.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не мога да прозра смисъла от 100 коментара в подобни теми, колко не морално е някой да ти разбие паролата. Някаква си пачавра (с извинение към автора) кръшка и си прави квото си иска, понеже гаджето е далеч и няма как да разбере, а вие седите и цъкате с език, как е посмял той да й разбие фейсбука. Ама защо не я попита. И като я попита и тя каже, че няма такова нещо к'во правим? Тя си го лъже, той си й вярва и пътува от пи*котинци, за да са заедно. И до кога? Ако мъжът ми ми разбие паролата няма да ми мигне окото, защото няма какво да крия, а ако той го направи значи съм му дала някакъв повод за съмнение, нали? Или бъркам нещо. В случая с толкова огромно разстояние помежду им, преглед на кореспонденцията е единствения сигурен начин да разбереш какво се случва. Ама вие го нападайте. Всеки от вас на негово място би направил същото. И да има изключения, те са еденици.

Авторе, в началото спомена, че не искаш съвет, за това няма да ти давам такъв. Просто бих казала, че е по-добре, че си разбрал сега за какво иде реч. След 4-годишна връзка, хората започват да си правят сериозни планове за бъдещето и ако има нещо хубаво в тази ситуация, то е, че си разбрал истината навреме.

Фен
    Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Не мога да прозра смисъла от 100 коментара в подобни теми, колко не морално е някой да ти разбие паролата. Някаква си пачавра (с извинение към автора) кръшка и си прави квото си иска, понеже гаджето е далеч и няма как да разбере, а вие седите и цъкате с език, как е посмял той да й разбие фейсбука. Ама защо не я попита. И като я попита и тя каже, че няма такова нещо к'во правим? Тя си го лъже, той си й вярва и пътува от пи*котинци, за да са заедно. И до кога? Ако мъжът ми ми разбие паролата няма да ми мигне окото, защото няма какво да крия, а ако той го направи значи съм му дала някакъв повод за съмнение, нали? Или бъркам нещо. В случая с толкова огромно разстояние помежду им, преглед на кореспонденцията е единствения сигурен начин да разбереш какво се случва. Ама вие го нападайте. Всеки от вас на негово място би направил същото. И да има изключения, те са еденици.

Авторе, в началото спомена, че не искаш съвет, за това няма да ти давам такъв. Просто бих казала, че е по-добре, че си разбрал сега за какво иде реч. След 4-годишна връзка, хората започват да си правят сериозни планове за бъдещето и ако има нещо хубаво в тази ситуация, то е, че си разбрал истината навреме.
    Точно след 4 годишна връзка човек започва да мисли за нещо повече. Ако не бях разбил паролата във фейсбук след това щеше да ме боли повече. Много пъти сме си говорили ,та ние постоянно си говорим и винаги съм и казвал като има друг просто ми кажи ,така ще ме боли по малко. Аз не искам съвети и да ми казвате ,каква е или ,че е грубо да ,че съм разбил паролата. Най-малко хора от форума могат да кажат и да определят каква е ,винаги казаните неща може да изглеждат различно за всеки. Тя е страхотен човек и аз много я обичам ,да връзка от разстояние е трудна ,но тя щеше да дойде по-късно при мен. Един съвет хора от мен ,когато намерите любовта ,не поредната ,а най-истинската не правете грешки като тази ,защото никога повече няма да я срещнете отново. Истинската любов идва веднъж и за жалост си отива както и идва ,гръмко с трясък и от веднъж. За жалост както написах моята истинска любов си тръгна и усещането е ужасно ,все едно част от мен я няма вече. Да ще има следващи винаги е така ,но никога неще забравя всичко ,което изживях за тези 4 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си