.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да се харесам на момчето, което харесвам?

Знам, че е мн често задаван въпрос, но искам да го питам. Храесвам едно момче - по-голямо от мен с 1 год, живеем почти един до друг (15-20 метра), като се замисля той от време, на време показва интерес за моето мнение към него, като ме види ме подминава казвайки нещо към мен (за мен), той познава роднините ми и те го познават, пишем си, имаме общи интереси, с кратки думи се разбираме доста добре. Но проблемът е ,че не знам как да му се харесам. Момчетата винаги са били странни създания за мен. Има си гадже, но вика, че ще скъса с нея ,,не скоро". Звучи алчно от моя страна, но пак просто исках да попитам. А към хейтърите, ще ги помоля да си задържат мнението за себе си.
    Мерси предварително за отговори

Връзката е между тях двамата 3-ти човек няма място в една връзка(ти)!Аман от такива който гледат да развалят щастието на хората,щял да скъса с нея бла бла,като скъса с нея тогава той сам ще те потърси!Не можеш ли да възприемеш,че момче може да му пука за момиче,без да иска да има връзка/да спи с нея?Като се разделят тогава предприемай някакви действия,каквито и да са те...

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    И аз мисля,че не е редно да се занимаваш с него,докато е обвързан.Просто чакай.Тогава, най-вероятно, ще се получат нещата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В такъв случай не предприемай никакви мерки. Независимо дали ще скъсат скоро или не - те са си заедно сега, а в една връзка място за трети човек няма. Поддържайте си приятелска връзка, поне на този етап. Ако стане така, че се разделят - тогава просто го покани някъде на разходка и му намекни, че го харесваш - ако те харесва о'кей, ако не - продължаваш напред.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Харесай си някой друг батко !
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Ще му се харесаш като му предложиш секс. Всичко друго е неубедително.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от WeNeedMoreDrugs Виж мнението
    Ще му се харесаш като му предложиш секс. Всичко друго е неубедително.
    Ето ти един трезво мислещ човек! Само има един недостатък - може да ти лепнат етикет.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

^ Каквото казаха останалите - не се занимавай с него докато е обвързан. И докато го чакаш (ако ще го чакаш) недей само по него да вървиш. Излизай с други приятели,запознавай се с нови хора. Пък кой знае? Може да срещнеш друг, който не е с гадже, да го харесаш него и да забравиш сегашното увлечение. А относно това как да се харесаш на момче - бъди себе си и ако момчето те хареса такава-супер! Ако пък не-той просто не е за теб.

Голям фен
    стриптиз и свирки

Мега фен Аватара на iiordanova
    Казал,че ще скъса с нея "не скоро" ..сама можеш да си правиш изводите как звучи това. Има момчета под път и над път! :Д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си