.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Цвят на косата

Здравейте тийнчета, мъчи ме един въпрос и се нуждая от помоща ви. Вчера попаднах на едни снимки на Джей Ло и много ми хареса цвета на косата й. Работата е там, че колкото и хора да попитам всеки има различно мнение за името на цвета. Също така много искам да си го направя , но в момента съм с черна коса и съм я оставила да израства , а по природа съм кестенява и се чудя , когато израсте косата дали ще ме покрие този цвят [от един , два пъти] без обезцветител?? Благодаря ви предварително ))
    Снимка:
    http://3.bp.blogspot.com/-Xy0ZMEohlM...+%28599%29.jpg

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мисля,че е цвят карамел.
    И да,ще стане на кестенява коса.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Докато косата ти израсте, ще има години... Вземи си Деколор за червеното. Ще ти трябва обезцветител задължително. И точно този цвят с кичурчетата и... абе доста тънкости ми изглеждат. Само при фризьор.
    Всъщност и аз бях червена до скоро и си свалих цвета с едно нещо, което го водеха, че не уврежда косата... Май наистина не я увреди. И като си видях "оригиналния цвят", беше доста изсветлял от самото третиране на косата с различни бои. Честно казано, приличаше на този, който показваш. За това мога да те посъветвам да си вземеш един Деколор, да си свалиш червеното и като видиш какъв цвят ще излезе, тогава да решиш какво искаш.
    Мога да ти обясня какво точно представлява този Деколор, ако решиш, че ще се правиш с него.
    Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 06-28-2012 на 06:07
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^Лейди, можеш ли да пообясниш. Аз също съм червена, но май си искам пак кестенявото, та ще съм ти много благодарна.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

http://www.rosaimpex.com/images/roza.../20110919s.jpg
    Ето това е, за което говоря. Вътре има три нещица, от които две се смесват, а последното е окислител, който го нанасяш на косата си, след като получиш желания цвят. Пише, че не маха пигмента от косъма, а наслоената боя върху него. Мирише много гадно. Процедурата е почти същата, като обикновено боядисване само че се налага да си миеш косата около 3 пъти, за да падне боята. Аз съм доста доволна, не усетих някакво увреждане на косата си. Пък и това струва към 5лв, а в един фризьорски салон ми искаха 80...
    П.с. Само забравих да кажа, че наистина от боядисването с годините естествения цвят на косата изсветлява. Аз се видях руса и не се харесах, за това ми се наложи да сложа боя близка до естествения ми цвят.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Забрави това да стане без обезцветяване. И то при фризьор.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    http://www.rosaimpex.com/images/roza.../20110919s.jpg
    Ето това е, за което говоря. Вътре има три нещица, от които две се смесват, а последното е окислител, който го нанасяш на косата си, след като получиш желания цвят. Пише, че не маха пигмента от косъма, а наслоената боя върху него. Мирише много гадно. Процедурата е почти същата, като обикновено боядисване само че се налага да си миеш косата около 3 пъти, за да падне боята. Аз съм доста доволна, не усетих някакво увреждане на косата си. Пък и това струва към 5лв, а в един фризьорски салон ми искаха 80...
    П.с. Само забравих да кажа, че наистина от боядисването с годините естествения цвят на косата изсветлява. Аз се видях руса и не се харесах, за това ми се наложи да сложа боя близка до естествения ми цвят.
    Благодаря ти много! А в аптека ли го намери или в обикновен магазин?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Да но има една подробност , че косата ми е черна не червена [и мисля , че това усложнява малко нещата] и е късичка [малко под раменете] и да ви кажа почти е израстнала и още едно подстригване и мисля , че съвсем ще се е махнало черното. Ии търся точно такова нещо като Деколор което да не я уврежда повече, защото от близо година и половина съм черна и доста се изсуши , но сега съм я оставила намира и се пооправи. И въпроса който най-вече ме вълнува е дали има шанс косъма да се е "увредил" така да кажа , че дори когато израсте да не приеме светлия цвят без обезцветители?!

В козметичен магазин.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от gossipgirl_x.o.x.o_ Виж мнението
    Да но има една подробност , че косата ми е черна не червена [и мисля , че това усложнява малко нещата] и е късичка [малко под раменете] и да ви кажа почти е израстнала и още едно подстригване и мисля , че съвсем ще се е махнало черното. Ии търся точно такова нещо като Деколор което да не я уврежда повече, защото от близо година и половина съм черна и доста се изсуши , но сега съм я оставила намира и се пооправи. И въпроса който най-вече ме вълнува е дали има шанс косъма да се е "увредил" така да кажа , че дори когато израсте да не приеме светлия цвят без обезцветители?!
    Изпробвали деколора на твоята коса, че в момента и аз искам да си махна черното , боядисвала съм се веднъж с черно преди месец и половина , преди това я правих медна и мисля , че лесно ще падне черното , но все пак да питам ...
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Все още не съм..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си