- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Let's talk about sex......................
Имам няколко въпросапърво какво точно значи ако момче каже : искам да ти направя кефа .... и второ тъй като съм девствена просто ми е интересно за момчетата по-приятно ли е ако момичето е девствено или няма разлика ,или и те изпитват болка ?
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Toчно като отваряш едва ли ще ти е най-готиния секс в живота..![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Момчетата не ги боли.
Някои момчета чисто психически се кефят на девственици. Други въобще не харесват идеята.
Когато някое момче ти каже че иска да ти направи кефа и облизва устни, то тогава иска да те лиже.
That moment when your sarcasm is so advanced that people think you are actually stupid (clap)
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Искам да ти направя кефа=искам да те чукам/лижа.
Welcome to the Jungle...
Ами ако е казал, че иска да ти направи кефа, значи иска да ти доставя удоволствие, да те лиже, да те кара да свършваш. Ама както каза ccdesings не очаквай първия ти път да ти е най-хубавия секс в живота. Докато се понаучиш и посвикнеш има време. А това дали се кефят на девственици... зависи от момчето..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
и аз така мисля,просто ми е интересно да чуя други гледни точкиситуацията беше: аз бях в цикъл и му бих чекии ,но той ме спря и каза,че не става така,защото той не можел да направи нищо и просто се зачудих какво има на предвид
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
^ Може би има в предвид, че вече иска да правите секс? Уау.
Та, иначе искам да ти правя кефа = да те чука/лиже, както се изказа някой по - горе, леко по-грубо. Иначе по - интелигентно казано иска да ти достави удоволствие. А относно това дали ще му допадне самата идея, че си девствена - не знаем, само той си знае - все пак си зависи от него. Някои се кефят, други - не.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мдам,Наговори ли се на общи приказки.
Щом е казал,че не става с чекии - иска ти да му врътнеш една свирка ,например. Щом иска и той да ти "прави кефа" значи явно,уау, иска да правите секс, пък оралните ласки ще се включат и те.
Питате някакви извънземни въпроси ... нормално е като ходиш с някого , този някой да иска секс.
Относно девствеността, вероятно ще е притеснен малко или много, дали няма да те боли и тн. Дали ще му е по-кеф...заради притеснението едва ли ще е и за двамата върховния кеф...
maDamn
,,Искам да ти направя кефа" -искам да направя моя си кеф пък после и твояне ни боли при секс,но определено е по-добре момичето да си е отворено
![]()
Естествено че момчетата ще предпочетат момиче с повече опит. Но някои предпочитат по-тесните защото им е по-кефа повечето девствени момичета са тесни, докато не ги отворят
така че...
![]()
^ Хората са различни.
Моят приятел например много се зарадва, когато разбра, че съм девствена. Нищо лично. Просто всеки с вкуса и мнението си. Пък и се съмнявам да му е проблем на него - все пак е с нея /или поне се предполага/, заради самата нея, а не заради това дали е девствена или не. Иначе най - вероятно е искал секс или свирка. По - вероятно ми се струва първото.
Мъжете обичат девствени,защото нямат с кого да сравняват изпълненията им в леглото.А и се чувствам много важни,защото точно те са избрани за тази важна крачка.
Искам да ти направя кефа, както вече споменаха,значи искам да си направя кефа като го вкарам и си мисля,че и на теб ти е кеф.
Абе нека кеф да има!
когато момче каже ,, искам да ти направя кефа,, означава (поне според моя опит) ,че иска да ти прави френска любов или иска да ти отвори очите относно секса
а на другия въпрос - Не , не им е по приятно като усещане момичето да е девственои определно има разлика , но се справят![]()