе си. Убедена съм, че като го направи - ще ти каже къде е бил проблема.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Най- вероятно иска да сложи край и просто обмисля как да ти го поднесе по безболезнен и за двамата начин.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    ^ Нямало те е 3 седмици - напълно възможно е през този период просто да е срещнала друг
    Ей това се нарича сериозно момиче значи хах
    И аз ще правя 4 месеца с момичето ми и не ми омръзва нищо,че понякога ден след ден правим едно и също.А за нея важното е,че съм само с нея и т.н.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на In*The*Face
    За внезапните раздели винаги има причина. Едно е нещата да са куцали от известно време, а съвсем друго е всичко да е супер и просто хей-тъй тя да поиска време. След като я обичаш и го дай. Не я търси и изчакай, за да видиш какво ще последва. А в момента, в който ти писне да чакаш, ако все още тя не те е потърсила, просто поискай да се видите на кафе и я попитай каква е причината.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си