.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    аз искам момиченце. не съм сигурна, че мога да отгледам момче. поне не момче, което ще бъде считано за "нормално" в съвременното общество:Д
    Аз пък бих казала точно обратното.Струва ми се много по-трудна задача да възпиташ момиче в съвременното общество.Например:
    Когато едно момче спи с много момичета,той се възприема от обществото като голям герой.
    Когато обаче момиче спи с много момчета,веднага и лепват етикета "курва" (съжалявам за грозната дума).
    Несправедливо,но факт!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от mariqangelova Виж мнението
    Аз пък бих казала точно обратното.Струва ми се много по-трудна задача да възпиташ момиче в съвременното общество.Например:
    Когато едно момче спи с много момичета,той се възприема от обществото като голям герой.
    Когато обаче момиче спи с много момчета,веднага и лепват етикета "курва" (съжалявам за грозната дума).
    Несправедливо,но факт!
    Възпитанието няма нищо общо с броя на сексуалните партньори Един човек дори да не е получил нужното възпитание като дете пак може да прецени дали да си ляга с този и онзи или да е само с един човек,както и обратното.

По темата:Мъжете се радват,когато имат момчета,защото с тях могат да правят повече неща - футбол,риболов,лов и т.н.,и т.н.Не,че тези неща не могат да ги правят и с дъщерите си,но е по-различно.
    От друга страна пък,когато имат момиченце техния инстинкт за закрила се задейства,защото в техните очи е мъничка,слабичка и беззащитна.
    Каквото и да си говорим ако едно дете е желано то винаги ще бъде обичано,без значение дали е момиче или момче
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Възпитанието няма нищо общо с броя на сексуалните партньори Един човек дори да не е получил нужното възпитание като дете пак може да прецени дали да си ляга с този и онзи или да е само с един човек,както и обратното.
    Засичайки мненията ти из останалите теми,бих казала,че за теб всяко мнение, различно от твоето,е грешно и абсурдно,което пък теб те прави ограничена.

Всъщност възпитанието има много общо с броя на сексуалните партньори и сега ще ти изтъкна доводите си,макар че ти отново ще ги отхвърлиш,както по принцип правиш,но мен това слабо ме интересува.
    Всички са наясно с това,че преди време сексът е бил табу,но днес свободно може да се обсъжда тази тема,независимо дали с приятели или родители.Да възпиташ едно дете означава именно да го научиш как,къде,с кого да се държи и най-вече да му дадеш съвет.Ако една майка проведе един сериозен разговор на тема "секс" с дъщеря си и и обясни най-спокойно,че не е правилно да си ляга с всеки,да и разясни възможните последици от това и ако момичето е достатъчно умно,за да разбере това ,което и казват,защо в такъв случай възпитанието да няма общо със секса?
    А и не е ли по-правилно на тази тема да разговаряш с майка си и да чуеш съвет от нея,вместо от уж "най-добрата" си приятелка,която винаги може да те подведе нарочно.
    В днешния опасен и труден за живеене свят,човек може да разчита най-много на семейството си.
    Предпочитам да чувам съвети от родителите ми,вместо да задавам малоумни въпроси в раздел "секс".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си