.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Повече от фен Аватара на vassy
    начии..
    1. не се самоубивай... колко хора по света с толкова по-жестоки болки се борят пък ти...
    2. следващият пет мисли преди да направиш нещо
    3. с хапчета и падане от високо нищо не правиш... с рязане на вени - пак нищо не правиш... с пистолет - има шанс, но едва ли ще го направиш както трябва..

Истината е, че да се самоубиеш не е лесно...
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Я да те попитам аз сега тебе. Как така ще се самоубиваш? Струва ли си заради момче, което не те заслужава. За бога вие сте имали просто връзка, която не се е получавала по обясними причини. Нито сте били женени, нито деца сте имали, нито имате какво да делите. САМО ЕДНО ТИ КАЗВАМ - НЯМА ДА НАКРИВИШ НА ШАПКАТА НА НИКОЙ АКО СЕ САМОУБИЕШ. Смяташ, че ако той разбере, че си мъртва ще му вмениш чувство за вина? Така ли мислиш? Смяташ ли, че ще дойде на гроба ти и ще реве колко много съжалява, че е постъпил безразлично с теб? Съмнявам се. Не само че няма да се сети за теб, но като разбере, че си се самоубила, ще се обеди, че е бил с една луда и само ще се зарадва повече, че се е отървал от теб. Жестоко ли ти звучи? ами факта, че самоубийството е такъв голям грях за душата? За това замисляш ли се? Знаеш ли, чела съм, че който се самоубие, после се прераждал в животно? Струва ли си кажи ми, заради един смотльо. Хайде недей така. Не знам на колко си години, може да нямаш друг опит с мъжете. Всеки е страдал за любовта. Няма човек на тази земя който да не е бил засегнат от това или разочарован Вземи се в ръце и се занимавай с текущите си задължения, а любовта - тя все някога ще се появи - говоря за истинската любов... Пожелавам ти успех!

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ако ще се самоубиваш, направи ми услуга. Вземи един чадър, отвори го и скочи от някой мост! С братовчед ми се хванахме на бас, той ми говори, че можело да се оцелее така, а аз, че чадъра ще се счупи. Не сме намерили кой да пробва, та ако удариш едно рамо, ще сме ти благодарни.

Какви са тея глупости- "искам да се самоубия"?!? Ако наистина искаше, да си се самоубила, не да съобщаваш по форуми! И какъв, по-точно, проблем, би решила със самоубииство? Няма да отидеш на "по-добро място", ако това ти е надеждата. Самоубиват се страхливците, които не могат да се справят с проблемите и бягат от тях...

Супер фен Аватара на fenasf
    Намери огнестрелно оръжие, за предпочитане е пистолет и го сложи в устата си като дулото трябва да сочи към мозъка ти. Стреляй. С повече късмет ще си мъртва за секунди.

Друг вариант е с нож, но трябва да знаеш как да си нарежеш вените - разпори си цялата предмишница успоредно на показалеца, не перпендикулярно. Не ти препоръчвам този метод, много боли.

Можеш също така да се удавиш, макар че и това е доста мъчително пък и може някой да те спаси.

Ако ти се занимава и си сръчна, ето как се връзва бесило -

http://www.youtube.com/watch?v=cJwsJXbS_Ok

само трябва да намериш дебело въже и подходящото дърво.

Има още безброй начини, стига да си мотивирана, сигурен съм, че ще се справиш. Успех
    Последно редактирано от fenasf : 07-01-2012 на 18:13
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Първо ходи на психиатър .......
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Недей го прави,защото първо е нещо за което ще съжаляваш ,ако не се получи.Ще нараниш родителите си ,близките си,приятелите си и най- вече себе си.Той не иска да е с теб,защо ти продължаваш да искаш ?Ако искаше да е с теб щеше да те потърси.След като не си оценена не съжалявай,някой друг ще го направи...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Научи се да контролираш емоциите си, дете.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Тоя кенеф жив ли е или още се опитва да си среже вените с парче кашкавал?

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Недей прави глупости бе .. щом е станало значи е трябвало ! Я горе главата .. след време той ще те потърси или просто е трябвало наистина да стане така ! )

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Самоуби ли се вече?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Самоуби ли се вече?
    И аз това се питам... Чакам резултатите от теста с чадъра.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Стягай се. Да не го беше зарязвала щом ти липсва.
    Не може да го режеш и после да чакаш той да ти върви след гъза. Че и щяла да се самоубива, моля ти се.
    + 1

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Леле, почвам да се притеснявам за това момиче хич не отговаря

Самоуби ли се вече? Интересно ми е.

Абе вие се бъзикате с това, но когато бях първи курс в университета имаше вълна от самоубийства на момчета, които са били зарязани от приятелките си след 2-3 годишна връзка. За 1 седмица 3 момчета и 1 момиче скочили от покривите на 17-18 етажни блокове. По-добре преди да правиш каквото и да било се замисли за последствията върху човека от семейството ти, на който най-много държиш (майка,баща,баба,дядо,стрин а,леля,чичо,вуйчо и т.н).
    А как да процедираш с него - ами то ти си го зарязала .. имало е защо. Напълно е възможно и да ти е изневерявал по това което описваш така, че отиваш при него (без уговорки по телефона; неочаквано) заставаш право в лицето му и очи в очи го питаш каква е причината да се е държал така. Каже ли ти "ами вече няма тръпка" "омръзна ми" и т.н или ако тръгне да се дърпа, че нямал време сега и бързал, значи има друга. Може и да не е спал с нея, но да й е метнал око. Задаваш му директно въпроса "Има ли друга" и ако не може да ти отговори като те гледа в очите значи има. В тоя случаи ако има кола хващаш ключовете и започваш да рисуваш върху капака. Ще ти стане много по-леко и ще видиш, че такива гадове не заслужават толкова внимание.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Да,авторката очевидно не се отличава с интелект,но пък темата за суицида по света ми е болна...
    Не ми се пишат тиради,които и без това ще бъдат прочетени през ред,просто прилагам един прост съвет.
    Планирай си самоубийството-представи си го в детайли,с абсолютно всички подробности,като не наблягаш на ъм,розовата страна на нещата...използвай цялата си фантазия,за да преживееш ментално всичко в пълни краски-в това число и най-противните и отблъскващите.Всичко,абсол ютно,в цялостност и пълнота.

А след това си дай срок-по възможност достатъчно дълъг(все пак иде реч,за голЕмо и съдбоносно дело)-да речем,година.
    Изживей си я,както си му е редът и го направи като хората-все пак ти е последна,нали..?

...едва след това пристъпи към действие...ако все още ти е до това...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

хвърли се от някъде нищо няма да усетиш

Стегни се,ей това е лека.Защо ти е гадно?Че се е държал пренебрежително,че сте скъсали,или че не те е търсил след това.И как хем ти е говорил,че те обича,хем се е държал гадно?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си