- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Напълно объркана!ПОМОЩ!
Надявам се да намеря правилното решение за отношенията си с приятеля ми!Проблемът е там,че незнам какво се случва с нас,заедно сме от 7-8 месеца,аз съм на 18,а той на 24лТой идваше да спи в нас,а аз в тях,което за мен е мн голямо начало тъй като семейството ми е мн строго,а и това е първата ми сериозна връзка.И такам....стана така,че му разбивам паролата за фб и виждам нереалните чатове ,той пише само за секс ,дори и на 40г жени-гадост-а неговият отг е когато му казах ,че съм му влизала в фб е:Аз ако имаше нещо щях да те зарежа,не съм такъв човек,с тебе ли съм значи това искам!Много пъти е ставало така че той да ме псува,обижда,казва ми ,че съм била курва,неговите приятели така им казвали и той им вярва,мн рядко той иска да излизаме,а ако някой негов приятел му звънне той веднага излиза,без да се замисля и често се е случвало аз да остана в тях сама,защото той си прави кефа и от там се почнаха скандалите.За 1 месец се разделихме 3 пъти и то с много ругаене и заплашване от негова страна и какво става минава една седмица и той почва да звн и да умилква, а по принцип той е човек,който не си показва чувствата.Казва ми че няма да е така повече ,че си ме иска и сега пак ме търси.Държи се така както аз искам,но вече нз какво да правя,объркана съм.Майка ми знаеше за всичко и сега ми забранява контакт с него,а приятелките ми само ми говорят против него,много ми е тежко и се разкъсвам.Обичам го от една страна ,защото ми е дал всичко,което съм искала за момента,само с него мога да споделя и да си говоря.Той освен на мен няма на кого да сподели.Преди една седмица се разделихме и през цялото време ме е следял,отслабнал е ,тъжен е и неизлиза ,защото се сбива с приятелите си.Виждам ,че от няколко дни не си пише с никакви момичета и се държи толкова добре,но мойте чувства са объркани,страх ме незнам какво да правя.Хем го искам,хем се сещам за лошите неща и се плаша и никой от познатите ми него иска...Това е най-тежкият ми период и се надявам някой да ми помогне,много ще съм ви благодарна....!!!
За осемнадесет годишна имаш доста правописни грешки. Колкото до темата - не си заслужава да се тормозиш, заради боклуци! Така наричам хората, които не знаят какво искат !
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
ne sum sviknala da pi6a na BG !Toi kazva 4e znae no vinagi sum se pitala sled kato me obi4a za6to go pravi tova ne6to :X
Да кажеш - Обичам те ! е само твърдение. Трябва да го докаже ! Мисълта ми е, че много му се връзваш.
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Nemoga da namerq pravilnoto re6enie i stradam ot tova !
Зарежи го. Как можеш да търпиш човек, който днес ти обяснява колко те обича, а утре те ругае? Що за обич е това??
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Trydno mi e,toi e moqta opora,az nqmam ba6ta i mi e o6te po trydno!
Най-добре се вижте и си изяснете нещата.. Кажи му как се чувстваш , какво те е наранявало и след това му благодари за хубавите моменти, които ти е дал, но не мисля,че е добра идея да се събирате.. Ако след време сте си приятели и видиш, че е станал друг по-добър човек и ако той все още иска да сте заедно дайте си последен, но наистина последен шанс...
To4no tova si mislex cql den i 6te opitam!
А аз бих казал, че определено си много тъпа. Някой се държи като парцал с теб, виждаш му кирливите ризи дори във фейсбук - ако искаше само теб, нямаше да изявява интерес да си търси други, което просто означава, че не те намира за нищо сериозно. И като няма проблем да те нарича курва в лицето, значи няма проблем да говори така за теб и пред приятелите си. Въобще, ако имаш мозък в главата си няма да се занимаваш с него. А тези, които те съветват едва ли не да седнете и да си поговорите като първокласници, за да му кажеш, че те боли и искаш да ти се извини, не са по-умни от теб. Изпълнението на такъв съвет те обрича да му паднеш още по-ниско в очите и да си мисли, че всеки фал му е простен и отново ще му пускаш стига да те лъже.
Последно редактирано от WeNeedMoreDrugs : 06-27-2012 на 16:21
На места си противоречиш, като че ли се колебаеш дали си го опознала достатъчно и като , че ли не знаете какво искате и двамата.
Иначе какво да направиш ли? Спри да се занимаваш с него. Разбирам всичко да е в границите на нормалното - все пак във всяка една връзка има караници, ама вашето е прекалено. Как ще позволяваш на някакъв да те обижда, унижава и да си играе с теб? Имаш ли капка самоуважение и достойнство?
Ако го имаш - време е да го покажеш.
Зарежи го.
Връзката се изгражда от двама , които дават по нещо за тая връзка - не само едната страна. Още повече - щом ти няма доверие, за какво изобщо сте заедно? Липсата на доверието е сериозен проблем и в повечето случаи трудно разрешим.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Разбирам какво ти е без един родител - и аз останах без баща преди 2 години. Знам колко е важно да имаш опора. Не мислех, че тази връзка значи толкова много за тебе. Но на твое място не бих се опирал много на него, за да не падна.....
Едва ли разбираш, че не те заслужава, защото го обичаш, но не можете да продължавате по същия начин. Щом те обижда така и си пише извратени работи с по-възрастни от него жени той просто не знае какво иска - теб или да е свободен. Семейството ти е право до една степен, защото иска най-доброто за теб и да те предпази да имаш до себе си подобен човек, който явно би бил способен и да те удари. Няма смисъл да контактуваш с него, щом не си сигурна в чувствата му и щом още не се е научил да ги показва пред теб, явно няма и да се научи. Остави го за известно време сам, не му отговаряй на позвъняванията, не си пишете, не излизайте, ако го срещнеш се прави, че не го познаваш и тогава може би ще те оцени, защото когато човек загуби нещо, чак тогава осъзнава колко скъпо му е то и ще се опитва да те върне по всякакъв начин ако те е обичал и продължава, ако ли не - ще се откаже и явно това е било правилното.
Успех !![]()
No tova e 4e toi ne se otkazva i tova,opitax se da go ignoriram,ama toi e tolkova yporit.Sled kato si pi6e s drygi za6to tyrsi moqta upora .Postoqnno zvn i pi6e i se interesyva za vsqko moe deistvie.I dori da ne my kaja s koi sum ,kude sum i t.n ,toi pak znae podqvolite ;x
Ти си мазохист.
Не знам как го търпиш всичко това.
Имаш адски мазохистично разбиране за любов и чувства.Само това бих ти казала аз,а ти сама си направи изводите...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Tolkova e trudno,za6toto v4era toi pla4e6e i mi govore6e kolko me obi4a i 4e iska vsi4ko da e dobre,a dnes pak se skaraxme za6toto nqkakvi momi4eta mu pi6at komentari po FB i az napravix problem,toi kazva samo priqtelki ,a az nepoznavam negovi priqtelki ;x