.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Да отслабна 5-10 кг

Трябва ми някаква диета с която да отслабна от 5 до 10 кг за 1 месец. По принцип бързо свалям, но не мога да си намеря хубава диета. Предложете ми някаква?
    Ако има някакво значение, кръвната ми група е 0.

И на мен ми трябва такава диета

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    И на една фр много и трябва такава диета . Ще следя темата ,пък дано да излезе нещо

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Епа не яжте нищо. Отслабването е гарантирано.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

10 кг за 1 месец са прекалено много .. ако се свалят толкова бързо, после се качват двойно .. Просто се храни здравословно и опитай се без сладко и тестени изделия

Упражнения му е майката, хора здравословно хранене....същоо ;д

Бих ти препоръчала 90-девната диета, при която сваляш бързо и по здравословен начин. При нея обаче трябва да си много стриктна и сериозна, защото ако не я спазваш точно както е описана или я прекъснеш преди да минат 90 дни набързо си качваш всичко, което си свалила.

Друг вариант е просто да намалиш приема на излишни мазнини и да почнеш да се храниш здравословно. Хубаво е да не ядеш поне 3 часа, преди да си легнеш, както и да ядеш повече пъти през деня, но да приемаш по-малко храна. Друг съвет, който ми дадоха наскоро е когато ядеш десерт да не го ядеш веднага след като си се наяла, а един час по-късно; както и да изпиваш по една пълна чаша вода 15 минути преди хранене и после да изчакаш поне половин час преди да пиеш след като си се наяла. И, естествено, без упражнения си за никъде. Особено сега, след като е лято и имаш възможността да караш колело, да плуваш, да тичаш и т.н.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от ruthless. Виж мнението
    Бих ти препоръчала 90-девната диета, при която сваляш бързо и по здравословен начин. При нея обаче трябва да си много стриктна и сериозна, защото ако не я спазваш точно както е описана или я прекъснеш преди да минат 90 дни набързо си качваш всичко, което си свалила.

Друг вариант е просто да намалиш приема на излишни мазнини и да почнеш да се храниш здравословно. Хубаво е да не ядеш поне 3 часа, преди да си легнеш, както и да ядеш повече пъти през деня, но да приемаш по-малко храна. Друг съвет, който ми дадоха наскоро е когато ядеш десерт да не го ядеш веднага след като си се наяла, а един час по-късно; както и да изпиваш по една пълна чаша вода 15 минути преди хранене и после да изчакаш поне половин час преди да пиеш след като си се наяла. И, естествено, без упражнения си за никъде. Особено сега, след като е лято и имаш възможността да караш колело, да плуваш, да тичаш и т.н.

"Здравословен начин"?? Толкова много хора пострадаха от диетите на Дюкян..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на scrooper
    90 дневната и дюкан не са едно и също, даже нямат нищо общо, освен че и от двете се отслабва.
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    кардио при което пулса да ти е в границите 120-150 удара в минута + НВД
    и щом си момиче клякания да не ти увисне задника
    то густо, то пусто

Град
    Larnaca
    за 90 дневната съм чувал и аз лично познавам и хора, които я преминаха успешно и резултата е видим (сиреч работи), но наистина е много стриктна. Друг съвет, който мога да ти дам спираш газираното, алкохола и наблягаш на водата. Тичане, скачане, колоезндене супер и пий вода докато го правиш, също ако имаш приятели, които играят някакъв спорт , помоли ги да те научат на 1,2 неща от тренировките им или поиграй с тях
    -=To Live Is To Die =-

Какво и е здравословното на 90 дневната? Един ден на протеини и 3 последователни само въглехидрати да набиваш? Страшно здравословно, не мислите ли!?
    ruthless., по-добре не пиши. Да не сме яли преди да си легнем, митове и легенди от 1001 нощ. Важно е какво ядеш. А от мазнините не се пълнее (такива от животински произход, ядки и семена, нерафинирани! растителни масла), защо всички толкова се плашите от тях - въглехидратите са това, което ви пречат да сваляте.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Град
    Larnaca
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Какво и е здравословното на 90 дневната? Един ден на протеини и 3 последователни само въглехидрати да набиваш? Страшно здравословно, не мислите ли!?
    ruthless., по-добре не пиши. Да не сме яли преди да си легнем, митове и легенди от 1001 нощ. Важно е какво ядеш. А от мазнините не се пълнее (такива от животински произход, ядки и семена, нерафинирани! растителни масла), защо всички толкова се плашите от тях - въглехидратите са това, което ви пречат да сваляте.
    аз не казвам че е здравословно ..... просто казвам че познавам хора, които са я преминали и има резултат ...... лично аз не съм я и започвал... (защото общо взето за мен няма полза, от каквито и да е било измислени диети) човек просто трябва да внимава какво яде и да се сеща поне 1 път дневно да излезе да потича , да се поизпоти..... движение трябва да има задължително !
    -=To Live Is To Die =-

Мога да ти кажа, че онези дни говорих със един съотборник, който в рамките на няколко месеца свали близо 20 килограма и именно той ми каза, че режима му включва често хранене в малки количества и никакво ядене поне 3 часа преди да си легне... Повече от очевидно е, че дава резултати.
    Колкото до 90 дневната, една приятелка свали 7 килограма за 3 седмици някъде и много пъти ми е казвала, че се чувства по-добре хранейки се по този начин.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    90-дневна-10 дни = +2,5 кг
    не повторих и не продължих
    със спагети и торта не се свалят кг
    нвд, тичане, скачане на въже и клекове
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Oная дето каза , че ако се прекъснела 90-дневната по-рано надебеляваш двойно може официално да си шибне един шамар и повече да не пише глупости-аз съм я спазвала за 20, 30 дена и каквото искам да изчистя се маха и е трайно, ноооооо то винаги ще има кой да иска да си чеше пръстите и да спори ест... за това да кажа на всеки организъм по различен начин влияе , така че "много запознатите" да не почват да ми се правят и спорят бам

Колкото до темата-като искаш толкова бързо да отслабнеш можеш да направиш 2 цикъла на японското чудо-мега вредна диета, но ти искаш бързи резултати-всъщност аз не си върнах нищо след като я свърших, пробвай
    Много силно препоръчвам точковата диета-не ми се обеснява схемата й виж в нета-много приятна лесна и даваща ОГРОМНИ резултати поне при мен ... и спри сладкото ама наистина го спри отвсякъде, не да изядеш една вафла или шоколад и да кажеш еее то не се брой-аз и аз не можех без сладко ама първо си казах айде 1 ден айде два после стана месец и сега 3 години по-късно не изпитвам нужда от сладко и много и рядко ям .... пърженото по същия начин, а е и лято-по-гадно нещо от това да ям мазни пържени неща лятото няма, толкова е тежко... почни фтнес ей така за тонус, или бягай, плувай к'вот искаш ама най-малкото спри да ползваш тролеи / автобуси-топло е, върви пеша, пий много вода ,а не некви газирани гадости и измислени сокове , соковете си ги прави ти , защото тия купешкитее ме е страх даже да погледна колко Е-та и измислици съдържат , таа успех

Точковата диета е на принципа на НВД, тоест добре е, но е в пъти по-добре да знаеш с какво да се храниш, а не постоянно да си в някакво броене на точки. И то са дадени 40-45 точки за сваляне - едни на това дередже гладуват, други се чувстват идеално, като цяло е изградена малко тъпо, но е добре, колкото да се ориентираш.

ruthless., не съм казала, че не дава резултати, просто са пълни митове. Това за честото хранене - да, може и така да е, въпреки, че много хора свалят кг с така наречения фастинг, който не позволява толкова много хранения, смисъл според зависи всеки човек си е, де.. А много важен въпрос - твоя съотборник сигурен ли е, че е свалил мазнини, а не просто е гледал цифрата на кантара, защото мога да кажа, че ако цялото нещо е станало само за няколко месеца, е свалил повече мускул, което е най-гадния вариант.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Добре, бе, къде бяхте цяла година, когато можехте да направите нещо за себе си, та се присетихте, че сега искате да сваляте? Ясно ми е, че е защото лятото е дошло и е време за разсъбличане и плаж, но тялото има нужда да се грижиш за него през всеки сезон. А и 10 кила за месец не се смъкват, освен ако не минеш само на вода естествено и тогава ще си прецакаш организма и ще е още по-забавно...
    Ходи тренирай здраво, наблягай на зеленчуци и мръвки (не плодове), но не очаквай такива чудеса. Без пот и усилия хубаво тяло няма да имаш, само като не ядеш нещо си.
    Тая 90 дневна ми е много интересна, една позната я спазваше, естествено не свали нищо, по цял ден набиваше макарони и торти - абсурд да има ефект.

Eми то твоята позната толкова й е акъла- във въглехидратния ден може и да яде нещо по-полезно от макарони и другите глупости-...

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Знам, че си е от нея, но съм сигурна, че много момичета са така. Като седмица не са яли от любимите боклуци и като им стане време за разрешения ден набиват каквото им попадне пред очите колкото си искат.

Дааа, имах една такава приятелка, там отслабна нали всичко и вика ай днес ще ям каквото искам и като се натъпчат като прасета, почнеше ли нямаше спир ;д

http://www.belchohristov.com/14772.html

Хайде да вкарам малко истина в темата за разделното хранене.

edit: Щом толкова искаш да свалиш 10 кила- ето ти метод:
    -изпийте 4 блистера фурантрил

-стойте 2 часа в сауна

-не пийте вода

След това си гарантирано отслабнала и стискаш палци да си жива.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 06-24-2012 на 07:59
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    Larnaca
    http://www.belchohristov.com/14772.html

Хайде да вкарам малко истина в темата за разделното хранене.

edit: Щом толкова искаш да свалиш 10 кила- ето ти метод:
    -изпийте 4 блистера фурантрил

-стойте 2 часа в сауна

-не пийте вода

След това си гарантирано отслабнала и стискаш палци да си жива.

(РОФЛ) хахахаха
    -=To Live Is To Die =-

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Не става само с диети трябва да правиш и кардио ( да бягаш примерно...)
    Vin diesel RULZZZZ

Абе немога да разбера,защо навсякъде се пускат едни и същи глупави теми ?!?!
    Добре ще направиш ако станеш от компютъра и се размърдаш,ако по цял ден стоиш на него и се тъпчеш като невидяла няма как да отслабнеш и да искаш..
    1-во трябва да се ограничиш с храненето - никакви тестяни храни,шоколади и т.н,пържени картофи абе всякакви мазни неща,трябва ти много движение,упражнения.Аз така отслабнах бях около 50 килограма сега съм 40 ,всеки ден се движа по-много,имам си хранителен режим,правя по 200 коремни преси и така.Ако наистина имаш силна воля ще го постигнеш.Желая ти успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си