.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: 91 НЕГ

Hybrid View

Повече от фен
    Новата на Ж клас не я знам какви изблици има или няма. Но преди това винаги най-много ластици е имало приети от А и Ж клас, ако това го приемем като критерий за ниво. А и явно си 8 клас и още не знаеш как е нагоре. Като смесят от 9 -ти паралелките , тогава истински лъсва кой какво и как е учил в осми. Почакай да видиш в края на 9 клас , на изпита по немски, какви бисери има от представители на всички паралелки на тогавашните осми класове, включително и от В.Защото и тогава има изпит, останал като практика от преди, когато е имало и шайсета. От него не зависи нищо, ама си е показателен за "нивото" на някои.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 06-29-2012 на 08:20

Град
    selo Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Новата на Ж клас не я знам какви изблици има или няма. Но преди това винаги най-много ластици е имало приети от А и Ж клас, ако това го приемем като критерий за ниво. А и явно си 8 клас и още не знаеш как е нагоре. Като смесят от 9 -ти паралелките , тогава истински лъсва кой какво и как е учил в осми. Почакай да видиш в края на 9 клас , на изпита по немски, какви бисери има от представители на всички паралелки на тогавашните осми класове, включително и от В.Защото и тогава има изпит, останал като практика от преди, когато е имало и шайсета. От него не зависи нищо, ама си е показателен за "нивото" на някои.
    на в клас от 2 години преподава в нег, може би не я познаваш, защото си поне 10 клас. от а не са тази година много, а от ж са 2-4. не съм сигурен колко то4но.
    Na jaaaaa!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си