Начи мноого странно нещо се случи ония ден начи седя си аз на пейката и гледам децата как си играят на площатката и там до един травестит имаха много трева огромна почти колкото мене децата както си играеха мензиса от там и изчезваха аз много се учудих и продължих да наблюдавам по едно време всички изчезнаха вече аз станах от пейката отидох там и видях зад храстите неква мн дебела жена хванала едно дете и му яде главата ама направо я разкъсва аз като видях не можах да повярвям качих се до нас и взех пистолета на баща ми отидох при дебеланата и я застрелях в корема тя падна и направи огромна локва от кръв почти 8 метра и от там и изтекоха некви банани и сандвичи които бяха мухлясали и са мъжа и ме търси а аз казах на мама ама тя не ми варва ((((((((( заради хероина най-добрият ми приятел умре и точно мъжа на дебелата го зариби да е дрога и слушаха некви метъли и рапове и си режеха вените и аз разказах на мама и тя ме ощети и не искаше да има мои отпечатъци и го изсипахме на бельото и после то каза уаааааааааа
ипосле ме удари
казах бляяяяяяяяяяя
и не знам ся к'во да праа
плс хелп