Благодаря на всички ви за коментарите ,относно темата ми . Сега ще кажа какво стана вчера ( въпросният ден с басейна беше тогава) Сутринта са били на басейн , а аз дойдох на обяд някъде ,но той дойде с нея . Цял ден беше така ,а той почти не говори с мен .Беше ми ужасно тъпо ,но все пак си казах ,че денят няма да е чак толкова зле . Гледахме филм и ест. той говореше само с нея по време на прожекцията . Отново - много тъпо . После тя си тръгна ( вечерта ) Сега идва и още по-големият проблем - бяхме у тях ,за да догледаме мача ,но майка му се държа откачено . Btw ( да поясня ) Нашите не знаеха ,че съм с него ,защото нали все пак не сме от едни и същи градове и няма как само той да идва . Така щяхме да се виждаме 2 пъти по-малко от обикновеното И майка му не може да приеме това и само изчака той да ме остави за малко и ми се нахвърли . Искаше номера на нашите ,че да се обади ,а тогава голям скандал щеше да стане И тя си помисли ,че я лъжа ,а не беше така . Наистина не знам номерата на нашите ,а ми оставаше съвсем малко от батерията (бях си изключила телефона) Изгони ме и ми каза ,че не и е приятно да идвам повече . Другото е ,че се скарах с родителите си . Не има се обадих в 21:30 ,защото тогава ми е вечерния час и трябва да се прибирам .Не си бях у нас ...но все пак не разбраха всичко ...Омръзна ми само да се крия и пр. И от нерви , не бях яла почти нищо (само някви безвкусни сандвичи) , ми стана зле и ми се подвигаше . Това мисля ,че е от прекалено много напрежение ...