- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Доволна съм.
аз напълно те разбирам защото се чувствам по същия начин. ще пия едно и за тебе :Д
Когато и да ти счупят тиквата все ше ти е късно.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Педигри, защо те взимат на подбив
Иначе аз обожавам аквапарковете от дете и никога няма да ми омръзнат ^^ Както и да стоя във водата с часове. но не и в нашето мръсно море.
Също така си струва поне веднъж човек да пътува с приятели на стоп, като на море това е задължително.
always late but worth the wait!
Хахах.
Братле, колкото и да ме преследваш по темите, за да ми мелиш едно и също по цифрата пъти, пак ще си останеш някакъв форумен клоун, на когото няма да запомня ника.
Така че кажи ми сега какъв ти е проблемът на теб, туко виж ти съм ти го разрешила, защото явно съм ти много важна, щом така усилено ме дебнеш толкова по темите? А ако имаш поне малко акъл в главата, за което се вижда, че доста смело претендираш, ще се досетиш, че някакъв аватар с букви под него няма да ми промени нито мисленето, нито живота, и няма да се държиш като селянин, а ще можеш да ме нахраниш, и без да обиждаш(доста евтино изпълнение като цяло, показател на беден речник, да не говорим за честите ти повторения на едно и също, но да си представим, че си момче със слаба култура)?
Не бих се занимавала принципно, но виждам, че изпитваш нужда от внимание, и ще ти го отделя, защото не бързам в момента.
Обясни сега пред форума какво толкова ти липсва в живота, какъв ти е филмът, какво не ти е наред, че чакаш с такъв трепет да напиша нещо, за да си излееш злобата веднага след това? Ако е възможно без да повтаряш обикновения ти така старателно написан репертоар, съдържащ едни и същи думички, виждам, че претендираш, че си добре запознат с ежедневието ми, ако искаш ще те назнача за чистач на обувките ми, може и нещо друго да се измисли, щом държиш.
Слабо ме вълнува какво мислиш за мен, затова няма да се обяснявам каква ме изкарваш, и каква съм всъщност, просто ми е интересно какво ще ми отговориш на горния въпрос - дали ще е нещо смислено, или обичайните простотии?![]()
Ами, аз не правя планове по принцип, но пък си правя списък на местата, на които искам да отида, и гледам да си разпределя времето, че да имам време за всички неща, които искам да направя :P
Да, само ти. :Д
Аз още от малък много обичам да пътувам към морето. Като малък се кефех и на плажовете, след това на социалния аспект и на атмосферата.
Когато бях на гъби разбрах защо толкова обичам морето, но няма да изпадам в подробности. :Д
Но определено не е заради ходенето на плаж, кефех се и когато пътувах за Нормандия в края на май миналата година, а в Caen беше 18-20 градуса, а водата ледена.
никога не съм харесвал плановете , защото никога не са се получавали и да се се получавали , то винаги е имало нещо както не трябва.![]()
плановете ми са: 2 пъти на море,при бабите,купони,излизания, да си видя някои приятели,които не съм виждала от 1 година, да видя мои близки хора и такам
и яко учене по френски :X![]()
Последно редактирано от FuCKkK13 : 06-28-2012 на 13:50
Аз викам са те отъпкали добре и заради това си доволна, пък то ...
n00bs
Е, той мъжът ми ме тъпче добре всеки път, не смятам, че има нужда да пускам такъв тип доволни теми по 4-5 пъти на ден ;D
4-5 пфф, а на мен даже не ми става ...
n00bs
Мен ме скъсаха днес на един изпит :с
сега ще си чакам поправката и след това заминавам с приятеля си на морето