.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на LadyTerrible
    И аз споделям мнението на другите,не си я преодоляла.Просто продължавай с игнора и точка.

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    СПоред мен си постъпила добре. Т.е. с това твое отблъскване си и показала, че просто не искаш да сте заедно, сега би трябвало да и е ясно, че не желаеш такива отношения с нея и ти остава само да я забравиш, което не е чак толкова нереално невъзможно. Виж сега, ако не искаш да си с нея, защото ти се вижда странно, че сте две момичета и бля-бля-бля - това вече е глупост.
    Благодаря ти за куража...и... не, не е заради това че сме две момичета. Наистина в началото ми беше странно, притеснявах се и от осъдителните погледи, но след време не просто не ти пука, а дори не ги забелязваш. Както и да е, просто лед толкова мн неща през който преминах реших за себе си че ще съм по добре сама.

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    Като излезли от сапунен сериал сте, нищо лично ;д
    знам.. то аз сама го виждам

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    След тая случка с тоалетната, неосъзнатата съученичка пак ще ти ходи по задника и рано или късно ще се съберете. Едва ли ще издържите много в това положение. Тея драматични филми колко съм ги гледал...
    вече и аз не знам какво да мисля или искам. сега говорих по телефона със една от класа и тя ме попита какво сме правили снощи, зощото като съм си тръгнала Ива(моята бивша) се сдухала мн здраво, чак се напила и ревала, ама никой не разбрал защо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си