- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да разбера дали съм влюбен?
Здравейте аз сам на 13г и искам да попитам как да разбера дали съм вблюбен?
Благодаря ви че отнехте 1 минута от времето си за да прочетете темата ми.
Благодаря ви предварително за отговорите![]()
Не си влюбен.. ако беше нямаше да питаш.. :}
колко си права, нямаш си и на представа..Първоначално написано от IndependentGirl
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Първоначално написано от JackSparrow
и аз съм на това мнение :]]
Just Be Yourself !! : ))
винаги като я видя(аз сам момче и няма да давам никакви подробности)се изчервявам и немога да й кажа ни 1 правилна думамоля пишете повече отговори
![]()
Честито, честито ! Взимайте се, направете си цяло стадо деца ии живи и здравиПървоначално написано от Pitashtiq
![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Питащият, само това мога да ти кажа относно въпросът ти, ТО СЕ УСЕщА.
Как да разбереш питаш, а? Еми ти ще разбереш, то ако т'ва не усетиш, значи си просто... просто същество. Като си влюбен не можеш да се концентрираш, да мислиш за нещо друго освен за даденото момиче и така... А па да искаш да тръгнеш с некоя, 'щото е модерно - тогава към нея не усещаш нищо, може би само я ревнуваш, понеже е твоя собственост.
...
Ти като се влюбиш наистина, ще разбереш и няма да ни задаваш подобни въпроси![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от bobito_th
а така - тя е единствена за теб - женете се и се плодете като зайци
![]()
Кирилицата е задължителна!
slun4ice
тва твойто е повече голяма симпатия може би а не любов![]()
![]()
![]()
пеперудките ;д![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Никога не съм разбирал любовта, знам само, че хората страдат от нея... На пръв поглед е нещо толкова просто но реалността ни учи на друго. Онова в което си напълно сигурен, никога не е вярно. В това се крие фаталността на вярата, такъв е урокът, които ни дава любовта.
усещаш пеперудкитеееее![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
и сега какво искаш - да ти кажем, че си влюбен, че да твърдиш, че я обичаш? Амииии не! Просто ти харесва момичето, ако не беше тя, друга щеше да ти грабне вниманието.. тва не е любов, младшиПървоначално написано от Pitashtiq
Когато си влюбен ще разбереш тва че се изчервяваш нищо не значи
темата ти не струва но штом питаш има и отговор естествено,не-не си влюбен.
Много оcтроумно...ама пича е разбрал преди 2г още...