.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Ето това не ми се беше случвало ;д

Оказа се че момчето за което говорех в една предна тема си е харесало една моя близка приятелка! Знам че и тя го харесва..просто ие неудобно заради мен,защото и аз наистина съм много хлътнала..Чудя се какво да правя...хем не искам да тръгват,но в съшото време не искам едва ли не да ме обвинява по късно,че заради мен не е станало между тях... какво мислите??

исках да променя заглавието щото май не е ОПИСАТЕЛНО но не намерих откъде : )

Мега фен Аватара на Chacho
    По-добре се разберете едната да отстъпи (тази с по-малък шанс примерно) или поне да не се сърдите една на друга като флиртувате с него и да не си правите мръсно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Щом я е харесал нея, явно си е направил избора. По-добре ги остави, че ще се изпокарате. Има и други момчета, ще си намериш и за теб.

Едитнах, че не видях, че той я е търсил.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ами всъшност тя не иска нищо да става заради мен .. но аз после ще се 4увствам виновна и ще си мисля 4е едва ли не тя ме обвинява от 4асти.. пък и не е 4есно .. той си е харесал нея в крайна сметка

няма да се караме това е ясно... но....

Голям фен Аватара на notlike
    ->NEXT понякога отстъпваш и продължаваш напред. Невинаги става на твоето, важното е да знаеш как да продължиш без да ти пука.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Ако ти харесаш някое момче, но той те отреже, защото негов приятел те харесва, към който не изпитваш нищо, как би реагирала?

Ами 4есно бих го харесала още пове4е,защото прави нещо толкова благородно... ще се почувствам тъпо естествено
    Но така или ина4е тя няма да му го каже това.... просто няма да му обръща толкова внимание..това иска тя доколкто разбрах.

Цитирай Първоначално написано от crazyfrog Виж мнението
    Ами 4есно бих го харесала още пове4е,защото прави нещо толкова благородно... ще се почувствам тъпо естествено
    И все пак няма да идеш и при другия, нали?

въобще ни ми минава през главата 4е ако тя го отреже той ще дойде при мен... тя твърдо не иска нищо да става заради мен.. а пък аз искам.. мхм искам ;д

Еми кажи й, че и с теб, и без теб, няма да се получи тва, което ти искаш. Бъди й приятелка и я мотивирай да вземе решение, без да й е гузна съвестта. И си насочи мислите към някой друг пич, достатъчно сме готините момчета, че да имаш избор.

да,ясно,малко трудно ще стане ама да,мерси

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Или никоя от вас да не тръгне с него, или тази, с която момчето иска да е. Предлагам втория вариант, тъй като сте си истински приятели едно момче няма да ви раздели. Още повече, че нямаш право да се държиш егоистично - щом те се харесват взаимно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

благодаря ви,моми4ето нещо не се съгласява с мен

Оставете го и двете, намерете си други момчета и толкоЗ. Лято - нови възможности,нови предизвикателства.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Еми,нормално да ти е кофти,че харесва приятелката ти,а не теб. Ама пък чувствата им са взаимни,така че не можеш да им забраниш да са заедно,ако искат. Приятелката ти я е страх да не те загуби като приятелка,а и се иска да е с него. Тя едно говори,друго чувства.

Цитирай Първоначално написано от Bloody-girl Виж мнението
    Оставете го и двете, намерете си други момчета и толкоЗ. Лято - нови възможности,нови предизвикателства.
    Кефиш ме, честно. ^^ ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си