.
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Доста обобщавате. Връзката между баща и дъщеря не е винаги нещо суперособено и впечатляващо. Аз и баща ми не правим нищо заедно, докато той и по-малката ми сестра обичат доста да прекарват време заедно. Зависи. И далеч не си търся мъж, който да наподобява баща ми.

Моят изпада в ужас при мисълта, че може да има момиче, защото идея си няма как ще я възпитава и често се бъзика, че преди 23 нямало да бъде пусната близо до момче. Според мен ще е някъв суперготин overprotective баща, на когото ще му е трудно да откаже нещо на малкото си момиченце :д Не се съмнявам, че може да възпита момче, защото самият той има страхотен образец в това отношение.
    Та да... уж предпочита момче, ама знам, че тайно се надява да има и дъщеричка, за да има повод да си я пази. Отсега си знае, че ако момче, което е с неговия характер, тръгне да сваля дъщеря му, ще има бой :д Двоен стандарт малко.
    Както и да е, много се надявам един ден да има и момче, за да приложи наученото и да промени нещо евентуално. Искам да го видя.

Аз искам момче и момиче, за да си проява на макс родителските умения или...липсата на такива :д. Само се надявам, че ако имам син, ще го възпитам да е мъжкар (в добрия смисъл на думата), а не подметка или някъв льольо с огромно самочувствие на велик ебач.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-29-2012 на 13:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си