Здравейте ! От доста време се чудех дали да пиша тук или не, но най - после се реших. Надявам се да ми помогнете по един или друг начин. Такааа... С приятеля ми сме заедно вече 7 месеца. Много го обичам, той също постоянно ми го казва и показва, за това не се съмнявам в обичта му. Имам един проблем обаче... винаги когато се напием, примерно по някакви партита, купони, рождени дни или дори в тях, той започва да говори за чувствата си. Казва ми това, което всяко едно момиче иска да чуе от момчето до нея и това ме кара да полудявам от щастие. Никога обаче не е изразявал чувствата си на трезво, освен да ми каже "Обичам те" или "Целувам те, липсваш ми". Говорила съм с него на тази тема и той просто каза "Такъв съм си, надявам се да се променя с времето. Животът ме е научил така..." , след което отклони темата и започнахме да си говорим за друго. Това обаче не спира да ме мъчи от много, много време. Даже след този "разговор" вече спря да ми говори такива неща, дори когато е пиян.. Вчера направихме 7 месеца, а той дори не се сети ... Само 2 пъти е показвал, че се сеща коя дата е и то защото майка му му звъни по телефона и му казва "Абе е тука имате месечинка (или там квото е)" ... Не знам по какъв начин да говоря с него, как да му кажа всички тези неща, при положение, че предния път нямаше никакъв ефект. Как да разбера, че наистина му пука по дяволите, като с питане не става ?!