.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Отслабване

Здравейте, на 15 съм 55 кила, ръст 165..... трябва малко да отслабна, да изчистя подкожните мазнини и междувременно да правя плочките, ходя на лостове и за 2 месеца се забелязва много прогрес но в момента имам травма на китката и предмишницата и не мога да се набирам, очаквам вашата помощ да изградим хранителен и тренировъчен режим за 1 седмица понеже тия 2 месеца лятото, които предстоят, няма да ходя на море и т.н - обичам да тичам и да скачам на въже, ако изградим този режим предлагам да снимам прогреса ми и да ви го покажа в края на лятото

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    виж пич, плочки не се правят от ден до пладне, ако искаш почни да тичаш и да спазваш диета и най-много, което ще постигнеш за лятото е стегнат корем......
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    яко hiit кардио...

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    виж пич, плочки не се правят от ден до пладне, ако искаш почни да тичаш и да спазваш диета и най-много, което ще постигнеш за лятото е стегнат корем......
    знам, че плочки не са правят за един ден, но в момента плочките ми се виждат през тези мазнини(2-3), затова искам само да изчистя до колкото мога за тия 2 месеца . Мога да ви предоставя и снимки.. иначе мерси за отговорите

Цитирай Първоначално написано от esreset Виж мнението
    знам, че плочки не са правят за един ден, но в момента плочките ми се виждат през тези мазнини(2-3), затова искам само да изчистя до колкото мога за тия 2 месеца . Мога да ви предоставя и снимки.. иначе мерси за отговорите
    чудно какви мазнини имаш като си само 55 кила

мога да ти пратя снимки да погледнешш

Я първо вземи качи малко, пък тогава се притеснявай да отслабваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си