- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос за момичетата
Здравейте, момичета ! Искам да ви попитам нещо. Когато правите секс гадно ли е ако момчето свърши в устата ви ? От доста време се чудя какво е чувството !
Ами и аз нямам такива намеренияПитам от любопитство : ) !
ми ако се прави с кеф и желание няма как да е гадно
пс-не съм опитвала и скоро няма
На мен ми не е гадно.
+ Като знам,че това би му доставило още по-голямо удоволствие.
maDamn
Не е яко
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Чувството е все едно в устата ти се изхвърля сперма. ха ха
Не може да се обясни, трябва да пробваш.
Не е гадно, даже го обичам.
Лично мнение, на който не му харесва - никой не може да го съди, всеки си избира.![]()
След секс в устата?! Никога не ми се е случвало. След свирки - всеки път.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не е гадно, на мен ми харесва, може би защото знам, че него това го влудява и му доставя супер голямо удоволствие. Не е нещо супер ново, аз лично го оприличавам със слюнката....същото ми е в първия момент. Имало е, обаче, моменти, в които ми е било доста гадно , но самият факт, че на него му харесва, притъпява гадното чувство.
Не знам защо толкова много се коментира този въпрос със свършването в устата, не само във форума, ами и сред женската част от приятелите ми... много им е интересно. Аз лично гълтам, много ме кефи, особено като му правя свирка и го докарам до края... тъпо е някак си да не свърши или в устата ми или по мен... То само като му видиш блажената физиономия докато се празни...
Иначе това е все пак въпрос на избор, докато не пробваш обаче няма как да знаеш дали ти харесва.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма какво да питаш 2 са мненията по тоя въпрос;
Едните ти казват супер яко е , другите ти казват не гадно е...
Така че ти си преценяваш
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Какво е чувството ? хмм .. отиди до хладилника и ако имаш тубичка с майонеза си истискай в остата ..
Фира да не дава!![]()
След секс не ми се е случвало, след свирки - повече от един път. Принципно, не ми е от най - якото нещо, но когато видя доволната му физиономия и щастливата усмивка, забравям за това дали е било гадно и всичко. Просто, когато знам, че нещо му доставя или ще му доставя удоволствие - не го спирам.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
тц
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ