.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Red face Как да и докажа че съм я преодоляла??

Както може би се досетихте става въпрос за гей връзка между две момичета.... на кратко аз съм момиче на 18 години. в края на миналата година се разделих с приятеля ми. Малко след това започнах да излизам с момиче от моя клас, в началото беше само задоволяване на...знам ли?! нагон. Докато не се влюбих, за нея не знам тогава твърдеше че ме "обича". в началото на май се разделихме( по моя инициатива) и от тогава тя излиза с едно момче от нашия клас, и това само за да ме накара да ревнувам. та на въпроса как да и докажа че вече не ми пука какво прави? вече съм говорила с нея доста подробно, но тя всякаш не иска да чуе. Утре на 29 ще излизаме с класа по случай завършването на 11клас...тя ще е там, "гаджето"й също се надявам да ми помогнете с идея или каквото и да е било.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ако наистина си я преодоляла няма нужда да и го доказваш. Глупавият ти въпрос само показва, че не си и, че тя е права да не ти вярва. Нали се сеш, че ако некой тръгне да ти казва "ти за мене не си нищо вече, не ме интересуваш, преодолял съм те!" и ти нема да верваш. Ако наистина не ти пукаше ,немаше да ти пука и нямаше да се занимаваш.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Ooo още щом ти прочетох заглавието се сетих, че става въпрос за гей връзка между две момичета

Игнорирай я. И защо трябва да ѝ го доказваш, К'во ти пука? Нека си мисли каквото иска.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щом още се занимаваш и те интересува какво мисли по въпроса, значи ти пука.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Самоче там е въпроса че наистина още имам чувства към нея, а докато тя го знае няма да ме остави да я забравя. мислех за варианта за се появя с момче утре( за да не ви обърквам аз съм бисексуална, а тя е лесбийка) но всички момчета който познавам са наши общи приятели... което навежда на идеята че нищо нямада стане и се отказах от тази идия.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Гей връзка между момичета? Е'баси чудото, човееек

Няма как да й го докажеш, при условие, че не си я преодоляла.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф, нищо странно няма, живеем в 21 век.
    Щом не си я преодоляла не се насилвай да се доказваш. С времето всичко ще премине. Не се дръж грубо или надменно , а най-нормално и културно. Няма нужда от излишни драми.Минаваш и заминаваш без да и отделяш много време и внимание.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Гей връзка между момичета? Е'баси чудото, човееек

Няма как да й го докажеш, при условие, че не си я преодоляла.
    Аз не виждам нищо забавно ама щом ти е весело забавлявай си се.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Оф, нищо странно няма, живеем в 21 век.
    Щом не си я преодоляла не се насилвай да се доказваш. С времето всичко ще премине. Не се дръж грубо или надменно , а най-нормално и културно. Няма нужда от излишни драми.Минаваш и заминаваш без да и отделяш много време и внимание.
    благодаря ти за отговора но имам чувство че не ме разбирате ... тя ме унижава(пред мен самата, другите дори не знаят, а и да знаеха не ме касе тяхното мнение) и това ме боли, искам и нея за я заболи. Знам че още има чувства към мен, виждам го в очите й, а и тя 100%-това лесбийка и това че е с мъж е поредното доказателство че иска да ме нарани. Искам да разбере какво ми причинява!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като и се връзваш на нападките няма да я "накажеш", а само ще и покажеш ,че повече ти пука.Игнорираш я и дотам.
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Имам чувството, че ти си по-лесбийка от нея (особено щом тя в момента има отношения с мъж). Да не би тя да е "би", а ти лесбо?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Имам чувството, че ти си по-лесбийка от нея (особено щом тя в момента има отношения с мъж). Да не би тя да е "би", а ти лесбо?
    Аз казах каквото знам, но виж аз сигурно не я познавам достатъчно добре след 4 години приятилство и 5 месеца и половина връзка. Или себе си не познавам след 18 год на самоопознаване....

Принципно хората с подобни наклонности са доста объркани, особено в пубертета. А и като гледам какви ги пишеш за нея и чувствата ти, работата е доста по-сериозна, отколкото си мислиш.

За самоопознаването понякога не стига цял живот.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Не скучаете във вашия клас майна ;д
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

А ти сигурна ли си, че тя това го прави нарочно?

Има го и вариантът ти да си набиваш филми в главата, а тая пичка изобщо да си няма хабер кво става
    Според мен те е преодоляла. Ти просто трърсиш начини за връщане на миналото..

Цитирай Първоначално написано от HoBaTopka Виж мнението
    А ти сигурна ли си, че тя това го прави нарочно?

Има го и вариантът ти да си набиваш филми в главата, а тая пичка изобщо да си няма хабер кво става
    Според мен те е преодоляла. Ти просто трърсиш начини за връщане на миналото..
    Сигурна съм да, както казах познавам я прекалено добре. Плюс това наскоро (преди около една седмица) момиче от класа каза пред всички момичета как чула въпросния ни съученик да говори със свой приятел от съседния клас. и той му казал че дори не правели секс, а било само за да накара "бишият й приятел" (тоест аз- за да не става объркване поясвявам, че абсолютно никой не знае какво е имало м/у нас) да ревнува.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro Виж мнението
    Не скучаете във вашия клас майна ;д
    Абсолютно преди всичко си беше ок... напоследък обаче страшни интриги се вътят. : D Ако миналата година по това време някой ми беше казал че ще имам лесбо връзка и ще последват такива интриги....

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    не можеш да си сигрна че наистина не са заедно за да те дразнят... независимо че още имаш чувства към нея се насили малко и й тегли един игнор...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Фактът,че искаш да се доказваш за нещо пред някого,сам по себе си доказва,че още не си го преодоляла!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

БЯХ ПРАВА... снощи бяхме на ресторант и направих както всички ме съветвахте- пълен игнор, дори не я погледнах. което естествено ми коства солидно количество бира (не се напих) затова се наложи и отидох до тоалетна и като излизам я видях да стои и да ме гледа мълчаливо(егати сериала си викам, сигурно съм пийнала в повече и си въобразявам) поздрявихме се и аз я попитах:- защо не си с мартин("гаджето") тя нищо не каза просто се доближи и ме целуна( докосна устни до моите...колкото да ме пробва) естествено аз поддадох но някои тропна отвън което бързо ме "върна на земята" и я отблъснах..казах и че не искам да се виждаме повече излязох, събрах си нещата и си тръгнах... нз дали съм постъпила добре но бях под доста силни емоции..
    Последно редактирано от missg79 : 06-30-2012 на 07:52

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    СПоред мен си постъпила добре. Т.е. с това твое отблъскване си и показала, че просто не искаш да сте заедно, сега би трябвало да и е ясно, че не желаеш такива отношения с нея и ти остава само да я забравиш, което не е чак толкова нереално невъзможно. Виж сега, ако не искаш да си с нея, защото ти се вижда странно, че сте две момичета и бля-бля-бля - това вече е глупост.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Купи си папагал и го научи да казва - Преодоляла съм те.

След тая случка с тоалетната, неосъзнатата съученичка пак ще ти ходи по задника и рано или късно ще се съберете. Едва ли ще издържите много в това положение. Тея драматични филми колко съм ги гледал...
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Като излезли от сапунен сериал сте, нищо лично ;д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Няма как да й го докажеш,защото в действителност не си я преодоляла.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си