Първоначално написано от
In*The*Face
Не мога да прозра смисъла от 100 коментара в подобни теми, колко не морално е някой да ти разбие паролата. Някаква си пачавра (с извинение към автора) кръшка и си прави квото си иска, понеже гаджето е далеч и няма как да разбере, а вие седите и цъкате с език, как е посмял той да й разбие фейсбука. Ама защо не я попита. И като я попита и тя каже, че няма такова нещо к'во правим? Тя си го лъже, той си й вярва и пътува от пи*котинци, за да са заедно. И до кога? Ако мъжът ми ми разбие паролата няма да ми мигне окото, защото няма какво да крия, а ако той го направи значи съм му дала някакъв повод за съмнение, нали? Или бъркам нещо. В случая с толкова огромно разстояние помежду им, преглед на кореспонденцията е единствения сигурен начин да разбереш какво се случва. Ама вие го нападайте. Всеки от вас на негово място би направил същото. И да има изключения, те са еденици.
Авторе, в началото спомена, че не искаш съвет, за това няма да ти давам такъв. Просто бих казала, че е по-добре, че си разбрал сега за какво иде реч. След 4-годишна връзка, хората започват да си правят сериозни планове за бъдещето и ако има нещо хубаво в тази ситуация, то е, че си разбрал истината навреме.