Я да те попитам аз сега тебе. Как така ще се самоубиваш? Струва ли си заради момче, което не те заслужава. За бога вие сте имали просто връзка, която не се е получавала по обясними причини. Нито сте били женени, нито деца сте имали, нито имате какво да делите. САМО ЕДНО ТИ КАЗВАМ - НЯМА ДА НАКРИВИШ НА ШАПКАТА НА НИКОЙ АКО СЕ САМОУБИЕШ. Смяташ, че ако той разбере, че си мъртва ще му вмениш чувство за вина? Така ли мислиш? Смяташ ли, че ще дойде на гроба ти и ще реве колко много съжалява, че е постъпил безразлично с теб? Съмнявам се. Не само че няма да се сети за теб, но като разбере, че си се самоубила, ще се обеди, че е бил с една луда и само ще се зарадва повече, че се е отървал от теб. Жестоко ли ти звучи? ами факта, че самоубийството е такъв голям грях за душата? За това замисляш ли се? Знаеш ли, чела съм, че който се самоубие, после се прераждал в животно? Струва ли си кажи ми, заради един смотльо. Хайде недей така. Не знам на колко си години, може да нямаш друг опит с мъжете. Всеки е страдал за любовта. Няма човек на тази земя който да не е бил засегнат от това или разочарован Вземи се в ръце и се занимавай с текущите си задължения, а любовта - тя все някога ще се появи - говоря за истинската любов... Пожелавам ти успех!