- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах тея жени...
Жената се сърди за нещо,но е бясна за друго и неможеш да я питаш,за да не я вбесиш повече.Просто трябва да разбереш..
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Хахаха да.. и отговорът на "Какво ти има?" е "Нищу"![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Има само 2 начина да разбереш жените.
Никой не ги знае, обаче...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Често съм спорил с жени на темата "нищо". Когато ви попитаме какво ви е и ни кажете "нищо", ние се държим точно като за нищо. Не очаквайте внимание и съпричастност към проблем, който е "нищо".
И на мен не ми харесва думата "нищо".
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Учените откриха "Най - страшния звяр" - жена на диета, в цикъл, мъчейки се да спре цигарите и разочарована от мъжете !
Тва е защото не знаете как да попитате. Нищо се казва, когато задаваме тъпи въпроси с очевадни отговори.
Да не решите нещо - и на мен ми се случва понякога.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Това беше хубаво.
Моят мъж вече е достигнал до изводът, че каквото и да става "извинявай" и "аз съм виновен" вършат някаква работа. Не винаги е достатъчно, защото често се случва изобщо да не знае, защо се извинява, но все пак е някакво усилие. И другото, което е разбрал за толкова време съвместно съжителство е "Вкъщи не се караме. Жената казва, аз изпълнявам". Гадно племе сме значи.
След "Нищо"-то настоявай да разбереш, тя ако е точна, ще си каже. И вместо по мъжки да приемаш буквално нещата, следи изражението. Понякога "нищо" наистина е "нищо". Ако е скофтена обаче, "нищо"-то ще си проличи, че е "нещо" и ще се наложи да я гушнеш, или да я попиташ, или да отгатнеш... ако не е толкова добра да ти каже все пак!
Аз всъщност сценки не правя, ддз. Мен ме изнервя да се сърдя или да правя панаири,така че предполагам имам предимство пред повтарящите "Нищо". Казвам си, дискутираме, или пък спорим разгорещено, но определено присъстват думи в диалога.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Поне знаем какво искаме...друг е въпроса дали го получаваме.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Ако искам да разкажа нещо, ще го направя. В противен случай няма смисъл да се опитва да ме накара да говоря. (и това не означава, че жените не знаем какво искаме ;]] )
Последно редактирано от extreme16 : 06-29-2012 на 03:58
Жени.. Върви ги разбери..
Каква е разликата между жената и дипломата? Когато една жена каже „Не”, това значи „Може би”; когато каже „Може би”, това значи „Да”, а ако каже „Да”, тогава тя не е никаква жена. Когато дипломатът каже „Да”, това значи „Може би”; когато каже „Може би”, това значи „Не”; а ако каже „Не”, тогава той не е никакъв дипломат.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Когато ни питат как сме и кажем нищо тва значи че има нещоа като ни отговорят добре тогава става страшно
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!
Темата ми напомня към една снимка във фейсбук,където подобна книга беше кръстена "Haръчник за разбиране на жени.Кратка версия"![]()
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...w=1600&bih=734
ПС:Корицата не беше от Уикипедиа,но сега само такава набарах![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!