- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас задоволили ли сте очакванията на родителите си?
Мисля, че да за съжаление.
Не съм задоволила моите.
П.С. И мами е учителка лол
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не , все още. Смятам да им покажа и повече от това , което са очаквали.
Дори допуснах много грешки в живота си и никога не ме предадоха , те заслужават да им се издигна в очите и се стремя към това.
Знам ,че ще ме обичат дори и да падна най-долу ,но такава любов не заслужава това.![]()
абе много даскали, а децата стават все по-неграмотни![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Аз съм от грамотните пък!![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
изродче , нещо се обърка май ? да не би майка ти курвата да са я ебали по затворите и не познаваш баща си , чв съжаляваш , че си заченат ? айде , ако дрогираш някоя мадама да ти пусне , запознай ме с дъщеря ти евентуално да я наеба и нея , да я науча как се слуша чалга . неадекватен педераст такъв - марш в изтрезвителното . да ти имам съветския боклук
сереш ли кръв палячо?![]()
![]()
докато не ми отговориш какво е комунизъм, ще приема че просто си плод на експеримент за забременяване на човек от маймуна
и не ми отговаряй вече, че само се излагаш с това псуване, щото се насираш че няма кво да кажеш. ама те хората за такива като теб са измислили поговорката "Не стъпвай в рядко лайно, ше те опръска".
аре кръгом
Последно редактирано от RedArmy : 07-01-2012 на 19:37
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Пичове, поне не cе репортвайте един друг...
Родителите ми отдавна осъзнаха, че моите очаквания са и техни очаквания и че това, което си мислят те, трудно ще стане. Аз просто не се трогвам![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
RedArmy е човекът, който ще осмисля моите летни дни и евентуално ще ми помогне да добия нови умения.
(това почти само Борянчиту ще го разбере)