Здравейте Ето за какво става въпрос: Запознах се с едно момче преди няколко месеца, страшно ми хареса, явно и аз на него. Започнахме да се виждаме, правихме разни неща, но след известно време почти спря да ме търси и аз реших, че интересът му е бил до там. Наистина много го харесвах, но предвид обстоятелствата реших да си продължа напред и започнах да излизам с друго момче. Първият обаче дочул за това и ме потърси пак. Личеше си, че му беше гадно, ревнуваше. Каза, че имал вина и му липсвам. Каза, че връзката ни не е изстинала, въпреки че ме беше оставил с точно такова впечатление. Поиска втори шанс, каза да избера него или другия. Аз избрах него, защото изпитвам нещо повече към него. Но там е работата, че не виждам никаква промяна. Продължава да не ми обръща нужното внимание. Не се чувствам достатъчно желана, сякаш му досаждам...А от друга страна той поиска да възобновим отношенията си. Някак си щом иска да съм само с него, защо не ми дава нужното? Какво иска това момче според вас? Как да се държа?