- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се справятее?
Ем баба ми е на хиляди километри не съм я виждала от много години (и не ми и трябва) Тя май още ме мисли за дете
![]()
При теб е баба ти, а при мен баща ми. Той живее не в 19, а в 15-16 век. И на теб ще кажа- живей си живота не им обръщай внимание!
аз с моята баба съм в доста добри отношения... често ходя при нея...да , тя още си живее в 19-ти век, но когато почне да ми налага нейните разбирания аз започвам да се смея и тя спира ;ДД иначе най-големия ни проблем е, като откажа да ям... тогава настъпва десетата свотовна напрaво :ДДДДДДД
Аз имам 2 баби. И с двете съм в добри отношения.Не се отнасят лошо с мен. Живеят съвременно , не както вие казвате - в 19 век , при тях няма такова нещо. Разбирам се много добре, говоря с тях по телефона. И двете много ги обичам и уважавам!![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
В едната рядко ходя и то само за по 10 мин на година може би , но се разбирам с нея. А с другата сме в добри отношения
Когато не съм съгласен си държа на собственото мнение, но това никога не ни е скарвало. Може преди време да ме е съветвала като объркан младеж, но вече ми взима мнението предвид и разговаряме като нормални хора. Уважавам баба си и я ценя като човек. А това, че моите разбирания са съвременни, не ги прави правилни. Това се отнася и за вас, които роптаете против бабите си. Това, че те не разбират вашия светоглед, не означава, че вие разбирате техния. Както си мислите, че просто бабите ви не могат да погледнат през вашите очи, така се подлъгвате сами, че вие можете да видите през техните. И бабите ви имат също толкова право да ви се сърдят и да се чудят как да се оправят с вас.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И при мен и баба и дядо е същата ситуация (родителите на майка ми) с тази разлика, че те живеят с мен и майка ми. Отгледали са ме като малка, понеже майка ми през повечето време работеше и не беше вкъщи и може би защото толкова съм свикнала с тях си се разбираме супер. Като малка много се дразнех и се карах с баба ми понеже все се тревожеше къде съм, но сега вече изобщо за нищо не ми прави забележки. Сутрин най-много обичам двете с нея да си седнем докато си пия кафето и да си говорим, тя си ми разказва за нейния живот и как е било като е била млада, аз й разказвам някоя книга или нещо й обяснявам (последно обяснявах как слагам книги на Kindle). Освен това да използвам случая да я похваля за това, че много добре приема пиърсинги и татуси, на нея първо й показах обеците си на пъпа и езика и тя "А, какво е това??" и аз "Обеца." и тя "А, добре, баби." Даже от нея са ми парите за новия татус, който ми предстои да си направя.
От страна на баща ми също се разбирам с баба ми, но не са ни толкова близки отношенията, понеже я виждам много по-рядко, защото живее на село. А бе да са ми живи и здрави още дълго време всичките.
И да вметна, че никога не съм можела да разбера хората, които не уважават бабите/дядовците си и възрастните хора като цяло. Колко малоумен трябва да си, за да крещиш и да се караш с хора от съвсем различно поколение, вместо да седнеш спокойно да им обясниш нещо. Нормално е някои неща да не приемат, при тях е било толкова различно... А ми е ужасно грозно като чуя някой да обижда възрастен човек.
Последно редактирано от BrokenInnocence : 07-30-2012 на 07:41
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Чудесно се разбирам с нея![]()
Разбирам се с баба ми. Само 'дето ми мрънка да ям повече, ама не само моята баба е такава ;д
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
^ щото със сигурност си дете
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Баба и дядо са много странни хора. И двамата са ужасно умни и интелигентни хора, разбират се с мен, естествено спорим за малки неща като дрехите ми и любовта към пиърсинг и татуси. Но това последното и нашите не го одобряват, така че не мога да им се сърдя.
Дядо е табиатлия, идеалист, мълчалив и позитивен човек.
Баба пък е сприхава и пали от четвърт, както се казва. Но иначе са добри хора и се разбирам с тях, съвременни хора са, не някои задръстени. Баба е много болна, затова в последно време е още по-изнервена, но как да и се сърди човек като едва ходи, не вижда и още сто неща?! Да ни е жива и здрава още дълги години.
Както и да е, би трябвало съвсем спокойно да им обяснявате онова, което не разбират. Те са хората, които са създали родителите ви.
Бай дъ уей - другите ми са починали отдавна. Дядо когато татито е бил на 16, а баба - когато аз съм била на 9 месеца. Съжалявам, че не ги познавам.