.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Схванат мускул на прасеца.

Значи, преди два дни бях на басейн, но докато плувах ми се схвана мускула на прасеца на левия крак. Около 3-4 минути мускулът на крака ми беше стегнат и болеше. Разтривах го, докато спре. Мускулът се оправи (вече не беше стегнат), но дори и сега продължава да ме боли когато стъпвам. Ако някой може да ми каже какво да направя по въпроса, нека да напише коментар. Благодаря предварително.

Спокойно, няма ти нищо сериозно. Ще те поболи това да ти е ясно още няколко дни. На мен често ми се случва особено като спя и е наистина ужасно, но е важно веднага след схващането да се разходи и разтрие, за да мине по-бързо иначе е по- лошо и неприятно. Минава си от самосебе си пробвах какви ли не неща за мазане, но няма ефект

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ще ти мине от само себе си, но ти препоръчвам да вземеш една безопасна игла и да си я закачиш на банския, защото ако си във водата и ти се схване има опасност от удавяне. Единственото решение е да го боцнеш леко, за да се отпусне
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ще ти мине от само себе си, но ти препоръчвам да вземеш една безопасна игла и да си я закачиш на банския, защото ако си във водата и ти се схване има опасност от удавяне. Единственото решение е да го боцнеш леко, за да се отпусне
    Благодаря за отговора ти! Просто не ми се бе случвало преди такова нещо и не знаех какво да направя.

И на мен ми се е случвало и е наиситна неприятно, но го разтрий с топла вода и се отпуска много бързо и за един два дена минава

Клин - клин избива Разходки и го разтривай

Значи преди два- три дни ходих да вдигам тежести и ми се схвана бицепса. И стоя така и го разтривах. Има ли му нещо? Ще умра ли...

Е, зле си, честно.. Не, просто ти се е схванал кракът!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си