Здравейте Имам един въпрос.Чудя се дали не е някаква болест но когато ставам от стол или от леглото без значение бавно или бързо пред очите ми някъде за около 10 секунди не виждам нищо,някакъв странен звук в ушите и не знам чудя се от какво се получава дали нямам някакъв проблем но не ми се струва че не е нормално.Междо другото съм на 15 години някои хора са ми казвали че е заради кръвно,но незнам моляви дайте съвет
Достатъчно течности приемаш ли?Не трябва да допускаш дехидратация,особено през летния период.
Иди при личния лекар да ти премери кръвното налягане !Добре би било да минеш и през лабораторията да си направиш изследвания ,да се види дали всичко си е в нормата.
При повечето тийнейджъри е така. Като станеш рязко, завива ли ти се свят, хващаш ли се за нещо, после като си отвориш очите имаш ли звездички или силуети ?
Случва се така ,когато кръвното ти рязко спадне (от рязко ставане от стол/легло , от топлото , докато се къпеш с гореща вода и т.н.) .. Нормално е , особено по времето на пубертета .. Все пак отиди на лекар ,за всеки случай