.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Angry Как се справятее?

Как се справяте с бабите си...Или мойта само живее в 19 век още? Не разбирам....защо не могат да приемат,че времената се менят и света става ВСЕ ПО-ИЗВРАТЕН И неее толкова консервативен (изобщо даже )

Супер фен Аватара на scrooper
    Пред нея си трая, не си изказвам мнението, премълчава и се преструвам на доброто дете.
    always late but worth the wait!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Пред нея си трая, не си изказвам мнението, премълчава и се преструвам на доброто дете.
    Ти не беше ли момичето с лошите баба и дядо или поне приятелката му ? Къде отиде темата ! Изтрита ли е ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Изказвам си мнението, държа се така, както принципно си се държа. Тъпо е да тръгва да спори с мен, при условие, че не сме в 20 в. още. А принципно с нея не сме като типични баба и внучка - не се уважаваме кой знае колко.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Моята баба не е от 19 век,а от 9-ти век !
    И то преди новата ера !
    Шибана кучка !
    Аз отивам като човек да я видя,тя винаги плете интриги,лъже и насъсква всички срещу мен.Къв хуй иска от мен не знам?Аре,ако беше само изостанала ОК,ама тя като човек е боклук !
    Свръхмного ми лази по шибаните нерви и все се караме.
    Добре,че я виждам рядко,мамка й,че направо ми идва да я очистя !
    Все се питам що въобще такива шибани боклуци като нея ги има да мърсят света !
    Последно редактирано от JungleJaguar : 06-28-2012 на 07:23
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Тактично ги игнорирам когато плещят простотии.
    Мисля че съм достатъчно пораснала да не им се връзвам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    И то преди новата ера !
    Шибана кучка !
    Аз отивам като човек да я видя,тя винаги плете интриги,лъже и насъсква всички срещу мен.Къв хуй иска от мен не знам?Аре,ако беше само изостанала ОК,ама тя като човек е боклук !

Wow, кво беше тва бе ? o_O
    Едната ми баба ни разбира със сестра ми, не прави никога забележки за нищо относно нас, апък и не само да мине, а защото не вижда да има причина..
    Другата само малко се вайка, като види как съм с "изсулените панталони" и това е... Аз се правя там, дигам ги за пред нея и това е. Понякога прави забележчици на теми, които не я бъркат, ама няма значение.
    Та как да се справяш, сигурно като ги игнорираш.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Справям се чудесно, защото с годините се научих да ги уважавам и да извличам ползата от макар и остарелите й преживявания и разбирания. Научила съм много от нея. Започнах да я ценя още повече, когато другата ми баба си отиде, а след нея и дядовците. По-трудно е когато ги няма.

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Ти не беше ли момичето с лошите баба и дядо или поне приятелката му ? Къде отиде темата ! Изтрита ли е ?
    АХАХАХ, не аз просто давах мнения в онази тема, която беше фейк
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на xoxi
    Разбираме се чудесно. Интересува се от съвременни неща, въпреки, че й е малко трудно да разбере и приеме някои неща.
    Когато си отида на село, аз пък обичам да се връщам в нейното време, да случаш за преживяванията й, да й помагам с работата, да излизаме заедно. Когато тя дойде в града, обича да й показвам новите неща. Магазини, техники, да й обяснявам кое за какво служи.
    Единствените проблеми, които имаме са за яденето и приятелят ми. За нея никога не съм яла достатъчно. Не може да приеме и това, че ям предимно когато огладнея, докато тя има строг режим - по 3 хранения на ден в точно определени часове.
    Непонятно й е и как смея да излизам сама с момче вечер. И защо прекарваме толкова време само двамата.
    И спря да се върти за миг земята..

Ценете тези хора, докато са тук на земята, защото някой ден ще ги изгубите безвъзвратно и ще се молите да се върнат, ала ще е късно. Най-мразя когато някой ми се оплаква от баба му или като цяло някой негов роднина. А аз какво да кажа? Баба ми си отиде толкова бързо ..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Dafuq?! Само аз ли се разбирам и с 2те си баби. Нито са с остарели разбирания нито нищо. А и дори да е така, никога не са ми се налагали. Даже в някои случаи ми позволяват повече от колкото родителите ми и има теми, които предпочитам да обсъждам именно с тях. Само дето ми повтарят да ям повече и да си взимам яке като излизам, но това е всичко. Мога да говоря с тях за училище, приятели, купони, момчета даже, книги, филми и прочие. Супер много си ги обичам и винаги обожавам да ходя при тях. Даже зимата петък вечер редовно оставах да спя в баба си, защото техния апартамент е точно на центъра и ми е по-лесно да се прибера, а и мога да стоя до по-късно :Д И с дядовците си се разбирам, може би само единия е с леко остарели разбирания за музика и не разбира много много от шегите ми:Д, но пак сме си в чудесни отношения ^^
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    ^ Не си само ти бе... ^_^
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Dafuq?! Само аз ли се разбирам и с 2те си баби. Нито са с остарели разбирания нито нищо. А и дори да е така, никога не са ми се налагали. Даже в някои случаи ми позволяват повече от колкото родителите ми и има теми, които предпочитам да обсъждам именно с тях. Само дето ми повтарят да ям повече и да си взимам яке като излизам, но това е всичко. Мога да говоря с тях за училище, приятели, купони, момчета даже, книги, филми и прочие. Супер много си ги обичам и винаги обожавам да ходя при тях. Даже зимата петък вечер редовно оставах да спя в баба си, защото техния апартамент е точно на центъра и ми е по-лесно да се прибера, а и мога да стоя до по-късно :Д И с дядовците си се разбирам, може би само единия е с леко остарели разбирания за музика и не разбира много много от шегите ми:Д, но пак сме си в чудесни отношения ^^
    +1 даа ..не само ти се разбирашш

Голям фен Аватара на wenii

И аз съм по същия начин
    Много си ги обичам и ценя, особено след като единия ми дядо почина.. беше тежко.. важното е, че загубата на даден човек те кара да размислиш и да осъзнаеш какво имаш всъщност!!
    : ))

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Моите много мрънкат, не разбират много неща, особено едната баба. Съгласяваш се, не спориш, опитваш се да ги разбереш и се получава. Понякога ме изнервят до краен предел, но трябва да бъдем сдържани.
    Everything changes, but beauty remains ...

+1 и аз се разбирам перфектно с моите баби и дядовци

Град
    София
    И аз се разбирам, ама само с едната.
    С другата не се виждаме много много, а като се видим не си говорим особено, ама важното да се над тези неща.
    Когато те дразни наистина много (и мен моята много ме дразни, но не заради стари разбирания, ами заради високомерното й поведение) просто отиваш да се разходиш някъде.
    Приемаш нещата с усмивка и гледаш да не се разправяш с тях.
    Минало-заминало след 20 минути, ако си траеш поне няма да си трошиш нервите.

По едно време се дразнех, сега вече ми е смешно

Моята баба пък е добра ... Когато искам да направя нещо забранено от родителите ми тя ме прикрива и даже ми помага да го направя

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    АХАХАХ, не аз просто давах мнения в онази тема, която беше фейк
    Ясно ... дам беше трол :Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    И то преди новата ера !
    Шибана кучка !

Тя ли е от боклуците, които мърсят света ? Щом казваш (rofl)

Еми... всичките ми баби и дядовци се държат много добре с мен, но с са различни ситуациите.Родителите на мама и тези на тате са коренно различни като поведение, характери, мнение.. Тези на мама, може би защото са отгледали 3 деца, са по-непринудени, позволяват повече неща (поне докато ходех там) и са страхотни хора.За жалост съдбата им поднесе една доста неприятна персона с особено мнение за снаха и ги поболява с всеки божи ден и ни кара с братовчедка ми да побесняваме понякога.. Родителите на тате бяха готини и отракани въпреки по-различните им разбирания когато бях по-малка и са ми дали едно страхотно детство от люлката, та до училището.Но напоследък старостта доста ги промени.Баба ми стана ужасно сантиментална и обидчива, постоянно мисли как скоро щяла да умре и ми се меша за ужасно много работи (не на наще, на МЕН).Дядо ми пък от някакви хапчета стана летаргичен, говори бавно, забравя, прави глупости.И като им отида на гости (защото баба ми ме принуждава и не иска да ме разбере..) просто не знам дали да се смея, или да плача.Въпреки това са добри хора, всички те са с безценен опит и съветите им, когато ги дават, повечето пъти са от полза (е, сега, за дънките и вкусовете ги изключваме от сметката ).
    Сега, отделно имам една прабаба, която много обичам и обожавам да слушам как разказва.Родена е 1920г, помни цели текстове на песни, тя е типичен пример за селската жена от разказите, не помня кое по ред дете (от 9 мисля), живели бедно, незавършила училище.Омъжена по сметка, с малко чепат характер... Вероятно на повечето от вас няма да ме разберат, но аз съм страшно горда с борбеността ѝ и съм щастлива да разбера от първа ръка какъв е бил животът тогава.

Никога не съм имала кой-знае какви проблеми с тях, приемам ги за стари хора и гледам да не се разправям много много, премълчавам си много пъти, понеже никога не се знае кога ще е последният ни разговор.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Родителите на татко починаха като бях малка и тогава не можах да разбера много-много за какво става дума. На майка ми родителите са супер забавни, особено дядо като се отпусне и почне да разказва за младежките си години..
    В баба си не харесвам само ината й (по това си приличаме ) и че като каже нещо задължително трябва да стане на нейното. Иначе се чувствам супер като отида у тях, седна си в градинката и мога цял ден да си говоря с някой от двамата. Възхищавам се на желанието им за живот, въпреки че и двамата са почти на 80. Затова си ги обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си