.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

искам да се самоубия!!

скъсах с приятеля си,ходихме 3 години аз го зарязах защото се отнасяше много пренебрежително към мене и неиздържах повече след това си помислих че ще ме потърси но така и не го направи най много съжелявам защото ми говорише постоянно колко много ме обича и как не може без мен а след като му казах,че го оставям заради неговото неужажение към мен той даже не ми каза да се видим да поговорим мина 1 седмица неска му звъннах да се видим да поговорим той каза че е зает ..хора искам да се самоубия кажете ми някакъж лек начин с хапчета или незнам?????

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    С незнам най-добре.
    Щом си го зарязала значи има за какво,а щом той не те е потърсил,значи едва ли иска да се бори за теб.
    Как дори ти мина мисълта да се самоубиеш през главата. Ти в час ли си ?! Не заслужава да си хабиш дори само нервите по него.Боли,но минава...
    Стягай се и не мисли за такива простотии.
    maDamn

Ами..защо не започнеш да се занимаваш с бълг.език и литература? Времето ти много бързо ще мине и ще си изкараш от главицата такива мисли за самоубийство. Осъзнай се.

Повече от фен Аватара на mechone
    През колко още разочарования и перипети ще преминеш още, просто ти е бедна фантазията... А да се стига до там, че да се самоубиваш...леле, трябва да имаш много слаба психика. Нали знаеш: "Слабите се стремят към порядък.... Силните владеят хаоса." Бъди силна и не се предавай пред най-малката пречка. Пък него го остави, ще видиш как след време ще те потърси, но тогава може да ти се е случило нещо много по-хубаво от него. Бори се.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ама че простотия. Как инвалидите и болните тежко не се самоубиват, но няква пикла лети през прозореца, защото е зарязана. Здрава ли си? Да. Някво убер обезобразено, нехаресвано от никого същество ли си? Не. Имаш ли пари за всякакви глезотии, вкл. и интернет? Да. Стой си на гъза.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Скочи от високоо : ))

Това да ти е сега за обеца на ухото!

Преди да го отрежеш, говорихте ли? Сподели ли проблема си? Пък и той може нарочно да се е държал така, за да го зарежеш и да е по-лесно, или пък за да ти превлече вниманието

На никого няма да направиш услуга ако се самоубиеш само ще натъжиш близки и приятели

'дето ТЕ не са виновни за нищо

Аман от психопати....

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Стягай се. Да не го беше зарязвала щом ти липсва.
    Не може да го режеш и после да чакаш той да ти върви след гъза. Че и щяла да се самоубива, моля ти се.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    По дяволите! Ходили сте три години, а ти си го зарязала - без да говориш с него и да направиш опит да се оправят нещата. Възможно е от доста време насам да му е писнало и да се е държал нарочно така. Възможно е да те има за даденост и да очаква ти сама да го потърсиш и оправиш нещата. Или просто му е вече все тая за теб - така, че не си струва да хленчиш, да се самоубиваш и подобни. Млада си - през още колко такива разочарования ще минеш , не е истина. А ти само от това си решила вече да се самоубиваш. Както ти казаха малко по-горе: как инвалидите и тежко болните не се самоубиват, а ти дето си имаш всичко: и възможност, и здраве и всичко, си решила да се откажеш да видиш хубавото от живота.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Човек, който иска да се самоубие се самоубива, без да пише в тийн форум ^^

направи го!
    KILLUMINATI !

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Това не е решение.Вместо да седиш и да хленчиш,вземи се стегни и иди го потърси у тях и поговорете като зрели хора.Обясни му как наистина се чувстваш и намерете компромисен вариант,вижте дали има шанс да оправите нещата и да спасите връзката си.Но това не става с поведение като твоето-да го зарежеш с един телефонен разговор и да очакваш след това и да дойде да ти се моли.Че той да не е мазохист?!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    искаш внимание

Повече от фен
    Вместо да седиш и да хленчиш отиваш и употребяваш доволно хероин, после се самоубиваш по графичен начин, като цялата схема я пускаш на живо с уебкамерата.

Ще завладееш интернеда!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Какво самоубийство?! Чисто преиграване си е това за мен...щом си го зарязала си е имало причина и тогава тя ти се е струвала достатъчно важна.Четейки надолу,обаче ми се стори,че го "късаш",за да ти му привлечеш вниманието.Е,не си успяла,явно на човека на му пука толкова за теб.И от какъв зор ще му звъниш след като ТИ си го скъсала??Просто го преживей...на всеки от нас ни се е случвало,даже не 1 път...и не сме тръгнали да се самоубиваме....

Голям фен Аватара на JuStElly
    Я да се стягаш!!! Бъдете силни,бе момичета... къде сте видели някое момче,например,да е тръгнало да се самоубива,защото скъсало с гаджето си?! Има толкова по - важни неща.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    При положение че си толкова зле за да напишеш подобно нещо...
    с удоволствие бих ти казала някой друг начин за самоубийство
    само да се сетя

Голям фен Аватара на notlike
    Резнала си го без да говорите на тая тема? Ти сливи в устата си ли имаш? И ако се самоубиваш, направи го по начин, по който поне ще влезнеш във вестниците. Аз чета пресата, току-виж съм се сдобил с твоя снимка от в."24 часа"
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на sashko705
    Така... има много начини за самоубийство... аз лично за най-безболезни намирам гълтането на хапчета и пръсването на главата с пистолет.. ноо винаги можеш да се обесиш, да се напиеш до смърт, да се хвърлиш пред влак, да се хвърлиш от адски висока сграда (между другото можеш да умреш докато падаш), да гладуваш до смърт, да се удавиш, да си прережеш вените (ама хоризонтално, а не вертикално, защото няма да могат да ти ги зашият) ии... много други за които не се сещам в момента... Suicide is painless

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Цитирай Първоначално написано от marcho Виж мнението
    скъсах с приятеля си,ходихме 3 години аз го зарязах защото се отнасяше много пренебрежително към мене и неиздържах повече след това си помислих че ще ме потърси но така и не го направи най много съжелявам защото ми говорише постоянно колко много ме обича и как не може без мен а след като му казах,че го оставям заради неговото неужажение към мен той даже не ми каза да се видим да поговорим мина 1 седмица неска му звъннах да се видим да поговорим той каза че е зает ..хора искам да се самоубия кажете ми някакъж лек начин с хапчета или незнам?????
    Заколи се с лъжица, че да се спукам от смях като го чуя по новините ..

Купи си пистолет...лесно се намират,ако имаш затруднение->лс

Кажи къде живееш, докато правиш примката аз ще прескоча да ти ритна столчето. Cry for attention. Правилното решение си взела да се самоубиеш...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    "искам да се самоубия!! " И аз искам... Ама не го правя, защото знам, че винаги има надежда. Макар и малка. Дори да е нищожна. Най-лошият начин, по който можеш да си изиграеш картите, е да ги хвърлиш и да се откажеш от всичко. Never back down! Нищога не се отказвай от мечтите си.
    По темата... Ако толкова много ти липсва, му го покажи. Думите, когато са казани искрено, правят чудеса. Така че му покажи какво чувстваш и колко много ти липсва.
    В краен вариант, ако нещата не потръгнат: времето ще помогне, то не лекува напълно раните, но ги превързва. Може да остане белег, но поне няма да кърви...
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Не упреквайте момичето, че му минават такива мисли през главата. Сигурна съм, че на всеки втори в някакъв период от живота му са му минавали същите. Понякога наистина има такива моменти, в които се чувстваш в безизходица, въпроса е обаче да разбереш, че самоубийството не решава никакви проблеми, защото от това ще страдат само близките и роднините ти. Ако мислиш, че ще притесниш твоя човек за дълго, грешиш, живота продължава за всички. Стегни се и се огледай за друг по-подходящ, който ще заслужава обичта ти. Това момче със сигурност не е за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си